[quote=padişah;277093]pala der ki papaz her zaman pilav yemez:yü:[/quote]
850 den 450 flat, Bu pala papaz gibi plav sevmiii :(
Printable View
[quote=padişah;277093]pala der ki papaz her zaman pilav yemez:yü:[/quote]
850 den 450 flat, Bu pala papaz gibi plav sevmiii :(
Kimse konuşmuyor üüü
[quote=kertenkele99;277113]Kimse konuşmuyor üüü[/quote]
abi kıpraşmayan piyasanın nesine konuşacak millet.
konuşsa da paso küfür çıkacak. ::::..:
[quote=kertenkele99;277113]Kimse konuşmuyor üüü[/quote]
ben yazayım bari.
haydi bastır sayın pala, 77 bin mi olur, 78 mi, keyfine göre.brv
konuşmadan nefessiz takip modundayız
ben böyle rezillik görmedim arkadaş.
15:59:59 son işlem zaman satıştan bakıyorum 400 ve sonraki ilk işlem 16:00:05 te 500 ama 15 barı kapanışını 76.550 gösteriyor graf.yahu olacak iş değil açın bakın zaman satıştan o anda bar kapanışı öncesi ve hemen sonrasında 550 den işlem yok.
sistemleri duman eder bu iş.zotriks sıçmaya devam ediyor resmen.
herkesi uyutacak bu pala denen zerzo
makas falanda hikaye oldu
eeeh bayıldım yahu ...
sabahkı 800 ve 825 shortlar kademelı olarak 575 ve 375 den kısmen kapatıldı..
sembolık kısa devam... allahsız pala tum gun yamıstırdı resmen.. sıcakla bırlesınce bu pala ınsana kabır azabı yasatıyo resmen...
az daha ugrassalar telekom ve elektrık ıdaresı pala ve sıcaklar o zaman voltranı olusturcaklar...
kennym patron mutfağa bi giidp gelsen diyorum .karanlıkta beklesen düşermiki .. .. üvvv ...:D:o:o
[QUOTE=selçuklu;277154]kennym patron mutfağa bi giidp gelsen diyorum .karanlıkta beklesen düşermiki .. .. üvvv ...:D:o:o[/QUOTE]
daha oteye gıdıyom patron gıdıp soguk dus alıcam karanlıkta :) selaleye ıthafen ueheuheuh kapanısa dogru farkı gorucez :)
[QUOTE=Kennym;277160]daha oteye gıdıyom patron gıdıp soguk dus alıcam karanlıkta :) selaleye ıthafen ueheuheuh kapanısa dogru farkı gorucez :)[/QUOTE]
ahanda kennym patronaj duş etkisi ... başladı oww mondiyo .. :D:D
owww mondiyo abancaklar galıba... hayırdır ıns... haberler ıyımıymıs dowda nedir ...
suyu kestı pala üvvvv dus yarım kaldı...
[quote=Kennym;277173]owww mondiyo abancaklar galıba... hayırdır ıns... haberler ıyımıymıs dowda nedir ...
[B]suyu kestı pala üvvvv dus yarım kaldı[/B]...[/quote]
abi günün kahkahasını attım bu ivrenç günde bile güldürdün ya beni...:D:D
pala bu makas varya anladın sen onu zuhahaha
Gün boyu takip edemedim.. Günlük heyecan ve aksiyon ihtiyacımı karşılayamadım, geceye pozla girerek karşılayacağım... Düşüşdeki isteksizlik nedeniyle geceye işkembesel longggg... üvvv... Heyecan aksiyon derken mefta olmasak bari..... üvvv....
paloş 76125 den kapadım kısaları flaten
zigd
bu gün çok yoğundum merhaba msj ından sonra hiç yazamadım! Geceye lonk giriyorum hayırlı geceler!
cümleten hayırlı aksamlar...
Cümleten iyi aksamlar geceye kısa.
[quote=AMON RA;277216]bu gün çok yoğundum merhaba msj ından sonra hiç yazamadım! Geceye lonk giriyorum hayırlı geceler![/quote]
piiii Allah gahretmeye seni...long ne aman ra..lonkk da neymiş...
[QUOTE=Astatin;277221]piiii Allah gahretmeye seni...long ne aman ra..lonkk da neymiş...[/QUOTE]
İçİmde çıkacak 10 aYU gücünde çıkacak gibi bir hiss var lem!
[quote=Astatin;277221]piiii Allah gahretmeye seni...long ne aman ra..[B]lonkk da neymiş[/B]...[/quote]
yarınki gap yönüymüş :D
Geceye şortta kaldık sistemli ama içim rahat değil doğrusu hala şu teminat olayına takıldım 800 olması endeksin 80000 üstüne gideceği anlamını mı çıkarmamız lazım bunda kararsız kaldım geçmişte nasıl oldu bilen gören arkadaşlar vardır sanırım :)
Mrb
Forum'a yazılan mesajların anında e-mail adresimize de gelme durumu var mıdır?
[quote=Esteban;277240]Mrb
Forum'a yazılan mesajların anında e-mail adresimize de gelme durumu var mıdır?[/quote]
Bildiğim kadarıyla yok, ama güncel mesajları RSS ile otomatik olarak almak da mümkün.
stro patro avatardaki düğmeye ne zaman basılacak abi ... ?? emergency basılsın abi. ..panic .. panic ..
[quote=selçuklu;277269]stro patro avatardaki düğmeye ne zaman basılacak abi ... ?? emergency basılsın abi. ..panic .. panic ..[/quote]
Bilmiyorum abi... Çok sıkılıyorum harbiden... Kimsede neşe kalmadı... Herkes gergin... Sistemcisi desen bunaldı, EW'cisi desen perişan, TA'cısı desen kafayı sıyırmak üzere... Ben VOB'da çok eski değilim burada ilk günlerinden beri oynayanlar var ama kendi tecrübeme göre yataylığın bu kadar uzadığı bir dönem hatırlamıyorum... Sabırlı olmak ve sinire kapılıp gereksiz risk almamak lazım... üvvv.... Gideyim yatayım bari... üvvv...
seLçukLu abi
uçacak kaçacak diyelim tersi oluyo nasılsa üwwww
panik felan boşver abi
[IMG]http://www.sapropertyblog.co.za/wp-content/uploads/2010/06/Bull-of-Financial-Market.jpg[/IMG]
200.000 olsun endeks bence üwwwwwwwwwwwww
öküz resmi palayada uyuz oluyom
Vay canına kim sattı bu FDOW'u yine gece gece... Kim sattıysa çıksın söz bişey yapmıycam şeker verecem.... ehuehuhu.... Yaw piyasaya bak gündüzü ayrı dert gecesi ayrı dert... Vayyyy.... üvvvv....
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Günaydın, bol kazançlar.
Günaydın deytreydırs..Hayırlı işler bol kazançlar...Saraylı nerelerde :(
Günaydın deytreydırs..Hayırlı işler bol kazançlar...
günaydın bol kazanclar...
günaydın bol kazançlar
saraylı abi tatilde heralde .. tatile gidecem demişti ..
günaydın daytraderler ve adayları...
bool kazançlar...
[quote=Astatin;277299]Günaydın deytreydırs..Hayırlı işler bol kazançlar...Saraylı nerelerde :([/quote]
tatile çıkmıştır belkide :confused: