Uzakdoğu harakiri yapmadı. HANG SENG artı. Bugün sert düşüş olma ihtimali çok az. Doğan grubu ile korku salındı tekrar stoplar temizlendi. 30150 dip seviyesi olmalı. Artık 32800e doğru hareket başlamalı akşama doğru.
Printable View
Uzakdoğu harakiri yapmadı. HANG SENG artı. Bugün sert düşüş olma ihtimali çok az. Doğan grubu ile korku salındı tekrar stoplar temizlendi. 30150 dip seviyesi olmalı. Artık 32800e doğru hareket başlamalı akşama doğru.
[quote=GÖKHANFINDIK;86456]Ya doğanmış falan filan.Ülke bu medyadan çok çekti.Batsalar da kurtulsak.[/quote]
B[B]u ülkede bütün hükümetler gider Doğan grubu kalırdı..
Şimdi maddi yönden çökertmeye çalışıyorlar . Ama o kadar kolay degil.
Mahkemesi itirazı derken en az 2-3 sene alır..
Ve bu 2-3 sene içerisinde yanlı basın sayesinde çok Oy kaybeder RTE.
Riskli bir hareket yaptı... Doğan ı yıkmak Uzan kadar kolay olmaz. Uzan ın bi tek Starı vardı..[/B]
taa 32.000 de yazmıstım 200-300 puan tepkı yakalayıp para kazancam dıye kendınızı rıske atmayın dıye
aynı cumleyı tekrarlıyorum tepkı verır dıye rısk almayın cunku catır catır dusuyor destek mestek hak getıre
dunku 30.850 destegınden umutluydum cunku 3 kere oraya degıp donmustu ancak bu sefer tınlamadı bıle dusus sıddetlı
dogan boyle gıderse 2 seans 30 altını gorur
LONGA GEL BOSTANA GEL....Jerfo, hala flat misin? LONGA GEL BOSTANA GEL diyolr bak :) (ben sistemi bekleyeceğim)
Sanırım çoğu kimse uzuna geçti forumda. KISA bekleyen var mı ?
[QUOTE=Vob Trader;86195]700 kısa girdim geceye 300 puan kara dayanamadım :) bide baktım herkes uzun :)[/QUOTE]
ben kısa devam hala
[QUOTE=BORSACIOZGUR;86467]Sanırım çoğu kimse uzuna geçti forumda. KISA bekleyen var mı ?[/QUOTE]
ben bekliorum
uzanlar telsim,çukur ova elektirik,kepez in sahibi idiler...1990 ların başında işc,garanti ne ise borsada çukurovaelekt,kepez oydu..telsim yaşasaydı 5 mil.dolardan az olamazdı..turkcell dün itibariyle 11.2 milyar dolar iken...
[QUOTE=BORSACIOZGUR;86463]B[B]u ülkede bütün hükümetler gider Doğan grubu kalırdı..
Şimdi maddi yönden çökertmeye çalışıyorlar . Ama o kadar kolay degil.
Mahkemesi itirazı derken en az 2-3 sene alır..
Ve bu 2-3 sene içerisinde yanlı basın sayesinde çok Oy kaybeder RTE.
Riskli bir hareket yaptı... Doğan ı yıkmak Uzan kadar kolay olmaz. Uzan ın bi tek Starı vardı..[/B][/QUOTE]
Yönetimine el atar, şirketlerin başına kayyum atarlar ve gelirlerine el koyarlar, bu durumda yayın yappan tüm matbaalar RTE nin eline geçmiş olur, çok basit yıkılır bu doğan, RTE nin bu seçimde suyuna gitmelidir, yada suyuna gitmelidir;)...saygılar...
+
Haa, bu saatten sonra RTE nin yerinde olsam affetmem doğan ı, nasılsa verginin aslını bile ödeyemez, ülkenin en büyük basın tekelini yönetim olarak ele geçirmenin tam zamanı değilmi?
dyhol e vergi cezası haberi tekere çomak soktu resmen..
dün geceki çok kötü abd kapanışlarına rağmen + başlamıştık oysa güne.
bugünde ciddi bir eksi yazarsak çivi yerinden çıkar..
çıkartmazlar diye düşünüyorum şahsen,gün sonu + kapanış bekliyorum..
tepki gelecek güç olsa 30850 yi geçerdi
dün aynı hatayı yaptım açılışta uzunladım, 3165o de kapatıp kısaya geçmek üzere, sonra hem düşüşü kaçırdık hemde zarar yazdık bugünde aynısı oldu 850 yi geçip 31000 küsürlerde kısa yapmak mantıklı gibiydi ama o gücü bulamadı, kısaya devam.
[QUOTE=Astatin;86466]LONGA GEL BOSTANA GEL....Jerfo, hala flat misin? LONGA GEL BOSTANA GEL diyolr bak :) (ben sistemi bekleyeceğim)[/QUOTE]
ben dolar longlarım ile gayet mutlu, mesudum..:)