ARkadaşlar şu an bulunduğum yer itibariyle namüsait bir mahiyette tezahür ediyürum ve fyuçır ları göremiyorum..Güzide bir arkadaş yazsa...Seyyah ordasın gördüm:)
Printable View
ARkadaşlar şu an bulunduğum yer itibariyle namüsait bir mahiyette tezahür ediyürum ve fyuçır ları göremiyorum..Güzide bir arkadaş yazsa...Seyyah ordasın gördüm:)
dftr +0.52
f dow 7546 +%52
fsp 790 + %64
[quote=Astatin;86379]ARkadaşlar şu an bulunduğum yer itibariyle namüsait bir mahiyette tezahür ediyürum ve fyuçır ları göremiyorum..Güzide bir arkadaş yazsa...Seyyah ordasın gördüm:)[/quote]
pardon farketmemişim asti.yahu ben bende değilim.bu pc sapıttı.cd rom kendi kendine açılıp kapanıyor babacım.can istedikçe yapıyor.hiç yorulmuyor ve sinir bozuyor doğal olarak.hsonunu da çıkartamayacak bu galiba üüü
fdow 7.560 şu anda...+ %0,65 gibi bişey yani...
gel şimdi bu halde piyasaya konsantre ol.zırt-pırt diye girip çıkan bir cd rom kapağı ile.
[quote=GÖKHANFINDIK;86367]Kaptım urungu kaptım.İsminizi ortaasyadan mı aldınız.üüü:o.boks..boks.[/quote]
Evet, orta asyadan aldım. Kürşat'ın oğlu...
[quote=booth;86373]açılış gap loto tahmininiz var mı? Kısalarımın keyfini sürebilecekmiyim. Benim tahminim 30500 olur.[/quote]
EURUSD toparlıyor (USDYTL de bunun d etkisi ile ama sadece onun etkisi ile değil, ciddi gevşedi)..Fıçırlar da gıcır galiba..Sanıyorum bizdeki açılışta uzunlar daha şanslı, ama açılışta..Dİğer yandan dün 350-400 bandından iki kez sağlam hacimlerle dönmüştü yukarı..30900 üzerinde benim sistem al verir tahmin ediyorum..Ama bizim ağaların poz. ayarı neyi gerektiriyorsa o olur...Hepsine etiket ve mazeret hazır nasılsa..Velakin 30350 nin altındaki saatlik kapanış, daha aşağıları potaya sokar..hem de ne aşağıları
Gunaydin ..
Piyasa bugun sanki dunki dususun bir kismini geri alabilir?
GM ve Chrysler icin ise [B]"GM ve Chrysler batmali, batacaklar"[/B] baslikli bir yazi yazdim uc kaat ekonomisinde.
Umarim gereksiz bir yerde yazmadim?
(Sayin seren 1 in topici)
[quote=bikmisbroker;86386]Piyasa bugun sanki dunki dususun bir kismini geri alabilir?
GM ve Chrysler icin ise [B]"GM ve Chrysler batmali, batacaklar"[/B] baslikli bir yazi yazdim uc kaat ekonomisinde.
Umarim gereksiz bir yerde yazmadim?
(Sayin seren 1 in topici)[/quote]
günaydın....sn..babo çok kıymetli bir analiz....bilgi kişide kaldığı sürece faydası azalır ..paylaşıldığı zaman artar...tebrikler...
+.
cnbc de tera stratejisti vardı. 3 hafta içinde korkunç çöküş diyor. Siz ne dersiniz???
Bugun icin bir tepki gelmesi lazim diye dusunurum.
Paketin sag salim senatodan da gecmesi, Otomotiv devlerine verilen destek vb gibi nedenlerle..
[QUOTE=booth;86388]cnbc de tera stratejisti vardı. 3 hafta içinde korkunç çöküş diyor. Siz ne dersiniz???[/QUOTE]
ayıp olcak ama nah derim:)
gnd ağalar bu arada