-
[quote=GÖKHANFINDIK;86721]Ben o pasta gördüğünüz güçlülerden daha çok hacim yapıyorum.Ama ben güçlü değilim o nasıl olacak.[/quote]
o hacimleri yapan biri forumlarda yazmaz :)
21 bin kontrat hacim yapıyorum diyosanız kusura bakmayın inanmam..
eğer yapıyosanızda kendinize haksızlık etmeyin sizde güçlüsünüzdür.
zaten o durumda dediğime çıkıyor güçlüler alış tarafına geçti dedim,sizde uzunsunuz :)
-
çuf çuf çuf çuff...bogalar trene bindi geliyor
-
[QUOTE=furkan;86730]çuf çuf çuf çuff...bogalar trene bindi geliyor[/QUOTE]
toslamayalım bi yere.......:D
-
[quote=GÖKHANFINDIK;86727]Kankayız dedik ama ona bulaşmadım.Sen bulaştı isen geleyim hemen.üüüüüüBorsa artacak bence.[/quote]
yok sadece tahtanın peformansını senin portfoy perfomansına benzettim de :) işim olmaz orayla...
benim de hssiyatım artış yönünde..emme FDJ in artısı feci huylandırıyor beni...o da %1 eksi olaydı longlardım...ama şimdilik yemiyor:D yerse de 100-200 e vurkaç yaparım..dip oluşumları dalgalı olur.. aşırı stres almayayım diyorum...
-
[quote=furkan;86730]çuf çuf çuf çuff...bogalar trene bindi geliyor[/quote]
Boğalar yetmez, bufalo sürüsü lazım:D
-
050 tekrar long... veriyle birlikte uçururlar diye geçiyor içimden:)
-
[quote=YAVUZHAN;86729]o hacimleri yapan biri forumlarda yazmaz :)
21 bin kontrat hacim yapıyorum diyosanız kusura bakmayın inanmam..
eğer yapıyosanızda kendinize haksızlık etmeyin sizde güçlüsünüzdür.
zaten o durumda dediğime çıkıyor güçlüler alış tarafına geçti dedim,sizde uzunsunuz :)[/quote]
Sen gazete okumuyorsun galiba hiç:))):D:D.21000 kontrat yapılır ama bu 100 milyarla da olur 5 trilyonla da işte ben onu ufak parayla yapıyorum.Güçlü de değilim.Bu arada long değilim.Ben altına taktım kafayı.
-
Aha, benim aracı kurumdaki kıdemli analist dibi belli değil bulaşma dedi az önce..demek ki kesin alacaklar :)
-
Hımmm, sanırım 5 dakikalık fincan kulp yatılar, şimdi yukarı başlatmış olabilirler, kısa için acele etmemeli... saygılar...
-
[quote=GÖKHANFINDIK;86735]Sen gazete okumuyorsun galiba hiç:))):D:D.21000 kontrat yapılır ama bu 100 milyarla da olur 5 trilyonla da işte ben onu ufak parayla yapıyorum.Güçlü de değilim.Bu arada long değilim.Ben altına taktım kafayı.[/quote]
vayy meşhur gökhan sensin demek?vob kralı ?
valla tebrik ederim arkadaşım,okudum gazeteleri..
istisnalar kaideyi bozmazmış :)
başarılarının devamını dilerim,güçlü kal :)
-
yürüyün aslanlar. siperlerden çıkın. hücummm. allah allah allah:D
-
[quote=astatin;86736]aha, benim aracı kurumdaki kıdemli analist dibi belli değil bulaşma dedi az önce..demek ki kesin alacaklar :)[/quote]
bence de:D:D