Buradan ya 29000 e düşer paşa paşa, yada gider yukarı 32000 üzerinden fulleriz kısalarıda haftaya düşer bugün gördüğümüz düşüğün biraz altına, saygılar...
Printable View
Buradan ya 29000 e düşer paşa paşa, yada gider yukarı 32000 üzerinden fulleriz kısalarıda haftaya düşer bugün gördüğümüz düşüğün biraz altına, saygılar...
[QUOTE=tuareg;86832]Oldu mu şimdi, gecen gun çıkışa sen taş koymustun, simdide jerfın,
Açın piyasanın önünü kardeşimmm.kom[/QUOTE]
valla o taşı ben koymadım.. o taş aha 24.000 de.. kırsın yukarı görelim çekicin gücünü..:D
[QUOTE=gacırt;86835]50 sayfa olmus bir günde nasıl okuycam hepsini bana allah kolaylık versin:p okumadanda duramıyorum meraktan .dng[/QUOTE]
Senin yerinde olsam ufaklıkla beraber oynardım.
aha dowa bakın.....:)
550 sistem dışı kısa......
[quote=gacırt;86835]50 sayfa olmus bir günde nasıl okuycam hepsini bana allah kolaylık versin:p okumadanda duramıyorum meraktan .dng[/quote]
hiç şimdi okumaya kalkma akşama kahveni içerken okursun ben oyle yapıyorum
Şimdi doğandan biraz daha halka arz olur.
Evet akşama 30300 civarı kapanış olabilir, orada uzunmu kısamı karar vermek güç... saygılar...
allah belanı versin matriks
Hah işte buradan alan iki ay sonra 1e 2.5 civarı birşey yapar.İşine gücüne bakarsa tabiki.Alıp bekleyecek nisan vadeyi.
eh yani matriksssss...
[quote=bull market;86843]Evet akşama 30300 civarı kapanış olabilir, orada uzunmu kısamı karar vermek güç... saygılar...[/quote]
Hiç de güç değil bence bu gece long zamanı.
275 milyar usd miktar olarak tatmin edici mi