-
[QUOTE=VOBiX;86421]Ya motor sesi ya da su sesi gelecek diyorsunuz yani :..:[/QUOTE]
şimdi su sesi dinleyip rahatlamak lazım diyorum......
motor sesi gelirse, bizde duyarız herhalde diyorum....
olmayan motor sesine göre hareket etmeyelim diyorum.....
-
[QUOTE=catedral;86420]Kurt havasımı çakal havasımı bilemem.kom Ama benim havalarım bunlar.kom[/QUOTE]
Bu söz günün imzası olsun. Çok hoş.brv
-
ben bu senaryoyu çok gördüm, dipçilerin vurgun yemesi formasyonu,
spot30 da 30 dakkalık ta bir obo oldu ve boğazınıda kırdı, uzun çok tehlikeli
tekrar söylüyorum, öğretmencilik oynayanın eline tebeşir verir bu piyasa.
-
dünkü [B]şansıma[/B] yaptığım 30500 alışları aynı yerden verdim..sistem zaten cumadan beri sat da...nereden baksan 4 -5 saat al gelmesi imkansız.. enazından ,sistem dışında olarak 31300-400 üzerinde kapanışlar olmalı...
-
[quote=abka;86426]dogan gurubuna neden sert satış geliyor..[/quote]
belki de ergenekon dur!!!!
-
30.850 asagı kırılmıstı dun,2 haftadır yazıyorum dow da 7600 gordu krıtık noktalar
sabah ıtıbarıyle 30.850 denedı gecemedı bence bu sevıyeyı gecemedıgı her an vob kasım dıbı 27.000 e hızla yaklasıyor
kımıldamadan short,hatta ekrana bakmadan tatıle fılan cıkmak lazım :)
-
[quote=abka;86426]dogan gurubuna neden sert satış geliyor..[/quote]
dyhol e 700 milyon gibi bir vergi cezası gelmiş..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;86433]dyhol e 700 milyon gibi bir vergi cezası gelmiş..[/QUOTE] bu hisse 7,80 den gelip... 0,54 de taban olmuş
-
Sbah sabah bu ne yaaa, Doğana sermayesinden fazla vergi cezası gelmiş resmen, toplam 826 trilyon ceza.... bende ralli bekliyom iyimi?.dng
-
iyi başlamıştık oysa güne..
yinede enseyi karartmamak lazım..tepki hakeder seviyelerdeyiz kısa vadede.
31250 üstüne atabilecek bir piyasada son günlerdeki sert düşüşlere tepki gelebilir.
biraz iyimser bir hedef koyarsak 32300 seviyesi görülebilir bu hafta?
-
doğan grubundan ilk taban geldi..
-
Neden bu tip haberler düşüklerde gelir bilmem. Vergi uyuşmazlıkları enteresandır bazen de maliyenin size vergi borcu çıkabilir hem de milyonlarca TL. Bu işin itirazı var mahkemesi var...Haberin sert düşüşten sonra düşük seviyelerde servis edilmesi maksatlı bence.