ya da hiç gitmeyecek direk aşağıya :..:
Printable View
ya da hiç gitmeyecek direk aşağıya :..:
[QUOTE=seagate;277410][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/83809799.png[/IMG]
:( ühühühühühühühü cuma 75 idi kapatmadık ühühühühühühühühühühühühhü
selçuklu abeyyyyyyyyyyyy
76 atağı olurmu abi e dalgası için olacak gibi ne dersin üwww
astatinopolis üwwwwwwwwwww ne karışıkk işler bu işler üwwwwwwwwwww[/QUOTE]
abi .. sayımlara çok güvenmemek lazım bakalım patron .. hayırlısı ... zor yereler .. :o:oüüüüüü ..e dalgası olmasa .. direk inse aha iyi bence yani .. üvvvv
[quote=padişah;277421]Pala şelale bekleyenleri boğmaya niyetli, dikkatli olun.[/quote]
padişahım terside mümkün zirve bekleyenleri uçurumdan da atabilir değil mi :) gerçi ben 15 dk lık işlem yaptığımdan al derse alır sat derse satarım o kadar bana her yol uyar
75250 kırılırsa sırasıyla 74*** 73*** 70*** gidebilir belkide yükselen kanal destekler oraları gibi
[quote=trader38;277344]Selceklu patron bu sayım nasıl? olabilirmi sence?
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/ac061a3e.png[/IMG][/quote]
tahmini sayım yakın çekim son durum
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/73f4bccd.png[/IMG]
[quote=a.kaya;277428]padişahım terside mümkün zirve bekleyenleri uçurumdan da atabilir değil mi :) gerçi ben 15 dk lık işlem yaptığımdan al derse alır sat derse satarım o kadar bana her yol uyar[/quote]
bar ola hayrola+.
15likte yükselen kanal trend çizgisi 3.kez vurdu bu çizgiye 250 seviyeisnden geçiyor üwwww yukarı vurursa yeni zirvemi dener aceb
inadına bu kadar güçlü bir piyasa izlenimi veriyorlar, belki blöf belki gerçekten güçlüyüz.
325 long, bana göre 200 tuttu/tutacak, tutmazsa da stop-loss var
75450 üzerine çıkar artık, hadi palacım
[IMG]http://www.salgit.com/resimler/ayi_2.jpg[/IMG]
ayı resmi kolayım 4000 pivan yükselsin pehhh
[quote=seagate;277456][IMG]http://www.salgit.com/resimler/ayi_2.jpg[/IMG]
ayı resmi kolayım 4000 pivan yükselsin pehhh[/quote]
bu ayı tek başına kalmış, yalnız kalan ayıyı boğalar yer.kom
okuyan 46 üye var ama yazan 3-4 kişiyiz
[quote=padişah;277459]okuyan 46 üye var ama yazan 3-4 kişiyiz[/quote]
evet haklısın üüü
[quote=padişah;277458]bu ayı tek başına kalmış, yalnız kalan ayıyı boğalar yer.kom[/quote]
abi bana bunun biraz canı yanmış ondan bağırıyo gibi geldi :D:D
EUR/CHF'yi o 15'lik bardan dolayı teprik ederim :D
şu Fitch, Türkiye ile ilgili güzel bir yorum geçse direkt 76bine uçacağız
[quote=padişah;277458]bu ayı tek başına kalmış, yalnız kalan ayıyı boğalar yer.kom[/quote]
boğalar ne zamandan beri et yiyior padişahım tam tersi olsa tamam da :::
[quote=unlimitted;277392]parite oynayanlar için;
€/CHF 1,39211 muhteşem shortlama noktasıdır.
bendeniz [B][COLOR=red]şu anda 1,3846 ortalama ile short[/COLOR][/B] olup testeyim. kar verdi, yok dedim daha çok isterim, o da al sana kar dedi ve aldı yukarı.
ama kaldıracı abartacağım nokta yukarıda yazdığım noktadır.
gel bakam pela; sıkıyosa! .dng[/quote]
1,3841'den flat.
yemek molası.
pela, geldiğimde OBOnun sağ omzunu yaratmak üzere 1,3875'te ol.
yoksa fena döverim .kom
herkese afiyet olsun.
[quote=unlimitted;277461]abi bana bunun biraz canı yanmış ondan bağırıyo gibi geldi :D:D[/quote]
yooooo unli hocam aç kaldı uzun süredir uykuda ya bayağı bi aç şu anda ondandır ::: ::: :::
[quote=unlimitted;277461]abi bana bunun biraz canı yanmış ondan bağırıyo gibi geldi :D:D[/quote]
+.+.+.+.
[quote=a.kaya;277465]boğalar ne zamandan beri et yiyior padişahım tam tersi olsa tamam da :::[/quote]
edebiyatta <mecaz> diye birşey vardır, bilir misin?.dng
Gevezelik etmek istemiyorum şahsen.çok şey öğreniyoruz.
Bu forum da okuduklarım, bana çok şey katmaktadır. Fakat öğrenme aşamasında olduğumdan katılımcı olamıyorum. Eğitici mesajlarından dolayı tüm arkadaşlara teş. ederim...
Saygılarımla...
[quote=rehin;277471]Gevezelik etmek istemiyorum şahsen.çok şey öğreniyoruz.[/quote]
est. öyle düşünmeyin, arada biz de gevezelik yapmıyor muyuz?:cool:
[quote=Esteban;277473]Bu forum da okuduklarım, bana çok şey katmaktadır. Fakat öğrenme aşamasında olduğumdan katılımcı olamıyorum. Eğitici mesajlarından dolayı tüm arkadaşlara teş. ederim...
