GBP/USD 1,57404 long.
ekranın altında yer kalmadı lem daha nereye düşüyon .dng
Printable View
GBP/USD 1,57404 long.
ekranın altında yer kalmadı lem daha nereye düşüyon .dng
TA da temel kural.. reelde ne varsa hepsi grafiğe yansır..
bkz. havanın durumu = grafın durumu :D
[quote=unlimitted;277512]GBP/USD 1,57404 long.
ekranın altında yer kalmadı lem daha nereye düşüyon .dng[/quote]
1,57511 flat.
2 dakkada 10 pip yeter. .lelele
sayım tahmini son durum
[URL]http://www.ressim.net/l/upload/354bb51d.png[/URL]
Pala işi ABD ye kitledi bu sefer, tam ortada kalıverdi, bu anları flatta beklemek mısır elinde film izlemek gibi :)
76*** ları zorlama durumunda yükseklerden kısacı olacam yoksa flatım vesselam :)
iş yatırım uzun tarafına geçerse, yukarı tepki güzel olacaktır
herkese merhaba arkadaşlar, histem : tam 1 saattir 50 pivan bile oynamayan bir piyasa var, bu kadar işleme rağmen yerinde sayması ilginç hakkaten, pala bir cebinden diğerine atıyor sanırım, 2 günden beri fiyat düşerken 10K artan APSD ise , bir short squeeze habercisi olabilir.. sistem: sistemsel olarak da gri bölgede ama shorta yakın durumdayım , 74,775 altında shorta döner.
5dk lıklarda baktığım iki sistem yarım saattir alda 15 dklıklar hala satta.
60 dk lıklarda satta bu yukseliş fake gibi geliyor. bakalım 15 likleri ala geçirebileceklermi.
Eğer ala geçirip ardından hızla asa verirlerse piyasanın asa baya yolu var demektir.
Efg uzun zamandır dün ve bu gün satıcı piyasayı tutan o idi heralde asa daha yolumuz.var.
Ama sistem ne derse o tabiki.
bana bugün kapanışa doğru 75.800 görülecek gibi geliyor. kaynak: histem
[quote=unlimitted;277466]1,3841'den flat.
yemek molası.
pela, geldiğimde OBOnun sağ omzunu yaratmak üzere 1,3875'te ol.
yoksa fena döverim .kom
herkese afiyet olsun.[/quote]
pela beni tahrik ediyosun pelaaaaa..
her dediğimi yapman beni huylandırmaya başladı lem .kom
gelgel mi yapıyon nedir annamadım ki :D
[quote=formula9;277526]bana bugün kapanışa doğru 75.800 görülecek gibi geliyor. Kaynak: Histem[/quote]
katılıyorum....+.
kedi olim artık şelale yordu beni saçlarım beyazladı üwww
selpatros selam :D
astatine iste gelim dedim kayboldu işten ayrılmış ülkeyi terketmiş :D:D
running olabilir mi patron..ühühüüh..ranacaksada yukarı ranmasın..aşağı ransın..inga
bugün kapanış 76.500 üstü olacak diyor benim hislerim
[quote=padişah;277537]bugün kapanış 76.500 üstü olacak diyor benim hislerim[/quote]
sebebini de belirteyim, ABD tarafından gelecek olumlu gelişmeleri fiyatlayacağız.
Selam gençlik!! 2 gündür 1000+ puan terste bekliyorum sistem fena satta.1300 puan tersolardan 400 puan kara kadar geldi.bu piyasa düşmeli pala beni görmeli:)
[quote=Tradeprof;277542]Selam gençlik!! 2 gündür 1000+ puan terste bekliyorum sistem fena satta.1300 puan tersolardan 400 puan kara kadar geldi.bu piyasa düşmeli pala beni görmeli:)[/quote]
bu piyasa düşerse beni Zeki Müren öpsün, yükselirse shortları Bülent Ersoy:yü:
600 üstü gol olur, söyliyeyim
gel yukarı ey palaaaa gellll gelllll yukarda atacam sana zopayı,gelllll :D
[quote=cozbek83;277545]gel yukarı ey palaaaa gellll gelllll yukarda atacam sana zopayı,gelllll :D[/quote]
FED yeni paket açıklayacak, bence shortta ısrar etmemeli.
Kamyonların arkasında şöyle yazar: Rahmetli de sollardı.
Palanın arabasında da şöyle yazıyor: Rahmetli de shortlardı:..::..::yü:
[quote=padişah;277546]FED yeni paket açıklayacak, bence shortta ısrar etmemeli.[/quote]
Flatım şuanda Padişahım, pala yukarı çıka ben orda kellesini uçura :..:
fırsat kolluyom sadece :)
sabah +700 puan yiterli :)
Ama aç gözlülük işte:)
[quote=padişah;277548]Kamyonların arkasında şöyle yazar: Rahmetli de sollardı.
Palanın arabasında da şöyle yazıyor: Rahmetli de shortlardı:..::..::yü:[/quote]
önünde de geberirsem shortlamaktan geberdi diye mezarıma yazın.:D
efg iki gündür deli gibi garan satıyor....
yaklaşık 9 milyon lot oldu..
550 flat ve longa geçmeye 2 dk var
[quote=hakansahin;277551]efg iki gündür deli gibi garan satıyor....
yaklaşık 9 milyon lot oldu..[/quote]
satış talimatnamesi bitince yükseliş başlar o zaman böylede yorumlanıyor..
pehhh
[quote=unlimitted;277517]1,57511 flat.
