[quote=GÖKHANFINDIK;86365]Ben de ilk yazan olayım ozaman iyi geceler.[/quote]
gokhan birinnciligi gene kapti... 2.de ben oalyim artik...
Printable View
[quote=GÖKHANFINDIK;86365]Ben de ilk yazan olayım ozaman iyi geceler.[/quote]
gokhan birinnciligi gene kapti... 2.de ben oalyim artik...
[quote=urungu;86366]gokhan birinnciligi gene kapti... 2.de ben oalyim artik...[/quote]
Kaptım urungu kaptım.İsminizi ortaasyadan mı aldınız.üüü:o.boks..boks.
GM 12% düşüşte. iyi haberler gelmiyor, 30 milyar dolara daha ihtiyacım olabilir demiş. yuh artık yani
[QUOTE=Sunrise;86368]GM 12% düşüşte. iyi haberler gelmiyor, 30 milyar dolara daha ihtiyacım olabilir demiş. yuh artık yani[/QUOTE]
Hesap no versin Eft yapalım:..:
[quote=Sunrise;86368]GM 12% düşüşte. iyi haberler gelmiyor, 30 milyar dolara daha ihtiyacım olabilir demiş. yuh artık yani[/quote]
Para dağıtıyok sanki yav.Allah Allah 30 milyarı milyon gibi söylemiş sanki.Yok abi 30 milyar falan olsa tükkan senin.
[quote=QUEEN;86369]Hesap no versin Eft yapalım:..:[/quote]
O eft devirleri kalktı.Artık direk tuşlarla rakamı yazıyor enter para hesapta.Bernanke böyle yapıyor yeni model bu.üüüüüüüüü.kom
Bizim dolar fincan kulp formasyonu yapıyor sanki.5ytl mi olacak meret ne edecek.
açılış gap loto tahmininiz var mı? Kısalarımın keyfini sürebilecekmiyim. Benim tahminim 30500 olur.
30500.
[quote=GÖKHANFINDIK;86375]30500.[/quote]
Açılışla birlikte vedalaayım bari kısalarla. Fiçirlar dönecek gibi duruyor
yeni topik hayırlı olsun
Pes diyorum yahu...
FX de USDTRY 1.6963 alışta ve değişim %-1.46 görünüyor...Yani dün gece yarısı 1.72 leri falan görmüş bu..erken uyuya kalmışız heyecanı kaçırmışız