1 tamam,
Printable View
1 tamam,
[quote=indregandi;245261]68050, 68148, 68388, bu dizi hareketin 3 de 3 yapması halinde vardır,[/quote]
üstad kusura bakma anlayamadım da::: ne vardır:confused: yukarı hareketin devamını mı kastettiniz+. bu arada 2yide yaptı gibi 3e gidiyor.uyk
[quote=indregandi;245261]68050, 68148, 68388, bu dizi hareketin 3 de 3 yapması halinde vardır,[/quote]
1 tamam,
2 125 le tamam, o da o arada düşüyor, söğüt dalı gibi eğiliyor,
3. teyiz,
indi 3 te 3 yaptımı yukarımı gider satışmı gelir acaba
yataya gectı ...motoru soutuyo...10 dakka sonna verı war...şunu nacızane soolemek ısterım...verı ıle işlem yapmak ve poz almak ıstatıslıksel olarak her zaman husranla sonuclanmıstır...
[quote=sadberk22;245285]üstad kusura bakma anlayamadım da::: ne vardır:confused: yukarı hareketin devamını mı kastettiniz+. bu arada 2yide yaptı gibi 3e gidiyor.uyk[/quote]
bu 388 bu dizide en dir, bu geçilirse duvar operasyonu olur, ihtimal vermiyorum gitseler bile, döneceklerdir, çünkü tepelerindeyiz şu anda, içi boş ağanın, bu yüzden gidemiyor, ağa 1 tepiniyor, bu ikinci çıkışı, ağa 2 katıldığında 1000-1500 puvan düşüş olur, bu şimdilik uzak ihtimal, yataya girdik, niye, burada ya toprağı kazıp çıkaracaklar, yada ağa süzülecek aşağı, biz bunada bakmıyoruz, kırmızı maviyi yukarı kesecekmi buna bakıyoruz, öle ise, bu hazırlansa bile şu anlarda, 68300 ortalama olarak bir süre bu seviyenin altında ve üstünde py ler göreceğiz, bunu diyorum, sadberk,....
kırmızı altta olduğu içinde potföyü ayarlayarak ortalamaya yakın seviyeden cörtteyiz hepsi bu, yani cört için kısmen korunaklı yerdeyzi,
trendide iikiye ayıralım, şunu deriz, üst tren tamamlndı, alt trend devam ediyor deriz,
3 de tamam, 3 de 3 yaptı deyyus,
68200, 68000 den vrildi, bu son extram, bunlar maliyete lazım oluyor,....
uzunlar verildi
[quote=indregandi;245305]3 de tamam, 3 de 3 yaptı deyyus,[/quote]
deyyus işte deyyusluğunu yapacak:::.dnggövde gösterisi yapıyor ben ne dersem o diyor tırstırp duruyo deyyus:eek::..:
böyle işte, korku yok bilgi var, future yaok, bilgi var,.....f dov yok bilgi var, demekki bilgi olmadığında flat olacağız, ne zaman flat olacağız bilgimiz yoksa, birde ilgimiz