-
Birden bire kapitalist oldum.. Amerika ya güvenim tam. Hadi oglum DOW. yürü be..
Wall Mart devinin 3,8 milyar USD karı güzel. ,
Amerikalı ucuz da olsa tüketiyor :)=
Oh bee. Doları tam tepeden Zortladım. Shortladım. Şimdiden kar bıraktı. Hadi devam )
-
[quote=SEREN I;86149]şartlı emirler devreye girmedi..sallamayın...şartlı emirler fdji 7500.ün hemen altından başlıyor..görmeden konuşmayın.....[/quote]
Siz girmediğini nerden gördünüz acaba bir anlatırmısınız?
-
ya arkadaşlar yapmayın etmeyin, resmen zar atıyorsunuz.. hiçbir dönüş sinyali yokken nedir bu dip bulma arayışı..:(
-
Saatlik dayanamadı son bar ile al sinyalini verecek işte...
-
[quote=gökhanfındık;86169]siz girmediğini nerden gördünüz acaba bir anlatırmısınız?[/quote]
platformdan...........
-
nöbetçiyim die yazmıştım :D
-
korktum xu100 graf son halde
[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/3921/korktumpe5.png[/IMG]
-
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
bugün 31200 ortalamayla uzunda kalmıştım ve işim çıkınca öyle kaldı ve çıktım geldiğimde içler acısı durum ve toparlayıp realize edelim derken durumu görüyorsunuz
yarın için tahminleriniz ve bunların dayanakları nelerdir diye sorsam çünkü riske alacağım ve sabah açılışındaki o güzel tepki ile belki toparlarım zararımı diye düşünüyorum .
şimdiden teşekkürler
-
[QUOTE=jerfin;86170]ya arkadaşlar yapmayın etmeyin, resmen zar atıyorsunuz.. hiçbir dönüş sinyali yokken nedir bu dip bulma arayışı..:([/QUOTE]
Dip bulmadık ki zaten, saatlik al verdi verecek derken ben uzunda kalmış oldum, son saat al vermek üzere, yarın bahtıma ne çıkarsa artık ya zarar ya kazançlı kapatırım diyorum, sonra tekrar kısa fırsatı yakalamak için uğraşırım...
-
ayuluga devam. herkese iyi aksamlar.
-
spot dolar la vadeli dolar arasındaki fark şubat başında daha yüksekti..bu farkın kapanma nedeni vade sonuna yaklaşıyor olmamız mı?
-
sistem cumadan sat da..hemde net sat da..ama[B] çok az [/B]şansıma uzun girdim..30500 den..