-
[quote=Astatin;277563]Disaster Recovery tedbirlerin nerde lem..ne biçim miyendizsin sen..:D:D
Sadece MTX in ipiyle kuyuya inilir mi... IDB güzel varlık..Grafı mrafı yok ama en azından veriyi sağlıklı görüyon...yedek şart[/quote]
bu sanırım sistem sinyallerinide etkiler demi asti hocam bende 550-600 arası geçici geliyordu sonra zınk gitti zotrix durdu öyle kala kaldı sinyal ee ne olcak şimdi su içelim demi boşu boşuna mı kapadık dünkü şortu şimdi üwwwwwwwww üüü :mad:
-
Hay senin gibi vobunda daha birininde
gene veri gelmiyor.
-
[quote=seagate;277568]islem olmuyor bayadir matrikse mi veri gelmiyor yoksa nerden anlayacaz ahahah[/quote]
[URL]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/iQuotaDetails.aspx?ItemID=111F_IX0300810[/URL]
gecikmeli veriler şu an 350 gözüküyor
-
puhjhahahah hakkaten kesmisler yayini ulen palaaa
-
[quote=unlimitted;277571]VOBu matriksnen yapmıyom ki lem. ben fiyatı görmüyo deelim ki. VOB ikle ilgili 3 tane ekran var önümde.
sanko terminal, matriks, TEB.
ayrıyeten cep telefonumda blumbörg'den takip ediyorum.
etti mi saaa 4!
matriks ziztemleri mıçtı ondan dedim.
üğren de gel çakma miyendiz! .dng[/quote]
ahada...1 yedek yerine 3 yedek tutmak mi..lem iş sürekliliği derken zıçtın verimliliğin içine..:D:D:D dengeyi kaybettin kovuldun.boks.
-
-
metastocka veri aktaramıyorum..sistem ne alemde belli değil..
-
onu bunu bilmem..bu sefer maraz VOBAŞ da değil MTX de..çünkü IDB terminalinden veri geliyor..ulem matriz ne formülleri doğru okursun ne veri yayını becerirsin..statikden de dinamikten de çaktın sınıfta kaldın...
-
-
[quote=Astatin;277572]ABD de bunun gibi, ekran dondurma gibi hizmet veren yazılım şirketleri varmış.akıllara ziyan!!! aslında aracın sana karşı oynamış oluyor:D dealing desk mi ne eyle bişiy de diyorlardı buna..[B][COLOR=red]fx de aracın sağlam olacak..[/COLOR][/B]
misal bi ara finexo dan oynuyordum...NZDJPY deyim güzel kar var. 200 pips yukarda kalmış maliyet..şak diye ekranda bakiye sıfırlandı, stop çalışmış görünüyor..açtım telefonu ver Allah ver ver Allah ver....
Bu esnada 70-80 pips daha yapıp yukarı döndü fiyat bayada gitti..ben anlamam arkadaş dedim, ben şu şu fiyata TP koymuştum..siz bu haltı yemeseydiniz bakiyem bu olacaktı dedim..adamlar tık demdiler çatır çatır koydular parayı hesaba..üstüne de %2 özür dileriz bonusu koydular...finexo yu teprik ederim[/quote]
aynen.
-
vob zor iş..
elektrik olmalı.
telekom internet arıza vermemeli..
foreks,matriks arıza olmamalı..
vob ana terminal arıza vermemeli..
aracı kurum serverlerde takılma olmamalı..
bunlardan biri eksikse srest katlanır..
-
[quote=unlimitted;277571]VOBu matriksnen yapmıyom ki lem. ben fiyatı görmüyo deelim ki. VOB ikle ilgili 3 tane ekran var önümde.
sanko terminal, matriks, TEB.
ayrıyeten cep telefonumda blumbörg'den takip ediyorum.
etti mi saaa 4!
matriks ziztemleri mıçtı ondan dedim.
üğren de gel çakma miyendiz! .dng[/quote]
bloombergden vobu nasıl takıp edıyosun patron ticker ne ?:confused:
-
ahada MTX de ver geldi..sistem 30 kapanışlı barda ala geçmiş..way**..550 şort kavır ve lonkkkkkk..kesinlikle non-müsterih
-
veri geldi amme 14;10 le 14;30 arası veri yok
-
600 den long avatara takılmayın onu pala için değiştirmiyorum :::
-
[quote=negrolino;277578]fiyat gören söylesin yw[/quote]
75600
-
ya bu arada hani notumuz yukseliyordu, ne oldu?...o da mi fos cikti?...:..:...
