şimdi gözümde canlandılar..lonkcccuuularrr
Printable View
şimdi gözümde canlandılar..lonkcccuuularrr
[QUOTE=Astatin;467798]şimdi gözümde canlandılar..lonkcccuuularrr[/QUOTE]
o gaga buraya gelejekk :::
irreversible....
ulaaaa..hımm..kesin dış güçlerin gomplosu bu da..:D.dng
enter-hasan....4 bankanın daha mevzularla ilgili olduğu yönündeki basındaki haberleri hiç takmadı vobçi....yılsonu rallisi hazırlığı mı yoksa solu gmsterip sağı mı vuracak..diğer yandan pazartesi günü vob graşarken, Şubat vadedeki açık pozisyondaki artışın yvadede kapanan sayısının 4 katına yakın olduğu da dikkatimden kaçmadı... teprik ederim
zu 30 80000 seviyeleinden anomaliye diggat çekiç yane sabah yıldızı mı dersin ne dersen dee ula şincik dönüp artı gabatır mı ne gizel olur demmiii...:D:D
ula tam çuval cı bunnar haaa..lak diye nerdeyse 5000 pivan bi anda...yuhh:D:D
lonk yönüne mi sürecen palacım...ondan mı bütün bunnar...hehehe::::::
opsi,
erdoğan bayraktar senin hemşo idi dimi.. açmı ağzını yummuş gözünü
[quote=Astatin;467817]opsi,
erdoğan bayraktar senin hemşo idi dimi.. açmı ağzını yummuş gözünü[/quote]
dimek o yüzden...mi yohsa bi flat in A sı mı...:D:D
[quote=obsidyen;467818]dimek o yüzden...mi yohsa bi flat in A sı mı...:D:D[/quote]
onu sen biliin başgan da..şu report türk divitır kullanıcısı sanırım jamaaatin..herşeyi ilk onlar yazıyi..rivayet o ki, istanbul da 30 kişiyi daha alacaklarmış içeri...ayrıca Ankara da da bir yolsuzluk operasyonu başlayacakmış diyor..vay anasını sayın seyirciler...
[quote=obsidyen;467818]dimek o yüzden...mi yohsa bi flat in A sı mı...:D:D[/quote]
[quote=Astatin;467819]onu sen biliin başgan da..şu report türk divitır kullanıcısı sanırım jamaaatin..herşeyi ilk onlar yazıyi..rivayet o ki, istanbul da 30 kişiyi daha alacaklarmış içeri...ayrıca Ankara da da bir yolsuzluk operasyonu başlayacakmış diyor..vay anasını sayın seyirciler...[/quote]
bu flatte taban da ihtimal dahilinde mi başgan:D
[quote=Astatin;467820]bu flatte taban da ihtimal dahilinde mi başgan:D[/quote]
usta tabanik wave göre her an her yerden taban olabilüü:D yannuz B içün dönüş başladı mı onu görelim...o zaman B içün hem hedef hem zaman verecem ki...Gavurun payelerine Türk evlatları aldanmasın...ayuyuz ayu galacaz diyebilsinler şekerde yiyebilsinler...hürmetler..:D:D
Artıkın forum 1 ay mı 3 ay mı gapanır bilmiiimm annadın sen onu...:D
o deelde bi tobocuk yakışır palacıııma deyimm ben emme nasıl deyimm flexi niki sexi abee...:D:D
[QUOTE=obsidyen;467826]o deelde bi tobocuk yakışır palacıııma deyimm ben emme nasıl deyimm flexi niki sexi abee...:D:D[/QUOTE]
ben o tobonun.. :..: Ahmet bakar obo, mehmet bakar tobo oldu o iş patron :)
Longcu, şortcu, rapci, hiphopcu herkes kazansın emmee yeter ki milleti kündeye getirerek yapmasınlar bunu..
gud gud..her ne kadar altın vuruş olmadı henüz diye düşünsemde şortların 3/4ünü kapattım..1000 bereket
[QUOTE=Astatin;467837]gud gud..her ne kadar altın vuruş olmadı henüz diye düşünsemde şortların 3/4ünü kapattım..1000 bereket[/QUOTE]
.brv.brv.brv
[quote=flexy;467832]ben o tobonun.. :..: Ahmet bakar obo, mehmet bakar tobo oldu o iş patron :)[/quote]
önemli deel patron beklentimizi yazdık sadece 80000 lerden tobocuk yapar dediydim palacıım ama yapmadı..verdi 78000 e.. Ayu için bunun önemi yok çünki onun kılıcı shorttur..ayu ceday uygun anı ve zamanı bekler ve o an geldiğinde hattori hanzoyu indirir boğanın kellesine...yane 90000 lerden kılıcı vuran...bileylemek için vaziyet alıyırr bah asti ustaya göriyin mii....brv.brv
[B]Bu yırtık ne olacak...?[/B]
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/5508/7l8.bmp[/IMG]
.heyk.heyk
Obsi patron, sevgiler ve hürmetler :D
palaya karşı el ele :)
ne ılıması ula..dinlenme dinlenme...şubat vade de atlayanlara verdim şort kontratları ...
