******* teknıkcının 500-600 puan gıderız dıye yorumu geldı yurtdısı aynı olmasına ragmen 300 puan caktılar pıyasaya
yenı arkadaslar ıcın yazıyorum bu *******yı dıkkate almayın
Printable View
******* teknıkcının 500-600 puan gıderız dıye yorumu geldı yurtdısı aynı olmasına ragmen 300 puan caktılar pıyasaya
yenı arkadaslar ıcın yazıyorum bu *******yı dıkkate almayın
[quote=jelibon;85900]Sevgili Gökhan,
sen bir yolunu bulmuşşun, herkes senin yaptığını yapamaz.
ben yapsam beyin damarlarım çatlar.
ara sıra al sata giriyorum, tansyon 17 ye çıkıyor. bol bol limon sıktırıyorum evdekilere.
sevgiler.[/quote]
Ben size birşey anlatıyım.34700 den shorttum.Düştükçe short ekledim 32200 e geldi.O gün seans başında 32700 açmıştık.Ben taa 32200 e kadar bekledim ben bir aldım 175 görüldü daha bir kademe altı görülmedi.32500 e kadar satmadım.Bir de artık 34700 deki adete göre yaklaşık yüzde 70 daha fazlaydı.O shortların maliyetini o 32200 den aldığım longlar 600 puan daha güzelleştirmiş oldu.Artık 32200 e geldiğinde benim param 600 puan daha fazla olacaktı.Ben naptım.Alsatlar ile 34700 e göre 1e 2.5 civarı parayı katlamışım.Şimdi hesaplıyorum 34700 den aynı adetle short kalsam 30900 e ne eder 3800 puan eder 3800 puana ben yüzde 80 bile kazanamamış olacaktım margin call riskim olacaktı.Bu dediğim rakamın içinde dün 700 puan da longtan zarar ettim onu da sayıyorum.Yani anlayacağınız margin call riskim yok sadece gece poz riskim var.Bu şekilde bana daha mantıklı.Ama ben 2000 3000 puan bekleyecek birisi değilim.Sadece 34700 de düşüş banko idi.Durulmaya kadar bekledim o da 32200 de duruldu.Ben de işleme başladım.Ki zaten 3. günde 32200 olduk.Kolay gelsin herkese.Size birazdan açık pozisyonun nasıl masal olduğunu yazacam.
al-sat ile para kazanabilmek için yatay piyasa mı, trend piyasası mı çok iyi bilmen gerekiyor.. bu sabah kaç kişi trend olduğunu gördü ve tercihini satıştan yana kullandı .!! benim gördüğüm çoğu kişi alış yaptı....haa ekran tecrüben çok gelişmiştir, artık piyasanın doyduğu noktayı iyi tahmin edersin ve gün içi iyi kazanırsın ..
bak gökhan'a spot piyasayı izliyormuş.. aferim... onun kazancı kaybından çok olur gün içi..
[QUOTE=follow;85914]******* teknıkcının 500-600 puan gıderız dıye yorumu geldı yurtdısı aynı olmasına ragmen 300 puan caktılar pıyasaya
yenı arkadaslar ıcın yazıyorum bu *******yı dıkkate almayın[/QUOTE]
her zamanki gibi.
[quote=cırcır;85910]1 haftadır shortta bekleyip hiç al-sat yapmayanda kazandı arkadaşlar.[/quote]
Son trendde
15 dakıkalık sistemim 35050 den sat verdi..33 küsürlerde bir yerde bir al verdi ama 200 puan altında terse döüp satverdi...
60 dklık sistem 34600 gibi sat verdi ve o günden beri satta...
ben ne kadarını aldım 4000 lik düşüşün? sadece 1600 puan :(
mevzu sisteme sahip olmak değil onu uygulamak...
[QUOTE=cırcır;85910]1 haftadır shortta bekleyip hiç al-sat yapmayanda kazandı arkadaşlar.[/QUOTE]
hem de daha çok kazandı cırcır.. ne komisyon ödedi, ne de sabah gap stresi çekti..
inanılmaz onemlı bır destekdeyız 30.850 !
grafıkten bakın burası daha once 3 kez destek gorevı gormus
bu destegı hem shortcular hemde longculare cok dıkkatlı takıp etmelı
asagı kırılırsa shortcular tatıle bıle cıkabılır
yok tutunursa bır kısım short kapamada fayda var !
aç gözlülügüm tuttu emiri iptal ettim shortları tutucam 30000e
[quote=Astatin;85918]Son trendde
15 dakıkalık sistemim 35050 den sat verdi..33 küsürlerde bir yerde bir al verdi ama 200 puan altında terse döüp satverdi...
mevzu sisteme sahip olmak değil onu uygulamak...[/quote]
kazanacağını bile bile uygulamamak bendede var. örnek cbaykusun sistemde 34.475 shortlamış daha hiç kıpırdama yok
[quote=cırcır;85910]1 haftadır shortta bekleyip hiç al-sat yapmayanda kazandı arkadaşlar.[/quote]
Kazanmak var kazanmak var... ne kazandığı önemli...
[quote=jerfin;85916]al-sat ile para kazanabilmek için yatay piyasa mı, trend piyasası mı çok iyi bilmen gerekiyor.. bu sabah kaç kişi trend olduğunu gördü ve tercihini satıştan yana kullandı .!! benim gördüğüm çoğu kişi alış yaptı....haa ekran tecrüben çok gelişmiştir, artık piyasanın doyduğu noktayı iyi tahmin edersin ve gün içi iyi kazanırsın ..
bak gökhan'a spot piyasayı izliyormuş.. aferim... onun kazancı kaybından çok olur gün içi..[/quote]
ben gördüm valla..ancak 50 puan yukarı pasife satış yazdım teper diye..tepmedi...emri iptal edip birde 150 puan aşağıdan long yaptım..sonrada stopladık malum..rezillik diz boyu:..:
[QUOTE=Astatin;85918]Son trendde
mevzu sisteme sahip olmak değil onu uygulamak...[/QUOTE]
birde üstüne sistem tersine uzuna geçip aldıklarını da verirsin..:(