[quote=Vob Trader;86739]yürüyün aslanlar. siperlerden çıkın. hücummm. allah allah allah:D[/quote]
Sizi çok deniz piyadesi gördüm sayın vob trader:D
Printable View
[quote=Vob Trader;86739]yürüyün aslanlar. siperlerden çıkın. hücummm. allah allah allah:D[/quote]
Sizi çok deniz piyadesi gördüm sayın vob trader:D
[quote=bull market;86737]Hımmm, sanırım 5 dakikalık fincan kulp yatılar, şimdi yukarı başlatmış olabilirler, kısa için acele etmemeli... saygılar...[/quote]
Acelemi.İyi de kısa niye yapsınlarki.Artık bence boğalığa ağır ağır alıştırın kendinizi.Çünkü dönmemiz lazım yavaş yavaş.Önceden gördüklerim olmaya başladı yine.Artmamız için iyi veri yok demişti az önce arkadaşımızın birisi.Adamlar ona bakmaz.Mal gelince geri alırlar malı.Sabahki operasyon tamamen verilenlerin alınması içindi.Ayrıca bunu 700 puan tepki geldi diye yazmıyorum.Bu tepki değil.Ağır ağır çıkarız yukarı.
15,30 da önemli veriler var..
[QUOTE=Vob Trader;86572]29650 longa geçer ben[/QUOTE]
[QUOTE=tuareg;86741]Sizi çok deniz piyadesi gördüm sayın vob trader:D[/QUOTE]
barbaros hayrettin paşa atam olur:)
30 000 olursak tepki geldi dalışa geçiyoruz demeyin.Geçmeyecek dalışa bence.
sabah forum 3.sayfada değilmiydi?40 lara gelmişiz yine..geceden geceye takip eden hergün bi kitap bitirmiş gibi oluyodur heralde
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;86735]Sen gazete okumuyorsun galiba hiç:))):D:D.21000 kontrat yapılır ama bu 100 milyarla da olur 5 trilyonla da işte ben onu ufak parayla yapıyorum.Güçlü de değilim.Bu arada long değilim.Ben altına taktım kafayı.[/QUOTE]
"Yabancıdan 'Kopya' çekti VOB'da 600 bin TL kazandı" .kom Gökhan sen kopya çekmişsin ama olmaz ki. Bütün işlemlerin kopya nedeniyle iptalç 500TLni geri al gerisini ver. Kopya çekmeden baştan başla. .dng (Ben bu haberi başka yerde okuduğum için bu başlığı yeni gördüm)
harp çetin geçecek :)
ben kendi adıma bu işi biliyorsam veri çok kötüde gelse uçuracaklar ortalığı:D
Veriler için ayı oldum bakalım ....kısa...
ne oldi, ne oldi, geldikmu:D:D:D
[quote=VOBiX;86747]"Yabancıdan 'Kopya' çekti VOB'da 600 bin TL kazandı" .kom Gökhan sen kopya çekmişsin ama olmaz ki. Bütün işlemlerin kopya nedeniyle iptalç 500TLni geri al gerisini ver. Kopya çekmeden baştan başla. .dng (Ben bu haberi başka yerde okuduğum için bu başlığı yeni gördüm)[/quote]
Haberi değiştirdiler çarpıttılar diğer yayınlar.Başlığı yazarken de çok sordular özür dilediler ama olsun bu başlıkla daha çok ilgi çekmiştir.Yabancı kimmiş ya.Onlarla işim yok.Hep yerli sermayeye çalışırım.:D:D:Dİşin şakası kopya mopya hikaye.Piyasaya uyduk kazandık.Başka açıklaması yok.