-
[QUOTE=juliano;86702]adamın hası işte araştırılmamış borsa bırakmadı bi de kötülüyonuz halilimi[/QUOTE]
Son 11 yıllık ve son 18 yıllık destekelr bu yılların önemi neymiş? Bu destekelr kırılır son 22 yıllık desteği bulur. Yatırımcı da 18 yıllık destek kırıldı ama 22 yıllık var oradan döner diye bekler. 22 yıllık kırılınca 26 yıllığı bekler. Bekledikçe iflasa adım adım yaklaştığının farkına bile varmayabilir. Çünkü en son borsanın açılış tarihindeki değeri destek vereilecekti. O da kimbilir ne kadardır? .boks.
-
alacaklar hissiyatındayım...
-
[QUOTE=traderx;86691]fdji çok pis yukarı kama oluştu 15:30 a mı saklıyor acaba kırılımı[/QUOTE]
aşağı kırıldı tekrar kısa 975.
vadeliden çok spot30 bakmak daha rantabıl olur bence, spot30-30100 seviyesi eşiğim.
-
[QUOTE=VOBiX;86705]Son 11 yıllık ve son 18 yıllık destekelr bu yılların önemi neymiş? Bu destekelr kırılır son 22 yıllık desteği bulur. Yatırımcı da 18 yıllık destek kırıldı ama 22 yıllık var oradan döner diye bekler. 22 yıllık kırılınca 26 yıllığı bekler. Bekledikçe iflasa adım adım yaklaştığının farkına bile varmayabilir. Çünkü en son borsanın açılış tarihindeki değeri destek vereilecekti. O da kimbilir ne kadardır? .boks.[/QUOTE]
yalan zaten.
-
[quote=Astatin;86706]alacaklar hissiyatındayım...[/quote]
ÖlÜmÜnE kankayız..:D:D.brv.brv
-
[quote=GÖKHANFINDIK;86696]Güçlü kimmişki.Güçlü diye birşey yok burada.Pasta takibini bırakın tamamen hayal ürünü.[/quote]
güçlüler en yüksek hacmi yaratanlardır.
pasta ile trade olmaz olursa sonu hüsran olur sözünüze katılıyorum..
-
işin aslı şudur.
haklıdır endeksler dow hariç yukarıdadır.
ancak 804-808 altı kapanışlar sp yede eski dibi denetecektir.
daxada, ftsyede, tryede.
ama HR akıllı baktı yukarıda 38000 de dediği olmadı 9000 yedi,
şimdi aşağıdan denemeye başladı, burada yiyeceği 300 puan sonra
zaten haklı çıkacak.
işi öğrendi.
sevgiler.
-
[quote=GÖKHANFINDIK;86697]Sen demedin mi şimdi altına bulaşmayın diye.Malmı verecen bize.:D:D:D[/quote]
gokhan sen malda gibi duruyon.... sana yardımcı olmak için...
-
BU haftanın skoru da, KANALİZLER: -3000, SİSTEMLER:+5000... Analizler : Sahibine göre değişken
ah birde uyabilsek sistemlerimize :)...
Bu noktada MBM ve NUNUşa tebrik
-
[QUOTE=Astatin;86713]BU haftanın skoru da, KANALİZLER: -3000, SİSTEMLER:+5000... Analizler : Sahibine göre değişken
ah birde uyabilsek sistemlerimize :)...
Bu noktada MBM ve NUNUşa tebrik[/QUOTE]
aynen öyle sistemler hala kısa tepki yakalıcaz diye uğraşıyoruz
-
Yukarı dönecek diyenler için pastadan bir dilim : Nasıl 35,000 yolculuğunda EFG longları ufak ufak azalttıysa iki gündür arttırmaya başladı. Elindekilerle devam etmedieğine göre tepki 1000 puan gibi güdük bir rakamla sınırlı kalmayabilir.
-
Fdow 15 dk grafik biz kapanırken yada kapandıktan sonra bir kırılım olucak gibi
[IMG]http://www.resimekle.gen.tr/pictures/eb2c5aab128026a363291b02a71305d0.jpg[/IMG]