-
[U]Valla sabah aldığım longlardan ilk defa korktum[/U] 30700 stopum var.
Dünkü kısalardan sabah kar ettim. Sonra longa çevirdim..Çevirmez olaydım.
B[B]ugün zarar edersem eğer 11 günlük büyü bozulur.[/B] Günü zararda kapatmamam lazım.
. 50 lira kar elli liradır. Offf.
-
su aps nin grafi cizdirelebilirmi butun degerler gorulurmu bir yerden. gunluk olsa bile yeter.
-
beklenti oluştu 30600den döner diye py bunu kullanır bence soluksuz düşeriz.
-
[QUOTE=jerfin;85886]valla ne yalan diyim baya yüklü aldım..:..:[/QUOTE]
Hatta IMF olan borcumuzu rahatlıkla ödeyecebielcek bir miktar ollduğundan bahsediliyor kulislerde.
-
Pardon üstteki yazı 34700 shorttum olacaktı.Yanlış yazmışım değiştirdim.
-
[quote=furkan;85921]aç gözlülügüm tuttu emiri iptal ettim shortları tutucam 30000e[/quote]
bu garip bi ironi oldu. :D
-
[QUOTE=gacırt;85889][URL="http://www.zirve100.com/Search.aspx?CategoryID=35"]Yatırım klasmanında voborsa[/URL] neden saldırdıkları belli oldu[/QUOTE]
Barış Akarsu fan forumu bile var. .dng
-
herkes 31300 den mala atlarsa olacağı budur.
kapitilasyon gelmeden dönüş olmaz.
18 şubata kadar satış vermiştim. hala öyle.
ama az kaldı.
-
[quote=jerfin;85925]birde üstüne sistem tersine uzuna geçip aldıklarını da verirsin..:([/quote]
yok 1600 pan mahsuplaşmadan sonra kalan hali:..::..: Allah'dan..doğru pozisyon yoktur doğru zamanda açılan/kapatılan pozisyon vardır:..:
-
[B]sabahtan 850 longlar, 950den kapandı
artı 950den kısa. [/B]--------------------
[B]775 flat öğle tatili, afiyet olsun. [/B]--------------------------------------
[B]900 kısa... [/B]---------------------------
[B]725 ten flat. [/B]-------------------------
[B]775 kısa.... stop 975... [/B]--------------------------
[B]günaydın...
275 flat.... [/B]--------------------
bunlar dünkü işlemlerim 4 ü de karlı, al satta daha başarılıyım genelde, bugün zarardayız.
-
al-sat ,oldukca strestli...gap riskini almayan genelde iyi kazanamaz..sisteme tabi olup gerekirse her geceye pozisyon ile girmek lazım..sisteme uyanlar için 1 şubat dan beri en azından 4000-5.000 kar olmalı..40 kontrata deli para...
-
[QUOTE=unlimitted;85931]bu garip bi ironi oldu. :D[/QUOTE]
pozisyona yatarım demiştimm ama 1000puan karlardann çokk geri dönüpte avucumuzu yaladıgımız olduu..kıstırmışkenn alabildigimiz kadar almak gerek bunlar zaten yatayda gidiyor