[quote=BORSACIOZGUR;85983]Ve Garantiyle İSC kalkacak şimdi inşallah birazdan )[/quote]
Daha cay kahve ıcmeden kalkmaz:)
Printable View
[quote=BORSACIOZGUR;85983]Ve Garantiyle İSC kalkacak şimdi inşallah birazdan )[/quote]
Daha cay kahve ıcmeden kalkmaz:)
.dng.dngBir usdjpy miz vardı çok gördü namıssızlar..dng.dng51650 den shortum.Hangi vade diyeniniz olacak şimdi.Hem de 1e 13 kaldıraçla şubat vade.Altın shortum anasını satıyım.İlk altın işlemim borsadaki.Çöküş bekliyorum altında.İşleme ara verdim vob30da.Ben İsmail YK yar gitme dinliyorum.
Garan bu hafta 1,80-1,90 aralığına gelir... işctr 3,10-3,20 aralığına, akbnk 3,50 civarına...
bugün için 24.000 ve vob'da 30.700-800 savunulacak görünüyor..
IYM tek başına satıyor...karşılayan piyasa...
DİĞER ALIŞ 9.800
DİĞER SATIŞ 823
Uzun zamandır azılı bir kısacı olarak sorunum şu, bu düşüş nerde bitecekde ben nereden uzuna geçecem? Düşünmekle olmuyor gerçi... saygılar...
[quote=VOBiX;85985]Metro Turizmi almış. Ünvanı filan değişiyor.[/quote]
Zaten VANET Metro Turizmin sahibinindi..
HEMDE piyasadan ala ala çoğunluğunu ele geçirdi.
Vanet in Yönetim kuruluna girdi. değiştirdi..,
aTLAS yat. ort lığı da onun. Metro yat. da onun..
Son yıllarda böyle ele geçirilen tek şirket.... başka bir örneği yok...
Otobüsçülükten borsacılığa telafi eden enden adamlardan biri..
[quote=SEYYAH;85992]IYM tek başına satıyor...karşılayan piyasa...
DİĞER ALIŞ 9.800
DİĞER SATIŞ 823[/quote]
Bir de IYM nın short covar yapmaya baslayacağını hayal edın:)
İş yatırım geçende de 16000 vermişti.Ben de gece long kalmıştım en dibin 100 puan üstü idi.Ertesi gün.1200 puan artı açılmıştık.Saol varol işyatırım bana bir tane ev hediye ettin.Allah razı olsun bol bol satın.
Bugün imalat sanayii endeksi varmış 15:30 verisi.. dow açılışıda bizi etkileyebilir.. bakalım hangi yöne?
suanbenim gordugume gore 31600 e kadar her cıkıs tepki tabi cıkarsa :)
Veri kötü gelirde dow açılışıda fazla eksi olursa 30400 e kadar sarkma garanti gibi duruyor, saygılar...