-
japonya ekonomisinin çok hızlı daraldığını gösteren veri ise ham petrol piyasasındaki havayı belirledi. petrol fiyatları yüzde 7'ye yakın düşüşle varil başına 35 doların altına indi.
Türkiye de geçen hafta benzine zam gelmiş. kimsenin haberi oldu mu ?
En son 2,78 ler seviyeisn inmişti. Dünyada petrol dip seviyelerde şimdi 2,90 yüzde 5 e yaklaşan ZAMMMM..
Allah b..rını versin.. Zorla kominist yapcaklar insanı..
-
[quote=BORSACIOZGUR;86442]700 milyon ytl mi ? 700 trilyon yani. Bu neyin vergi cezasıymış böyle *??? Şaşırdım. Çok büyük rakam. Böyle bir vergi var mı ki ?[/quote]
doğan ve hükümet kankalığı bir süre önce bitmiş ve resmen savaş başlamıştı zaten..
frankfurt matbaasının açılışında başlamıştı aşkları,henüz başbakanlık bile net değilken..
-
Verginin aslı 133 milyon, cezası 693 milyon toplam 826 milyon, bu nası cezaymış yaaa...
Ben en iyisi uzuna devam, azıcıkda 30250 den aldım bakalım, uzun gitmemiz lazım akşama yaaa, saygılar...
-
30200 den yarım porsiyon uzun...
ayı kardeşlerimden özür dilerim...:)
-
dogan gurubu sert kayaya çarptı..adam israili,dünya medyası önünde eleştiriyor.
ergenekondaki olaylar 10 sene önce düşünülemezdi.
uzan imparatorluğunu biliyorsunuz...
valla rte dan korkulur..
sen misin yerel seçimler öncesi taraf olan medya...
-
Ya doğanmış falan filan.Ülke bu medyadan çok çekti.Batsalar da kurtulsak.
-
30250...den ilave long....bu full durumdur....
-
[QUOTE=sentinus;86335]Futurelardaki azimle uzakdoğu harakiri yapabilir yarın açılışta SAW II sahnelenebilir. Kristal küreye göre yarın lokal bir dip görülmeli muhtemelen akşama doğru DOW açılırken dönüş başlamalı.[/QUOTE]
Uzakdoğu harakiri yapmadı. HANG SENG artı. Bugün sert düşüş olma ihtimali çok az. Doğan grubu ile korku salındı tekrar stoplar temizlendi. 30150 dip seviyesi olmalı. Artık 32800e doğru hareket başlamalı akşama doğru.
-
[QUOTE=bull market;86453]Verginin aslı 133 milyon, cezası 693 milyon toplam 826 milyon, bu nası cezaymış yaaa...
Ben en iyisi uzuna devam, azıcıkda 30250 den aldım bakalım, uzun gitmemiz lazım akşama yaaa, saygılar...[/QUOTE]
hele sen kira geliri vermede , maliyenin eline düş...sarmısaklı,soğanlı,her nevi ilginç vergilerle 10 lirayı 50 lira diye ödersin...:)))
-
Yatay piyasada 30600 altı kırılmalar her zaman alım fırsatıdır.
Bunu unutmayınız, not ediniz.
-
[quote=bull market;86453]Verginin aslı 133 milyon, cezası 693 milyon toplam 826 milyon, bu nası cezaymış yaaa...
Ben en iyisi uzuna devam, azıcıkda 30250 den aldım bakalım, uzun gitmemiz lazım akşama yaaa, saygılar...[/quote]
hatırlarsan enron diye bir enerji şirketi vardı 120 milyar dolar piyasa değeri olan o da öle bi kalem hatası yüzünden batmıştı.
-
[quote=abka;86455]dogan gurubu sert kayaya çarptı..adam israili,dünya medyası önünde eleştiriyor.
ergenekondaki olaylar 10 sene önce düşünülemezdi.
uzan imparatorluğunu biliyorsunuz...
valla rte dan korkulur..
sen misin yerel seçimler öncesi taraf olan medya...[/quote]
daha önce zayıf hükümetlerle istediği gibi yürütmüştü işlerini doğan.
bu sefer cidden sert kayaya çarptı..
her yerde her türlü gider diyor başbakan.kasımpaşalı nede olsa :)
doğanın canını sıkan ise kendini kullanılmış hissediyor olmasıdır kesinlikle :)