-
[quote=Astatin;277588]ahada MTX de ver geldi..sistem 30 kapanışlı barda ala geçmiş..way**..550 şort kavır ve lonkkkkkk..kesinlikle non-müsterih[/quote]
ama arada veri, kaybı yok mu problem olablir belkide
-
longlar sıkıntı yapıyor :(
-
MontyHall (not multipass) bu sinyalde çarpılırsa, yavaş moda zıplayacak...ışınla bizi kaptan kirk...ehueheu..üüühühhühü..selpatros nerde..üwww
[IMG]http://i37.tinypic.com/2nlx1s5.png[/IMG]
-
[quote=grtrader;277587]bloombergden vobu nasıl takıp edıyosun patron ticker ne ?:confused:[/quote]
markets/ equity index futures'de.
Europe/middle east/africa bölümünde ISE 30.
-
[QUOTE=Astatin;277588]ahada MTX de ver geldi..sistem 30 kapanışlı barda ala geçmiş..way**..550 şort kavır ve lonkkkkkk..kesinlikle non-müsterih[/QUOTE]
Bizim veri gelmeden longa geçersin ha
yoksa pala senmisin.
-
TP SL yazıldı, doplantıya kaçıldı..
-
sıkıntı var Asti hocam longlarda bu gelen sinyal veri kaybından dolayı sakat olma olasılığı yüksek pala oyun oynuyor galiba bizimle kendini testere sanıyor bisikletine binmiş kıs kıs gülüyor ve I want this game diyo galiba ::: ::: öylemiydi kelime tam hatırlamıyouırmum ama asti düzaltir zaten yanlışsa :..:
-
-
buradaki tek sorun (ayular icin) garanti'nin 7.50'de diretmesi...kirmasina az kaldi...
-
[quote=rehin;277601]ooww mon....[/quote]
[SIZE=1]...diyo[/SIZE]
-
GBP/USD'yi görmeyen montiyönün anlamını bilmiyo demektir. :::
üvvvvv montiyü! :D
-
[quote=unlimitted;277597]markets/ equity index futures'de.
Europe/middle east/africa bölümünde ISE 30.[/quote]
saolasın abi
-
[quote=caretta;277603]buradaki tek sorun (ayular icin) garanti'nin 7.50'de diretmesi...kirmasina az kaldi...[/quote]
zaten kirdigi zaman da direk 7.40'in uzerine oturacak...kapanis tahminim 7.30...
-
[quote=unlimitted;277608]GBP/USD'yi görmeyen montiyönün anlamını bilmiyo demektir. :::
üvvvvv montiyü! :D[/quote]
sabahtan beri gözüm onda üstad.kırmızıdan turuncuya dönecek mübarek:::
-
üwww abd den önce kanada vurdu.
-
sayım son durum . .. e dalgası ve üçgen tamamlanmış demek için b dibi yani .. 74,875 in aşağı kırılması gerekiyor .. kırılırsa .. sayım güçlenir ....
76900 yani c tepesi üstüne çıkarsa sayım exxx olur ......
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/30405a03.png[/IMG]
-
üeee 600 den açılan long 300 den isssstop ulan pala eminim gelen sinyali sen ayarlamışındır 2 bar kayıp
-
bugun işyerinde olmam nedeniyle trade etmicektim ama sırf yazı tura hesabı olsun diye .. veriye uzun giriyorum 75250 den :) uahauh heyecana koş...
isteyen ters indikator olarak bir ky görüşünü baz alabilir :) uehueheh
bakalım panikle ne zaman kapatırım bunu uehuehe
yazı tura attım :D:D:D
-
wc ye gidicem gidemiyom heyecandan..... :)
-
verimlilik verisi eyi gelebilir fuzuli calisanlar isten cikartildigi icin bakalim nolacak
-
ahada şimde de sat geliyi .brvmatriks senin ben ne diyim artık
-
Nasıl bir düzeltmeymiş, veriyi niye yanlış verirler ki?....dng
-