vavvv 30075 kısaları kapattım, tekrar uygun yerden kısa açmak üzere...
Printable View
vavvv 30075 kısaları kapattım, tekrar uygun yerden kısa açmak üzere...
[QUOTE=Astatin;86498]Var...
1) Bugün mahalle baskısı adı verilen şey artık devlet baskısı haline dönecek..
2) Sosyal doku darmadağan olacak.. Cumhuriyetin, Osmanlı'dan aldığı ve iyileştirmeye çalıştığı her türlü hastalık yeniden nüksedecek (kürt ayrılıkçılığı, tarikatlar, ümmetçilik v.b.) ve topluma hakim olacak.
3) Sİyaset tek sesli hale gelecek.. Kim daha fazla dindar üzerinden siyaset yapılacak...Belki bayan arkadaşlarımız artık bu forumlarda yazamıyor olacak..
4) Cumhuriyetin kurumları ve hatta Türk'lerin binlerce yıldır yaşayan devlet geleneği iyice dejenere edilecek
5) Bütün bunlar neo-liberal ve vahşi batı sermayesi nin planları doğrultusunda yürütüldüğü için, Türkiye uluslararası bir aktör değil figüran haline getirilmiş olacak....
yeter mi daha söyleyeyim mi[/QUOTE]
yok haritadan silincez töbe yarabbim ya:mad:
enseyi karartmayalım herşey daha güzel olacak :)
hala uzunda olan var mı birde ben sorayım...
[quote=Astatin;86498]Var...
1) Bugün mahalle baskısı adı verilen şey artık devlet baskısı haline dönecek..
2) Sosyal doku darmadağan olacak.. Cumhuriyetin, Osmanlı'dan aldığı ve iyileştirmeye çalıştığı her türlü hastalık yeniden nüksedecek (kürt ayrılıkçılığı, tarikatlar, ümmetçilik v.b.) ve topluma hakim olacak.
3) Sİyaset tek sesli hale gelecek.. Kim daha fazla dindar üzerinden siyaset yapılacak...Belki bayan arkadaşlarımız artık bu forumlarda yazamıyor olacak..
4) Cumhuriyetin kurumları ve hatta Türk'lerin binlerce yıldır yaşayan devlet geleneği iyice dejenere edilecek
5) Bütün bunlar neo-liberal ve vahşi batı sermayesi nin planları doğrultusunda yürütüldüğü için, Türkiye uluslararası bir aktör değil figüran haline getirilmiş olacak....
yeter mi daha söyleyeyim mi[/quote]
Boş safsata bunlar...
Bu arada stop stop stop, kısaya geçildi....
bitiyorum şu balık avlayan ayıya:D
işi abarttı yalnız bu ayular, kollar kafalarrr havada uçuşuyor, kominizm hortluyor doğan batıyor:D
Longlar 30125te stop oldu.
[quote=TIFIL;86502]hala uzunda olan var mı birde ben sorayım...[/quote]
var..üüü
geceleri long
gündüzleri short
takılıyorum
USD yakın vade uçuşta 1.7112...yahu hiç dolar kontratı işlemi yapmadım bugüne kadar.nasıl kazancı kaybı hiç bilmiyorum.
endeks kontratı bana daha mantıklı geliyor nedense hep.
kara murat benim :)