-
[quote=cırcır;86328]seans ortasında çat diye elektrikler gidebiliyor. o yüzden laptop diyorum. borsa içinde ayrı bir laptop olması iyi oluyor başka işte kullanmayınca virüsde bulaşma ihtimali olmuyor.[/quote]
Upsler ne güne duruyor masaüstlerinde elektrik kesintilerine karşın .lelele
-
[QUOTE=cırcır;86328]seans ortasında çat diye elektrikler gidebiliyor. o yüzden laptop diyorum. borsa içinde ayrı bir laptop olması iyi oluyor başka işte kullanmayınca virüsde bulaşma ihtimali olmuyor.[/QUOTE]
Elektrikler gidince internet ne olacak sorusunun cevabı da gücü laptobun USBsinden alam modem kullanmaktan geçiyor.
-
vay be 7552,60 kapamış 7552.29 rekorunu kıramadı be
-
[QUOTE=Mete;86329]Upsler ne güne duruyor masaüstlerinde elektrik kesintilerine karşın .lelele[/QUOTE]
Laptop batarya şarjı minimum 1 saat dayanırken UPSler 5-15 dk dayanıyor. Elektrik kesintisinin giderilmesi de 15dkdan uzun sürüyor genellikle. UPSler voltaj düşüklüğü ve kısa süreli gitgeller için kullanışlı.
-
[quote=Mete;86329]Upsler ne güne duruyor masaüstlerinde elektrik kesintilerine karşın .lelele[/quote]
20 dk. falan yetiyor onlar sanırım yetmez.
[quote=VOBiX;86330]Elektrikler gidince internet ne olacak sorusunun cevabı da gücü laptobun USBsinden alam modem kullanmaktan geçiyor.[/quote]
quake pti-800 modem var bende neredeyse en dandik modem ama enerjiyi usb den alıyor dediğiniz gibi :)
-
Futurelardaki azimle uzakdoğu harakiri yapabilir yarın açılışta SAW II sahnelenebilir. Kristal küreye göre yarın lokal bir dip görülmeli muhtemelen akşama doğru DOW açılırken dönüş başlamalı.
-
[QUOTE=VOBiX;86332]Laptop batarya şarjı minimum 1 saat dayanırken UPSler 5-15 dk dayanıyor. Elektrik kesintisinin giderilmesi de 15dkdan uzun sürüyor genellikle. UPSler voltaj düşüklüğü ve kısa süreli gitgeller için kullanışlı.[/QUOTE]
ya bende bi fujitsi-siemens laptop var. 3 sene evvel aldıydım. 3-4 ay evvel şarj aleti patladı. sonra sankonun yolladığı toshibanın şarj cihazı uydu onla kullanmaya başladım. önceden 1 saat anca giden şarj şimdi 3-4 saat rahat gidiyor anlamadım ne iş
-
[quote=cırcır;86333]20 dk. falan yetiyor onlar sanırım yetmez.
quake pti-800 modem var bende neredeyse en dandik modem ama enerjiyi usb den alıyor dediğiniz gibi :)[/quote]
20 dakikada pozisyonunuzu zararına dahi olsa 20 kez kapatırsınız.
Aynı şekilde laptop dahi olsa ,2-3 saat elektrik gittiğinde şarjı dayanacak mıydı bir de öyle düşünün
Bilgisayar dediğinin bir ağırlığı olmalı, laptop da neymiş :..: Isınır dert, şarjı biter dert, performans desen dert, fiyat desen başka dert. Öyleyse oscar masaüstüne gider benden... Herkesin beklentileri farklı tabi
-
sony laptop bataryası 8-9 saat diyorlar doğru mu acaba kullanan varsa
-
[color=#FF0000][i][b]Çarsamba:[/color]
11:30 – İngiltere Merkez Bankası Toplantı Tutanakları Açıklanacak
15:30 – ABD Ocak Ayı Konut Baslangıçları (Beklenti: 530 Bin)
15:30 – ABD Ocak Ayı İmar İzinleri (Beklenti: 525 Bin)
16:15 – ABD Ocak Ayı Sanayi Üretimi (Beklenti: -%1,4)
16:15 – ABD Ocak Ayı Kapasite Kullanımı (Beklenti: %72,4 )
19:30 – ABD FED Baskanı Bernanke Açıklamalarda Bulunacak
21:00 – ABD FED Açık Piyasa Komitesi Toplantı Tutanakları Açıklanacak[/b][/i]
-
[quote=Mete;86336]20 dakikada pozisyonunuzu zararına dahi olsa 20 kez kapatırsınız.
Aynı şekilde laptop dahi olsa ,2-3 saat elektrik gittiğinde şarjı dayanacak mıydı bir de öyle düşünün
Bilgisayar dediğinin bir ağırlığı olmalı, laptop da neymiş :..: Isınır dert, şarjı biter dert, performans desen dert, fiyat desen başka dert. Öyleyse oscar masaüstüne gider benden... Herkesin beklentileri farklı tabi[/quote]
yatağa uzanıp kullanın....... masaüstü pc de var yani :)
-
Dow'un kapanışınından sonra dolar 1.70'i geçti