Saygılarımla...[/quote]
inşallah siz de katılımcı olursunuz en kısa sürede.
[quote=padişah;277470]edebiyatta <mecaz> diye birşey vardır, bilir misin?.dng[/quote]
bende öylesine söylemiştim zaten :::
gene öğle arasına yapacaklar bi şeyler galiba üwww millet yemekte iken bunlar bi halt karıştırıyorlar iyi alıştılar
[quote=a.kaya;277480]bende öylesine söylemiştim zaten :::[/quote]
ben de öylesine takıldım zaten.kom.kom
yahu biriniz palaya söyleyin, 75.450 üzerine atarsa alımlar hızlanırmış, shortlar kapanırmış deyin.brv
[quote=a.kaya;277483]gene öğle arasına yapacaklar bi şeyler galiba üwww millet yemekte iken bunlar bi halt karıştırıyorlar iyi alıştılar[/quote]
yine aşağıya yaparlarsa PES derim artık.dng
günlerdir yukarı sürüp sonra aşağı basıyorlardı, bugün aşağı basıp YUKARI SÜRMELERİ gerekiyor.boks..boks.:yü::yü::yü:
[quote=rehin;277471]Gevezelik etmek istemiyorum şahsen.çok şey öğreniyoruz.[/quote]
[quote=Esteban;277473]Bu forum da okuduklarım, bana çok şey katmaktadır. Fakat öğrenme aşamasında olduğumdan katılımcı olamıyorum. Eğitici mesajlarından dolayı tüm arkadaşlara teş. ederim...
Saygılarımla...[/quote]
arkadaşlar, kimse bu işi harika bilerek doğmadı. herkesin bir yorum yaptığında tutturma oranı %50'dir.
1 saniye sonrasında ne olacağını kimse bilemez.
yorumunuzu destekler nitelikte en ufak bir ayrıntı görürseniz, yorum yapmaktan çekinmeyin derim. işkembeden atmadığınız sürece forumun geri kalan ahalisinden birisine faydanız dokunabilir.
bu forum gerçekten güzel, kaliteli ve paylaşımcı insanların olduğu bir forum.
birisi başka birisine karşı ukalalık yaptığında ilk cevabı forumun sessiz çoğunluğundan alıyor zaten.
yaptığınız yorum ukalalık olmadığı sürece sorun yok. kişi karşı görüşteyse, kendi görüşünü söyler o kadar.
kaldı ki, yorumların hepsinin teknik analiz içermesi gerekmiyor. geyik de yapıyoruz sık sık sizin de gördüğünüz gibi...
[quote=unlimitted;277487] herkesin bir yorum yaptığında tutturma oranı %50'dir.
1 saniye sonrasında ne olacağını kimse bilemez. [/quote]
bu "%50" lik oran sizin yorumlarınızda çok daha yukarıda emin olun .brv
[quote=padişah;277484]ben de öylesine takıldım zaten.kom.kom
yahu biriniz palaya söyleyin, 75.450 üzerine atarsa alımlar hızlanırmış, shortlar kapanırmış deyin.brv[/quote]
450 kurtarmaz bence :D şort kapamak için 725-750 lazım max
Bazen geyik yazıları gülmekten zor okuyorum... Katılımcı olmaya çalışacağım.
Saygılarımla.
880 dener mi dersiniz.. :cool::cool:
Sn Saraylı iki gündür yazmıyor, nedendir bilen varmı?
ABD de bıçak sırtı giden piyasayı Merkez bankası bozmaz diye tahmin ediyorum. Nihayetinde kendi krizlerini başka ülkelere ihraç etmeye çalışıyorlar. Sanırım en zararlı ülke başta japonya olacak gibi. Biz ise daha yükseliriz gibi geliyor.
[quote=hilmi;277501]Sn Saraylı iki gündür yazmıyor, nedendir bilen varmı?[/quote]
Saraylı abi tatilde.
[quote=rehin;277491]bu "%50" lik oran sizin yorumlarınızda çok daha yukarıda emin olun .brv[/quote]
teveccühünüz. sağolun. ama öyle olsa bile, benim bir sonraki pozisyonda terste kalmayacağımı göstermez ki. zaten öyle olsa başka bir meslekte çalışmazdım değil mi?[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
demek istediğim şu. beyin fırtınası böyle oluşur.
bakın çok güzel bir örnek. dün ben USD/TRY'de tam tepme yeri gelmiş dedim. tam o noktadan tepti de gerçekten.
ama forum üyelerinden Ordi arkadaşımız 4 saatlik grafiği ve uyumsuzluğu işaret etmese, belki de çok daha fazla para kazanabilecekken 50 pip sonrasında kapanacaktı longlayan birisi.
şu anda USD/TRY 100 pip yukarıda.
el elden üstündür. benim 10 yorumumun tutması, 11. yorumda karşı fikirde birisi olarak sizin fikrinizin üstün gelmeyeceği anlamına gelmez.
zaten o yüzden bu işle ilgili kesin anlamda ve çok keskin hatlarla konuşan kimseye ısınamam...
bilmem anlatabildim mi. :)))
[quote=hilmi;277501]Sn Saraylı iki gündür yazmıyor, nedendir bilen varmı?[/quote]
O şimdi Asker, pardon TATİLDE:D
arkadaşlar eurousd deki rallinin sonuna gelindi artık, macd bugün aşağı keserse tepe teyit edilmiş olacak
[URL=http://img23.imageshack.us/i/yro.gif/][IMG]http://a.imageshack.us/img23/6216/yro.gif[/IMG][/URL]