80625 bir posta daha..80200 ortalama 2 galdıraç..hayde bahalım
Sayın
Astatin
Bu fırsat kaçmaz,
siteye bir fiyat verelim satın alalım
ne dersiniz.:)
Paladan nasıl olsa çıkartırız parasını..
İşin Şakası
KY için
Böl ,Parçala, Yok Et
stratejisi.. tam gaz devam..
Ama unutulmamalı ki..[U] Ky kazanmalı[/U]
Zamanı gelince pala
nasıl olsa geri almasını bilir.
ulan ne yediler be...istop vobcunun kaar gün dostudur..wayaw geçen haftaki karın yarısı gitti..üğw
ben anlamam.. en az 85000 i guduklayacan palacımm... ocak 8 den önce de yeni dibi yasaklıyorum sana...o yırtıklar dikilecek...o kadar...:..::..:
başgan "ayaklanma hareketini yada hareket ayaklanmasını" bastırdı algısıyla yükseletebilirler gannatimce..gel gör kü diğer taraf sokak hareketi değil..bürokraside varlar, eller kasalar belge bilgi dolu filan..coktehlikeligunler.com... yoksa perde arkasında bir uzlaşmamı oldu...ne biliim, malum divitır gullanıcısı nicedir belge bilgi bombalamadı da o açıdan..bu bahalım..bir de yabancılar naapar sorunsalı var tabeee
yabancı değişti...astatin de değişti
yabancı baya bi hate miş yanneee
usdtry nin bir pipsi, gösteriyor vob da ayu pipisi
brüşşşt yavaş alın..hooy hooy
valla 300-500 ne nasipse topluyorum şorttan ama longamıyorum..tırsıyprum jamaatin sessizliğinden..sonuçta bunların olacağını ön görüp bir plans yapmışlardır mutlaka diye gorkuyore... misal lonkladım, şrakkatanak bir dehşet belge çıktı misal, hürülüp %5 eksi filan geliyor aklıma..du bakalım..longmayayım yaw..longmak isteyene de mani olmayayım..bastırıldıysa çok çok çıkabülür sonuçta
60 dklık çok net tobo gösteriyor..haddinden fazla net.onu bunu bilmem ağa, rihanna bedava verir mi? vermez...o zaman bu tıbı da bu kadar göstere göstere olur mu bilemedim..yannış anlaşılmasın rihannanın konser vermesinden bahsediyorum
patronlar bişi soracam, yakın zamanda aracı kurum değiştiripte vob teminatını yeni geçtiği aracı kurumuna takasbak üzerinden virman yapmış/yapabilmiş var mı?Aracı kurum değiştirirken parayı banka hesabına al sonra yeni kuruma gönder falan zor geliyor.Kaçan işlem olursada cabası tabe
[quote=Astatin;467906]valla 300-500 ne nasipse topluyorum şorttan ama longamıyorum..tırsıyprum jamaatin sessizliğinden..sonuçta bunların olacağını ön görüp bir plans yapmışlardır mutlaka diye gorkuyore... misal lonkladım, şrakkatanak bir dehşet belge çıktı misal, hürülüp %5 eksi filan geliyor aklıma..du bakalım..longmayayım yaw..longmak isteyene de mani olmayayım..bastırıldıysa çok çok çıkabülür sonuçta[/quote]
astipat abe...en az 85000 leri görmemiz lazumdur ağam.. niye çinki yırtık vaa..tabe NŞA da böyle...
NŞA da 1mol gaz avagadro sayısı gadan molekül içerir ağam düşünsene o gadan belge içerdiğini aboowww...:::::::D:D bu arada selçuklu başgan nirde gözükmiyyy...:D:D
[QUOTE=flexy;467908]patronlar bişi soracam, yakın zamanda aracı kurum değiştiripte vob teminatını yeni geçtiği aracı kurumuna takasbak üzerinden virman yapmış/yapabilmiş var mı?Aracı kurum değiştirirken parayı banka hesabına al sonra yeni kuruma gönder falan zor geliyor.Kaçan işlem olursada cabası tabe[/QUOTE]
Yoğ mu? :D üvvvv
[QUOTE=obsidyen;467909]astipat abe...en az 85000 leri görmemiz lazumdur ağam.. niye çinki yırtık vaa..tabe NŞA da böyle...
NŞA da 1mol gaz avagadro sayısı gadan molekül içerir ağam düşünsene o gadan belge içerdiğini aboowww...:::::::D:D bu arada selçuklu başgan nirde gözükmiyyy...:D:D[/QUOTE]
Hajı, olay gimya'ya gaydı..geh bu tarafa yamacıma geh gitme oralara :D
[quote=obsidyen;467909]astipat abe...en az 85000 leri görmemiz lazumdur ağam.. niye çinki yırtık vaa..tabe NŞA da böyle...
NŞA da 1mol gaz avagadro sayısı gadan molekül içerir ağam düşünsene o gadan belge içerdiğini aboowww...:::::::D:D bu arada selçuklu başgan nirde gözükmiyyy...:D:D[/quote]
6,02*10 üzeri 23..:p
[quote=flexy;467910]Yoğ mu? :D üvvvv[/quote]
cık:D:D