Vobda düşüş kanaatimce tekrardan başladı bile 5 dk lık da 29950 tepesinden aşağıya yuvarlanma başladı diyorum..
Printable View
Vobda düşüş kanaatimce tekrardan başladı bile 5 dk lık da 29950 tepesinden aşağıya yuvarlanma başladı diyorum..
[quote=Dantes;86596]izlandadan sonrami . orada bircok amerikan firmasi var vergi avantaji su bu nedenlerler.[/quote]
Eyy gidi eyyy..Bir zamanların örnek gösterilen, hiç "ulusal" olmayan gayet küresel :) ülkeler...nerden nereye...oysa ne güzel para ve maliye sisteminde reformlar!!!!! yaptılar..bankacılık sistemini tamamen yabancılara devrettiler...özelleştirme ışık hızı ile oldu..vergi sistemini de düzelttiler yada dümdüz ettiler... acaip yabancı sermaye çektiler hem de katma değeri yüksek sektörlere (IT gibi sektörlere yani, ağır sanayi ye değil...Kimileri, yabncıların ihtiyaç olduğunda hızla kaçabilmek için bu sektörlere yatırım yaptığını ve diğerlerine yapmadığını söyleyebilir ama onlar ulusalcılar, takmayın:))....eeyy gidi eyyyy.....
[quote=parderi;86599]İrlanda batalı nerdeyse sene olacak . Yeni haber değil.[/quote]
O izlanda idi.
çok makbule geçer ilk dalgayı kaçırdım
[QUOTE=bull market;86608]Vobda düşüş kanaatimce tekrardan başladı bile 5 dk lık da 29950 tepesinden aşağıya yuvarlanma başladı diyorum..[/QUOTE]
uzundakileri dökmek için son bir ölüm dalışı yapıp makası eksiye geçiriler mi acaba.. pusuya yattım bekliyorum..:D yapmazlarsa da kendileri bilirler dolarlarıma sımsıkı sarılırım..:)
dun short girenleri küpü doldular
shortların stoplosu kaç
[quote=bull market;86608]Vobda düşüş kanaatimce tekrardan başladı bile 5 dk lık da 29950 tepesinden aşağıya yuvarlanma başladı diyorum..[/quote]
Düşüşü az çok bildin ama 29650 varya orası bir kere daha görülür belki ama sonra 5 yıl görülmeyecek orası.Yükselecez.
bence tüm bu olanlar kriz falan, olması gereken ekonomik süreçlerdir,
hiç bir siyasi partiyi suçlamamak gerekir, borsa 60000 lere geldiğinde erdoğanı takdir etmediğim gibi 20000 lere gelincede kızmam,
böyle balon söndürmeler olsunki yeni bir devinime kapı aralansın,
hiç bir ekonomi fezaya kadar durmadan gidemez.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;86610]O izlanda idi.[/QUOTE]
Haklısın karıştırdım. Ama farketmez Sırada İngiltere var. O ada dar gelir onlara.
Vobta ve piyasalarda az çok tecrübemiz vardır.Buradan altın shortlayan 2 ayda 1e4 yapacak.Kolay gelsin.
rahmetli özalın gözünü seveyim,
bu memleket ne kazandıysa devrimciler sayesinde kazandı, bakınız mustafa kemal bakınız
iktisat devrimcisi özal.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;86614]Düşüşü az çok bildin ama 29650 varya orası bir kere daha görülür belki ama sonra 5 yıl görülmeyecek orası.Yükselecez.[/QUOTE]
Az çokmu bildim? yav 35000 de short taşıyan bendim düşer bu borsa diye unutmayınız...