yarın için açılıs tahminleri...?
Printable View
yarın için açılıs tahminleri...?
[quote=abilag;86340]Dow'un kapanışınından sonra dolar 1.70'i geçti[/quote]
evet FX'te şu an 1,7070....
Dow en düşük kapadı. Eyvaah Longçular olarak şimdi toku yedik..Ben bu kadar beklemiyordum..
Yarın uzun süredir ilk defa zarar yazcam galiba.
Çok düşer mi acaba ? :( ( :(
[QUOTE=BORSACIOZGUR;86343]Dow en düşük kapadı. Eyvaah Longçular olarak şimdi toku yedik..Ben bu kadar beklemiyordum..
Yarın uzun süredir ilk defa zarar yazcam galiba.
Çok düşer mi acaba ? :( ( :([/QUOTE]
sabaha belki kapitalizm olur
[quote=VOBiX;86327]İlk defa Altın Madalya veriyorum.
Tebrikler TIFIL .brv .lelele +.
[IMG]http://img239.imageshack.us/img239/6917/goldmedalfs2.png[/IMG]
Nazar etmeyin ne olur, çalışın sizin de olur. :..:[/quote].dng.dng
ambulanslar yarin sabah istinye'de hazir olsun.!!.uyk
imkb iyice komaya girer.!!!:dü:.dng
zaten tl kagittan kaplan !!!!!.kom.dng
Çok geniş bir O.B.O görüyorum falda.
Ben buna akşam niye dikkat etmedim ki ? :( :(
[B]Chrysler says it plans to reduce fixed costs by $700 million in 2009; to cut three vehicle models[/B]
Chrysler yola devam diyor. sabit maliyetlerini azaltip, 3 modelini kaldiracakmis.
gm'i bekliyoruz.
Vallahi sanko saolsun.Tera da saolsun.Laptopsuz bırakmadılar bizi.1i gidiyor biri geliyor.Ailede komple herkes laptoplu oldu.İllaki bendeki bozulursa birtane boş yedek var.3 tane de diğer aile fertlerinde sankodan var.Hepsinden memnunum birinde bile arıza çıkmadı.Yaşa sanko.Ama benden esas parayı sanko kazanmıştır.1ytl idi ozaman ama şimdi terada adet olarak daha çok işlem yaptım ama tera sankonun yarısından bile az kazanmıştır.Tera da saolsun aslan gibi lg plazmamızı aldı hamdolsun.Böyle eşantiyonlar oldu.Ama şimdi komisyon bedavaya yaklaştığı için.Kurumdan kovulma riskim bile var.Artık komisyon indirimi yok.Geçen gün onbinde 0.6 ile info yatırım aradı.Cevabım güle güle oldu tabiki.Genel müdür gelecekti bir yemek yiyecektik.Daha sonra genelmüdür yardımcısı ben gelecem dedi.Ben de dedim sen gelme müdürün gelsin.O gelmeyecek dedi işi varmış.Ben de ozaman hiçbiriniz gelmeyin sanki ben size telefon açtım da gelmek için beni uğraştırmayın boşuna dedim.Piyasada onbinde 0.6 bile var haberiniz olsun.Paranızı bu soygunculara kaptırmayın.Az canımı yakmadı hepsi 5 6 liralardan.Bugün o komisyonlar olsaydı hangi işyerinde makul olmayan bir şartta çalışacaktım bilmiyorum.Hatta kriz bile gelecekti çıkarılacaktım.Allah kimseyi düşürmesin namerdin eline.En son genel müdür gelmeyecekmiş dediler.Ben de genelmüdür gelmeyecekse senle tanışmaya gerek yok dedim.Adamlar daha verdiği ilk sözü tutmadılar.Bende gelmeyin daha dedim gönderdim.Defolup gittiler başımdan.
ayilana gazoz!!!! bayilana lİmon!!!! :dü:
dol dol kara bakir, dol dol dol /2
dol dedİkce dolarsin .dng
başima ne İşler açarsin
kazdim kazdim kum çikti
kum dİbİnden su çikti .uyk
yazik oldu beş bİne
şak şuka, şak şuka, şak şuka, şakada şuka
doyamadim, tadamadim, yİyemedİm
şakada şuka .uyk.kom
dow kapanısı 7552 ve suankı fdow degerı 7521 e gore en fazla 300 puan belkı eksı acarız bence
[quote=kayahan;86349]ayilana gazoz!!!! bayilana lİmon!!!! :dü:
dol dol kara bakir, dol dol dol /2
dol dedİkce dolarsin .dng
başima ne İşler açarsin
kazdim kazdim kum çikti
kum dİbİnden su çikti .uyk
yazik oldu beş bİne
şak şuka, şak şuka, şak şuka, şakada şuka
doyamadim, tadamadim, yİyemedİm
şakada şuka .uyk.kom[/quote]
bu analiz güzel olmuş :(
niye felaket senaryoları türedi tekrar ? biz kapanırken dow kaçtı ?? durun bakalım 7450 var eski dibi orayı kırarsa eyvah deriz daaha birşey yok