[QUOTE=traderx;86581]heralde 650 nin önemi anlaşılmaya başlanmıştır:)))
vob trader heralde kapitalizmi beraber geri getirecez:D[/QUOTE]
yetiş ya kapitalizm:)
Printable View
[QUOTE=traderx;86581]heralde 650 nin önemi anlaşılmaya başlanmıştır:)))
vob trader heralde kapitalizmi beraber geri getirecez:D[/QUOTE]
yetiş ya kapitalizm:)
hexen baba korkuyosa bende korkacam bundan sonra
Kapitalizm artık yarın ola hayrola diyor bence:)))
spot piyasa desteğine gelmiştir.. yeni açılacak kısalar riskli hale geldi..
çok panik satış geldi spota..tabi dogan olayı günün flaş gelişmesi.digerleri de bizim başımıza bişey gelir mi diye ateşlenmişlerdir.malum kimse masum değil..dyhol biraz daha düşşse alınr bile belki..hani uzun vade diyoruz ya ben dahil çogumuzn hiç yapamadgı iş..ondan olabilir..geçen po ya da ceza kesilmişti sonra o da taksitlendirldi inidrildi falan.dogan ı uzan gibi kolay silmiycektir.silemez demiyorum silmiycektir diyorum..illa anlaşırlar olan bu piyasada alan satana olur yine..kimseye taraf yada zit bi yazı degil bu..bunca yıl bu muhabbetler böyle gerceklesti bundan sonra da bişey bunu degistiremez bence
fdji 7550 den destek bulmuş gözüküyor
orayı kırmazsa buralarda surunuz gibi
dax 4100 değsin artık
[QUOTE=jerfin;86587]spot piyasa desteğine gelmiştir.. yeni açılacak kısalar riskli hale geldi..[/QUOTE]
Doğanın 2.seans fiatı o desteği dağıtmazmı? Yoksa bankalarla dengelerlermi?
Arkadaşlar,
İrlanda'nın batacağı konuşuluyor. Bu çok ciddi bir durum.. Dış borcu 1.67 trilyon euro (Eylül 2008)
Eğer bu ülke batarsa Lehman'ın batışından çok daha kötü bir durum olur...
İşte o zaman DOW'da 5000'ler rahatlıkla görülebilir... Bu olabilecek en kötü şeydir... Domino etkisi dünyada çok ülke zora girer...
[quote=Vob Trader;86584]yetiş ya kapitalizm:)[/quote]
gelecekte bu yillara bakildigindan bir seylerin olduruldugu yeni bir seyin basladigi yillar olarak ayazacak tarih kitaplari biz ne kadar da farkinda olsak yada hissetsek tam olarak goremedigimiz bir sey.
adam colun ortasinda ugrasiyor didiniyor cikartiyor petrolu birileri iki tusa basip 150 dolardan 30 dusuruyor oradan gene 150 cikartiyor.
bu ekonomi falan degil baska birsey.
JELIBON dan bir DJI yorumu alsak
doganın endeks üstünde puansal etkisi çok yüksek degil.ama psıkolojık etkisi asıl yıkımı yaptgından (ki panik satışlar da biraz bundan oldu muhtemelen)piyasanın ogle arası nası karar vercegi önemli..