[quote=flexy;473325]astiii nerdesinnn astiiiiiii[/quote]
tilifon almaya gitmiştir???.brv
Printable View
[quote=flexy;473325]astiii nerdesinnn astiiiiiii[/quote]
tilifon almaya gitmiştir???.brv
[QUOTE=excali;473328]Kral cofri'yi bilmiin mi?.dng[/QUOTE]
Ha oke. Hiç sevmezdim, geberdi gitti ** .lelele :..: Lord stark'ı infaz ettiği bölümden beri tavım ona :) İyi oldu patron konuyu açtığın içimi döktüm
[quote=flexy;473333]Ha oke. Hiç sevmezdim, geberdi gitti ** .lelele :..: Lord stark'ı infaz ettiği bölümden beri tavım ona :) İyi oldu patron konuyu açtığın içimi döktüm[/quote]
Filekski buba,
Cofri hayattayken, niye içini dökmediğini çok merak ettim. Her zamanki gibi yine çok fleksibilsin. Tebrink ederim...::::::
[QUOTE=excali;473334]Filekski buba,
Cofri hayattayken, niye içini dökmediğini çok merak ettim. Her zamanki gibi yine çok fleksibilsin. Tebrink ederim...::::::[/QUOTE]
Konusu yeni geçti de ondan :D Durduk yere cofri cofri diye mi gezeydim? :..:
[quote=flexy;473336]Konusu yeni geçti de ondan :D Durduk yere cofri cofri diye mi gezeydim? :..:[/quote]
Ned Stark'ın akıbetinden korktuğundan değil mi , yani???.dng.dng
[CODE][/CODE]Very very high FLEXIBILITY....:::
aaauuuu, aaauuuuu... xaaaauuu...xaauuusssdd
bona fide..non de minimis
[QUOTE=excali;473337]Ned Stark'ın akıbetinden korktuğundan değil mi , yani???.dng.dng[/QUOTE]
Alır diyosun kelleyi he :..::D
[QUOTE=Astatin;473350]aaauuuu, aaauuuuu... xaaaauuu...xaauuusssdd[/QUOTE]
Selçuki patron olaydı da göreydi
[quote=flexy;473354]Selçuki patron olaydı da göreydi[/quote]
Hacı Flekski,
Estetük'te bu aralar bir farklılaşma görüyor musun?:D
Şelaleeeeeee.....
Dombıra dombıra.....brv.brv
[QUOTE=excali;473356]Hacı Flekski,
Estetük'te bu aralar bir farklılaşma görüyor musun?:D[/QUOTE]
Ne tür bi farklılaşma hacı? Kulakları mı düşmüş :p Gördüğüm tek farklılık foruma daha nadir gelmesi.
[quote=flexy;473363]Ne tür bi farklılaşma hacı? Kulakları mı[B] düşmüş[/B] :p Gördüğüm tek farklılık [B]foruma daha nadir[/B] gelmesi.[/quote]
Toparlayalım: Foruma girmesi Düşmüş...dng
Dakikada 10 Mesaj ,3 adet 1000 kelimelik bol yıldızlı paragraf, 5 grafik, 2 sistem analizi hızında düşmeye, not olarak kaç veriyorsun?:..:
[QUOTE=excali;473373]Toparlayalım: Foruma girmesi Düşmüş...dng
Dakikada 10 Mesaj ,3 adet 1000 kelimelik bol yıldızlı paragraf, 5 grafik, 2 sistem analizi hızında düşmeye, not olarak kaç veriyorsun?:..:[/QUOTE]
direk D verirdim ama şimdi adaletli olalım hepimizde bir performans düşüklüğü var :D o yüzden çan eğrisinden B .lelele
Zayıflık var. Dombıra olur, bence....
Dombıra dombıra....
WhereistheDOMBIRA.net.tr????:..::..:
[QUOTE=excali;473492]WhereistheDOMBIRA.net.tr????:..::..:[/QUOTE]
waitforendofthismonth.com :) olmadı yorum derim, çamura yatarım .dng
[quote=flexy;473499]waitforendofthismonth.com :) olmadı yorum derim, çamura yatarım .dng[/quote]
üvv. Çamur dansı...dng
dombira????? age? nouuuu....yes we change
Gold'da dombıra var... :)
[quote=Astatin;473151]xauusd haftalık ve günlük...altın takılı gerdanlar bayram eder mi...manzara ve koşullar net... gayet.net...tüm gold ayularuna rest
[IMG]http://i61.tinypic.com/2vs26w6.png[/IMG][/quote]
Analizi öne alalım....dng
Dombıra golda...:D
[quote=excali;473554]Analizi öne alalım....dng
Dombıra golda...:D[/quote]
Uzak olmayan bir zamanda bu mesajının "analizi öne alalım diyen mesajı öne alalım..erken öten horoz hormonlu yemlerden dolayı erken öten kedüye dönmüş" benzeri bir mesajla yine öne alınacağını biliyorsun dimi kedi..yani muhtemelen..kesin diyemem:::
Korkma titre..bir gün öne aldığın mesajlar aleyhinde ifade vermek için sıraya girecekler..:..:
ELFler paperland i terk edip, bir zamanlar büyük zaferlere koşturdukları goldenrush dünyasına geri dönüyor olabilir kedü....korkma...titre:..:
Fleksi buba,
Estetük gelsin diye mesajını öne alıyoruz. Yazdığı mesaca bakar mısın? üüüüüü
.dng.dng.dng.dng
[quote=excali;473626]Fleksi buba,
.dng.dng.dng.dng[/quote]
Korkma titre..bir gün öne aldığın mesajlar aleyhinde ifade vermek için sıraya girecekler..:..:
.dng
[quote=Astatin;473627]Korkma titre..bir gün öne aldığın mesajlar aleyhinde ifade vermek için sıraya girecekler..:..:
.dng[/quote]
Mesacı öne alalım....dng
Acaip zayıflık var...