2 dakkada 10 pip yeter. .lelele[/quote]
scalping diye başına üşüşmüyorlar mı patron :::
ohada..MTX deki fiyat verisiyle IDB ninki farklı...Muhtemeeln MTX yanlış, hacmi çok geride çünkü
matriks, ben sana program diye ortaya çıkaranın TA!
hay ben bu matriksin gene veriler gelmiyor uff ya sistem şimdi onayladımı belli değil
daha spot açılmadı sakin beyler:) göstere göstere çıkıcak hali yokya bence düşecek:)zatende düşsün neden çıkmasını istiyosunuzki:) aynı seviyelerde bi çıksın bi insinmi ömür boyu.düşsün trend olsun asabımı bozmasın.trendsiz piyasamı olur.3 kuruş düşüyo hemen çıksın istiyosunuz.600-700 puanlar çok tabi bozdur bozdur harca:)
ben vericem bu palanın handine
[quote=grtrader;277555]scalping diye başına üşüşmüyorlar mı patron :::[/quote]
scalping'e problem yaratacak firma ile foreks piyasalarında oynanmaz.
mantık:
scalping denilen şey nedir? alım-satım'ın düşük piplere yapılması.
bildiğiniz kısımdan örnek vereyim.
VOB'da bir aracı kurum sizin 25 puana dönmenizi mi ister yoksa 1.000 puana dönmenizi mi? tabii ki 25 puana dönmenizi.
niye?
çünkü komisyon miktarı artar.
scalping yasak diyen adam neden yasaklar?
[B]çünkü kotasyonları bankalardan veya yatırım kuruluşlarından değil, kendi serverlarından alıyordur![/B]
scalpinge yasak getiren hiçbir kuruma güvenmem.
[quote=unlimitted;277556]matriks, ben sana program diye ortaya çıkaranın TA![/quote]
Disaster Recovery tedbirlerin nerde lem..ne biçim miyendizsin sen..:D:D
Sadece MTX in ipiyle kuyuya inilir mi... IDB güzel varlık..Grafı mrafı yok ama en azından veriyi sağlıklı görüyon...yedek şart
ARTIK HİÇ SÜPHEM KALMADI MATRİKSDE PALA İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE BUNLARDA ÇETE KURMUŞLAR :mad: :mad: :mad: ŞEREFSİZLER Bİ DE DÜNYA KADAR PARA ALIYORLAR :mad: :mad: :mad:
[quote=unlimitted;277556]matriks, ben sana program diye ortaya çıkaranın TA![/quote]
arıyınca help içindeki onara bas demiyormu gıcık oluyorum .boks.
islem olmuyor bayadir matrikse mi veri gelmiyor yoksa nerden anlayacaz ahahah
bence vob göcmüs olabülü...
[quote=Astatin;277563]Disaster Recovery tedbirlerin nerde lem..ne biçim miyendizsin sen..:D:D
Sadece MTX in ipiyle kuyuya inilir mi... IDB güzel varlık..Grafı mrafı yok ama en azından veriyi sağlıklı görüyon...yedek şart[/quote]
VOBu matriksnen yapmıyom ki lem. ben fiyatı görmüyo deelim ki. VOB ikle ilgili 3 tane ekran var önümde.
sanko terminal, matriks, TEB.
ayrıyeten cep telefonumda blumbörg'den takip ediyorum.
etti mi saaa 4!
matriks ziztemleri mıçtı ondan dedim.
üğren de gel çakma miyendiz! .dng
[quote=unlimitted;277562]scalping'e problem yaratacak firma ile foreks piyasalarında oynanmaz.
mantık:
scalping denilen şey nedir? alım-satım'ın düşük piplere yapılması.
bildiğiniz kısımdan örnek vereyim.
VOB'da bir aracı kurum sizin 25 puana dönmenizi mi ister yoksa 1.000 puana dönmenizi mi? tabii ki 25 puana dönmenizi.
niye?
çünkü komisyon miktarı artar.
scalping yasak diyen adam neden yasaklar?
[B][COLOR=red]çünkü kotasyonları bankalardan veya yatırım kuruluşlarından değil, kendi serverlarından alıyordur![/COLOR][/B]
scalpinge yasak getiren hiçbir kuruma güvenmem.[/quote]
ABD de bunun gibi, ekran dondurma gibi hizmet veren yazılım şirketleri varmış.akıllara ziyan!!! aslında aracın sana karşı oynamış oluyor:D dealing desk mi ne eyle bişiy de diyorlardı buna..fx de aracın sağlam olacak..
misal bi ara finexo dan oynuyordum...NZDJPY deyim güzel kar var. 200 pips yukarda kalmış maliyet..şak diye ekranda bakiye sıfırlandı, stop çalışmış görünüyor..açtım telefonu ver Allah ver ver Allah ver....
Bu esnada 70-80 pips daha yapıp yukarı döndü fiyat bayada gitti..ben anlamam arkadaş dedim, ben şu şu fiyata TP koymuştum..siz bu haltı yemeseydiniz bakiyem bu olacaktı dedim..adamlar tık demdiler çatır çatır koydular parayı hesaba..üstüne de %2 özür dileriz bonusu koydular...finexo yu teprik ederim