[QUOTE=mbm;86784]16.15 veriside var demi.....[/QUOTE]
evet, kapasite kullanım oranı açıklanacak..
Printable View
[QUOTE=mbm;86784]16.15 veriside var demi.....[/QUOTE]
evet, kapasite kullanım oranı açıklanacak..
24,000 zorlu bir direnç artık..!!
günün en yüksegine yakın kapatırız heralde hem spotta hem vobta
[quote=Vob Trader;86780]günlerdir savunmadaydık:) yeni başladık atağa.[/quote]
daha dur...
iş bankasını kevgire çevirmek var. 22.000 kontratı var daha onun sadece dünden.
şarjör bi dolsun. bak neler oluyor.. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
FDJi de bir dipden donus sinyali var.
7600 un ustune tepki cikisi yapabilir.
Bizde de bunun olumlu yansimasi olacaktir.
30700 geçilmeden rahat vermezler bunlar. Orayı geçerse yaslan arkana.
heryer boga dolu. guzellllllllllllll..boks..
şimdiye kadar çoğu kişi dip avcısıydı, artık çoğu kişi tepe arar durur,
ölene kadar sat, ölene kadar al zamanı, şu saatten itibaren al sata ara verip, seans sonuna kadar kıpraşmamayı düşünüyorum.
Evet bugün tamda ayın 18 inde Sn. jelibonun dediği gibi bir çalışma yapıldı, kendisini tebrik ederim...
Son duruma göre 5 dk lık garfikte fincan çukurluğu bariz görülüyor, çukurluk sonrası kulpda belirgin, buradan yukarı kopuşta tamam..
Şimdi geceye uzun girmek yürek ister, neden? çünkü yurtdışı ne yapar bilemiyyoruz... o zaman benim taktiğim şudur,,,
Vade sonuna kadar yüksek ihtimal bugünkü düşüğün bir yükseği olması gerekir, buda esasen 33500 den yukarda olamaz, en makul seviye 32-33000 aralığıdır diyorum, bu durumda o seviyeleri bekliycem, yada bu hafta daha düşecekmiyiz görmeliyim, saygılar....
Gösterge bir süredir AKBNK oldu GARAN iyice uyuzlaştı. Ondaki hareketi dikkatle izlemek gerek.
jelibon,bundan sonrası için ne diyor?
30.2'de alınan longlar, 30.5'de verilir. (longlama sonrası 29.5'e düşen fiyatlar ve yaşattığı stress için bu işi becerenlere teşekkürlerimi sunarım)