[QUOTE=Vob Trader;86572]29650 longa geçer ben[/QUOTE]
bu pozla devam ben hala
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;86572]29650 longa geçer ben[/QUOTE]
bu pozla devam ben hala
Yine burayı dikkatle okuyolar anlaşılan:)
yine şmşek cıkms sahneye..yandık..
18/02 13:34 *ŞİMŞEK,"IMF GÖRÜŞMELERİNDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE YENİ BİR PERSPEKTİF BEKLİYORUZ"-CNBC-E
5 dakikalık uyumsuz oldu.. sahte tepe yaptılar...
[QUOTE=marakes;86647]yine şmşek cıkms sahneye..yandık..
18/02 13:34 *ŞİMŞEK,"IMF GÖRÜŞMELERİNDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE YENİ BİR PERSPEKTİF BEKLİYORUZ"-CNBC-E[/QUOTE]
bu adama soyylenecek oyle cok laf varki herseferinde bunu yapıyor
18/02 13:34 *ŞİMŞEK,"IMF GÖRÜŞMELERİNDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE YENİ BİR PERSPEKTİF BEKLİYORUZ"-CNBC-E[/QUOTE]
Imf den açıklama gelmeden bizimkilerin açıklaması neyi ifade eder?
18/02 13:34 *ŞİMŞEK,"IMF GÖRÜŞMELERİNDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE YENİ BİR PERSPEKTİF BEKLİYORUZ"-CNBC-E
Ne zaman görüşmeler başladı ki böyle bir açıklama yapılıyor. "Cuma mesai bitimine kadar durumu kurtaralımda 5 gün daha kazanmış oluruz böylece" diye düşünüyorlar sanırım.... :D Sizi gidi sizi...Artık çocuk kandırmaya döndü bu iş.
[quote=bull market;86650]Imf den açıklama gelmeden bizimkilerin açıklaması neyi ifade eder?[/quote]
ortalıgı karstrmaları yetiyo...imf denbi acıklama gelince o zaman da başka bi curcuna çıkıyo..maksat dostlar alışverişte görünsün işte.
[quote=marakes;86647]yine şmşek cıkms sahneye..yandık..
18/02 13:34 *ŞİMŞEK,"IMF GÖRÜŞMELERİNDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE YENİ BİR PERSPEKTİF BEKLİYORUZ"-CNBC-E[/quote]
Bunun sebebi Doğan ile birlikte piyasanın düşüşüne son vermek.
Hükümet, IMF'i beklenti olarak kullanıyor... Her operasyondan sonra böyle bir hareket var.
Ergenekon operasyonunun iş adamlarına uzayacağı konuşuluyor. Ergenekon'un borsa sorumlusu en likit kağıtlardan birinin sahibi olduğu biliniyor.
Onun için hükümet IMF beklentisini hemen bitirmek istemez...
*ŞİMŞEK,"IMF GÖRÜŞMELERİNDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE YENİ BİR PERSPEKTİF BEKLİYORUZ"-NBC-E
artık aynı şeyi söylemekle bir şey olmadığını anlayınca yeni kelimeler kullanmaya başlamışlar
yakında imf ile nişanlanıyoruzda derler:D:D
tabi imf herşeye deva bi ilaç oldu..her lazım oldgunda başvuruyolar..işleri yogun tabi hepnin bi araya gelemiyolar bi türlü.
aslında bunları bu gelinim olurmusn bbg benzeri programlardaki gibi aynı eve koymak lazım..orda anlaşıp anlaşmıycakları ortaya çıkar..:)
Baktık böyle olmuyor bir de amuda kalkıp devam edelim dedik görüşmelere. .dng