[QUOTE=BORSACIOZGUR;86467]Sanırım çoğu kimse uzuna geçti forumda. KISA bekleyen var mı ?[/QUOTE]
ben bekliyorum,nedenide rusya yine çöküyor ve altın yine yükseliyor...[B]bence...[/B].dng
Printable View
[QUOTE=BORSACIOZGUR;86467]Sanırım çoğu kimse uzuna geçti forumda. KISA bekleyen var mı ?[/QUOTE]
ben bekliyorum,nedenide rusya yine çöküyor ve altın yine yükseliyor...[B]bence...[/B].dng
[quote=GÖKHANFINDIK;86456]Ya doğanmış falan filan.Ülke bu medyadan çok çekti.Batsalar da kurtulsak.[/quote]
Düşünebiliyor musun bir hükümet doğan'a kafa tutuyor... Doğan grubu 28 Şubat'ta hükümetleri belirliyordu...
Şimdi halkın seçtiği hükümet medyayı sıkıştırıyor... Ülke insanı ile daha fazla dalga geçilemeyeceğinin anlaşılması lazım...
var.....
Subat vadeli endeks-30 kontrati 32.50 dolayinda geçirdigi bir kaç günlük aranin ardindan 31.00 altina gelmis durumda. Düne damgasini vuran hadise 20K yeni pozisyon açilmasi idi, yeni opsiyon satislari geldi. 30.50- 31.00 bölgesi teknik açidan kuvvetli, durmaksizin asagi devam düsük ihtimal. Buralardan bir yukari tepki beklentimiz devam ediyor, yani short-cover yapilabilir. Tepkinin max hedefi olarak 32.50- 32.80 bölgesi görünüyor; 31.40- 31.70 boslugu dolmadan tekrar asagi yönelirse piyasanin ekstra zayif olduguna karar vermek gerekir. Subat vade sonuna kadar short pozisyonlarin korunmasi önerimiz devam ediyor. ekinvest.com
[quote=traderx;86473]tepki gelecek güç olsa 30850 yi geçerdi
dün aynı hatayı yaptım açılışta uzunladım, 3165o de kapatıp kısaya geçmek üzere, sonra hem düşüşü kaçırdık hemde zarar yazdık bugünde aynısı oldu 850 yi geçip 31000 küsürlerde kısa yapmak mantıklı gibiydi ama o gücü bulamadı, kısaya devam.[/quote]
dyhol haberi bozdu işleri.
şimdilik..
5 dakikalıkta ters flama dikkaat
[QUOTE=urungu;86476]Düşünebiliyor musun bir hükümet doğan'a kafa tutuyor... Doğan grubu 28 Şubat'ta hükümetleri belirliyordu...
Şimdi halkın seçtiği hükümet medyayı sıkıştırıyor... Ülke insanı ile daha fazla dalga geçilemeyeceğinin anlaşılması lazım...[/QUOTE]
Doğanın hatası borç, bu dünyada borcunu büyütmeyecen, borçlu olan çok çabuk yıkılır, bir kalemde gidersin...
Körün istediği bir göz. Allah verdi iki göz. Hisseleri şimdi düştü simit fiatına, biraz daha bekler susam fiatına düştüğünde bi güzel toplar onları. En fazla bir sene sonra Üç liradan gene Yurdum insanına ikram eder onları. Senelerden beri yaptığı bu değilmi. Yoksa o imparatorluk medya geliri ile kurulmadı. (Nerdeyse komplo teorisi üreteceğim şimdi. )
O cezada beş seneden önce sonuçlanmaz. Hemde kuşa dönerek. o ceza doğana değil biz değerli yatırımcılara kesildi. Doğanın umuru olmaz. Saygılar.
NUNUş nerdesin..ABD den yeni haber yeni gündem yok mu..Abooomanın Mor-kıç paketi v.s v.s.
[QUOTE=TIFIL;86475]ben bekliyorum,nedenide rusya yine çöküyor ve altın yine yükseliyor...[B]bence...[/B].dng[/QUOTE]
Altının yükselmesi işine gelir dowu nokta atışıyla bilerek kazandığın altın madalyan maddi olarak da değerlenir.
[QUOTE=VOBiX;86484]Altının yükselmesi işine gelir dowu nokta atışıyla bilerek kazandığın altın madalyan maddi olarak da değerlenir.[/QUOTE]
iyi isabet etmişim .lelele
altınıda ondan takip ediyorum dahada artınca birine satacağım ucuza :D:..:
[QUOTE=Astatin;86483]NUNUş nerdesin..ABD den yeni haber yeni gündem yok mu..Abooomanın Mor-kıç paketi v.s v.s.[/QUOTE]
Hiç boşuna bekleme mor-gıç'ın, ak-gıç olmasını. Obamanınki zaten Allahtan mor.
Amerikalı dostlarımızınkide ekim 2008 den beri morardı. Tek bir ümitleri var. Mic.Jackson . Ağartma formülü onda.:D:D:D