[quote=parderi;86616]Haklısın karıştırdım. Ama farketmez Sırada İngiltere var. O ada dar gelir onlara.[/quote]
Aman dar gelmesin yine saldırırlar fakirlere.Savaş çıkar.
Printable View
[quote=parderi;86616]Haklısın karıştırdım. Ama farketmez Sırada İngiltere var. O ada dar gelir onlara.[/quote]
Aman dar gelmesin yine saldırırlar fakirlere.Savaş çıkar.
[QUOTE=jerfin;86612]uzundakileri dökmek için son bir ölüm dalışı yapıp makası eksiye geçiriler mi acaba.. pusuya yattım bekliyorum..:D yapmazlarsa da kendileri bilirler dolarlarıma sımsıkı sarılırım..:)[/QUOTE]
Yaparlar yaparlar, bak gör spot 29000 üzerinden vadeli 29000 altından dönecek:)
Fakat dolarda durum farklı sanırım jerf..
[quote=GÖKHANFINDIK;86614]Düşüşü az çok bildin ama 29650 varya orası bir kere daha görülür belki ama sonra 5 yıl görülmeyecek orası.Yükselecez.[/quote]
5 yıl sonrasını görebiliyorsun
+.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;86614]Düşüşü az çok bildin ama 29650 varya orası bir kere daha görülür belki ama sonra 5 yıl görülmeyecek orası.Yükselecez.[/QUOTE]
kayda alalım......
öğle arasından nefret ediyorum
2 saat geçmek bilmiyo
trend yukarıdan aşağıya geldi. 18 ine kadar satışlar dedim.
bugün 18 i.
şaşmadı aslında.
trnin bir gün erken huyuna biraz kandım gibi geliyor.
ancak 804 altı kapanış olumsuzdur.
7800 altı kapanış olumsuzdur.
gıcık gitti 755X kapadı. açıkçası ben 7800 dönüş bekliyordum, ama kapitilasyon 300 puan yapacağını yaptı yine. aslında işareti verdi.
tarih tuttu nokta aramak yanlıştı esasında.
13-23 arası fibo pencere var.
üst bandından dönecez diye bir şey yok.
alt bandındanda dönülür.
herşey 7200 gösteriyor. BURALARDAN dönmezse.
18 başka bir yöntemdir, ne olacağını göreceğiz. 2000 den beri çalışır.
bir daha vob yazmayacağım, 1000 puan aşağı atarlar dedim bu alçaklar 1800 puan attılar.
sevgiler.
altın da geri çekilme var
burdan yukarı mı donuyoruz ne
[quote=GÖKHANFINDIK;86617]Vobta ve piyasalarda az çok tecrübemiz vardır.Buradan altın shortlayan 2 ayda 1e4 yapacak.Kolay gelsin.[/quote]
2 ayda olmasada bu yıl içinde çok büyük bir olasılık bu..
29750 lerin altına inmezse ben long olacam
metastocktaki exper advisorları ve indicatorleri yeni makinaya nasıl geçiririz yarım edebilicek varmıdır ?
Yeşil kanallar içinde hareket ediyoruz.. 29.400 destek 29.950 de destek gibi gözüküyor..
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=t4k1059jpnyci31g7yi.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/t4k1059jpnyci31g7yi.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=furkan;86629]metastocktaki exper advisorları ve indicatorleri yeni makinaya nasıl geçiririz yarım edebilicek varmıdır ?[/QUOTE]
Hepsini export la alabilirsiniz.
Ayrıca bir diğer yol, her iki makinede aynı işletim sistemindeyse direk equis klasörünü kopyalayıp diğerine aktararak MS i öyle kurun. Kurulumda hepsini görür.