Kapanışta fena dombıra mı gelecek?....
[QUOTE=excali;473626]Fleksi buba,
.dng.dng.dng.dng[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;473627]Korkma titre..bir gün öne aldığın mesajlar aleyhinde ifade vermek için sıraya girecekler..:..:
.dng[/QUOTE]
Exca, asti biriktirmiş bi anda patladı :..:
Bu arada aste cidden biraz daha sık gel patron, özledik yuhaw..
[quote=flexy;473631]Bu arada aste cidden biraz daha sık gel patron, özledik yuhaw..[/quote]
ivit.. Bize TİTREYEREK , akıllı telefon pazarındaki son gelişmeleri, ve tercihlerini anlatsın...:::
[quote=flexy;473631]Bu arada aste cidden biraz daha sık gel patron, özledik yuhaw..[/quote]
[quote=excali;473632]ivit.. Bize TİTREYEREK , akıllı telefon pazarındaki son gelişmeleri, ve tercihlerini anlatsın...:::[/quote]
fileks başgan,
hacı işler yoğun..ayın yarısı gavuristanlarda çeyreği yurtiçi diğer şehirlerde filan...yorulmuyorum da titriyorum **:::
kedü buba,
abi htc one m7 hala gralların gralı...htc one m8 güzel ama m7 yi değiştirmeye değmez....amma eylül de m8 prime geliyor..tam ihtiyacım olan cihaz::: o zaman kadar htc one m7...
neden htc markası dersen; htc çok mükemmel ürünler çıkaran ama değeri anlaşılamamış bir firma...aynı 3 yıl önceki ben:::
XAUUSD...gorkmayın titreyin!!!
[quote=Astatin;473633]fileks başgan,
hacı işler yoğun..ayın yarısı gavuristanlarda çeyreği yurtiçi diğer şehirlerde filan...yorulmuyorum da titriyorum **:::
kedü buba,
abi htc one m7 hala gralların gralı...htc one m8 güzel ama m7 yi değiştirmeye değmez....amma eylül de m8 prime geliyor..tam ihtiyacım olan cihaz::: o zaman kadar htc one m7...
neden htc markası dersen; htc çok mükemmel ürünler çıkaran ama değeri anlaşılamamış bir firma...aynı 3 yıl önceki ben:::[/quote]
Coni'yi niye tercih etmiyorsun artık??
[quote=excali;473635]Coni'yi niye tercih etmiyorsun artık??[/quote]
Coni de çok başarılı ürünleri var fekat, HTC nin SENSE arayüzü çok çok başarılı...Tasarımları çok daha şık... Muzik hususunda dahili amplifikatör boomsound çok başarılı.. v.s. v.s..
[quote=Astatin;473151]xauusd haftalık ve günlük...altın takılı gerdanlar bayram eder mi...manzara ve koşullar net... gayet.net...tüm gold ayularuna rest
[IMG]http://i61.tinypic.com/2vs26w6.png[/IMG][/quote]
Analizi öne alalım, Estetük titresin....dng
Dombıra golda....+.+.
[QUOTE=excali;473643]Analizi öne alalım, Estetük titresin....dng
Dombıra golda....+.+.[/QUOTE]
Haftalık graf konusundaki görüşümü koruyorum kedü :) Periyod haftalık olduğundan anca eylüle falan yetişir o ayrı :..:
[quote=flexy;473645]Haftalık graf konusundaki görüşümü koruyorum kedü :) Periyod haftalık olduğundan anca eylüle falan yetişir o ayrı :..:[/quote]
O eylül, bu seneki eylül mü?:..::..:
"smart [B]gold vision[/B] technology".dng.dng
[QUOTE=excali;473647]O eylül, bu seneki eylül mü?:..::..:
"smart [B]gold vision[/B] technology".dng.dng[/QUOTE]
3 vakte kadar yolu var :D
[quote=flexy;473654]3 vakte kadar yolu var :D[/quote]
-"üj-bej" teknoloci-:D
[QUOTE=excali;473656]-"üj-bej" teknoloci-:D[/QUOTE]
.dng.dng