17/02 15:09 *rusya'da rts ve mıcex endeksleri saat 16:05'e kadar işlemlere durduruldu
Printable View
17/02 15:09 *rusya'da rts ve mıcex endeksleri saat 16:05'e kadar işlemlere durduruldu
[QUOTE=Astatin;86005]1) Bu kadar basit..Alıcı, satıcı,takas ve makas hikayedir özetle..
2) Bugüne kadar şortla gelmiş olsam bu fantaziye oynar geceye long girerdim, ama velev ki Aboma abi dedi ki, yok morgıç yardımı topla mor-kıçı.. falan falan..fantazi ile paranoya bir arad hiç çekilmiyo
r:..::..:
Bu araad BAY SAZAN ın Gurt Taburlarının öngördüğü trend süresi de dolmak üzere sanıyorum ama en doğrusunu kendi der[/QUOTE]
şimdi bende tam plans yapıyordum.:)
dedim 30.600 kırılırsa dağılır burası.. ama bu seviyeden tepki gelmeden, yani yukarı çekmeden gece dow göçerse de sabah direk gap ile altında açarız ve yine dağılır.. ve benim çarşamba sabahı alım stratejim güme gider..)
o zaman şöyle yapmalılar diye düşünüyordum.. şimdi buradan tepmeli yukarı ki sabaha marj bıraksınlar ve sabah ikili dip görüntüsü ile aşağıdan bile açsa 30.600 kırılmamış olur ve yukarı şansları oluşur birkaç gün..:)
ama yine de buradan alış yapmam.. sabah bu planın çalışıp çalışmayacağını görmem , ikna olmam lazım:))
Bugün belli oldu, 31000 civarı kapanış olacak diyorum, bir müddet uzundayım şimdi...
Kristal küreme bakınca esas olay yarın ki barla olacak gibi görünüyor (günlük barlara göre). Yönü bilemiyorum yarın netleşecek. Bugün 24000in altında kapanış durumunda aşağı olması muhtemel.
[QUOTE=traderx;85767]senaryo yine aynı [B]spot 3o un hedefi 30900-31200 [/B]aralığı
benim plansa göre buralardan long 650 gibi tekrar kısa ve spottaki hedefe varıncya kadar bekle.
ama henüz uzunlamadım, bugün hergün uyguladıkları senaryoya ters bişeyler var gibi.[/QUOTE]
sabahki ilk mesajım, senaryo ilk ayağı haricinde çalıştı, ilk ayak en azından 650 ye çıkmasıydı, olmadı 2. ayak ise 650 full şort ve spot30 daki hedefe gelinceye kadar şortları çıkarma bekle,(30900-31200)
31200 çalıştı biraz yükseliş sonra düşüş, 940 ta tekrar durduk ona istinaden burası dip dedim.
Trump Entertainment Files for Chapter 11
donald trump'in gazinolari da iflas etmis. daha dogrusu iflasdan koruma istemis.
[quote=VOBiX;86008]Biizm dördüncü sınıfta Denetim dersi vardı orada da "shrinkage" (Şirin Kıç) vardı. Bir arkadaş hocaya sırıtarak böyle söyleyince hoca da ilk defa fark etmişti.[/quote]
Size "denetim" dersi mi veriyorlardı üniversitede:..::..: hemde 4 üncü sınıfta..peeeeee...bize "kaos ve bulanık mantık" ı okutuyorlardı :..::..: bir de ismi hep bana tuhaf gelen " sonsuz küçükler" dersi vardı... Bu dersleri görükten sonra önceki 14 yıldq öğrendiklerimiz hikayeymiş demiştim kendi kendime.. ama o 14 yıl olmasaydı, bunu da diyemezdik zaten..neyse bu ayrı bir hikaye...........
bak nasıl belli tarzlarımızdan falan:..::..: bi tarafda kelimelerini özenle seçen, efendi, statik tarzlı bir adam öbür tarafda sivri dilli, tacizkar, değişken tarzlı bir adam... bir adım bir adım bir dım da biter bu oda :)
Hangisini daha çok seviyorsun dersen, valla seni daha çok seviyorum..Kendime katlanamazdım herhalde.. Benim tarz maruz kalmanın değil mağdur etmenin tarzı :) Bir de Gökhan seviyo benim tarzımı ama o da başka bir enteresan durum...:) belk bende 600000 yaparım..bulaşır yani:)
garanda o nasıl bi ordinodur ya
[QUOTE=Vob Trader;86019]garanda o nasıl bi ordinodur ya[/QUOTE]
garan da 2.11 in dağılmaması lazım.. yoksa anlarız ki bunların yukarı gitmeye niyetleri yok..:(
[QUOTE=jerfin;86020]garan da 2.11 in dağılmaması lazım.. yoksa anlarız ki bunların yukarı gitmeye niyetleri yok..:([/QUOTE]
derinlik bana dioki çok feci dağılcak :)
en güzeli endekse hiç bulaşmadan dolarda sakince oturmak..:)
30600e takozu koymuşlar demek ki birazdan orası da dağılacak.