[quote=Vob Trader;86844]allah belanı versin matriks[/quote]
bendede dondu :mad:
Printable View
[quote=Vob Trader;86844]allah belanı versin matriks[/quote]
bendede dondu :mad:
bende diyorum bu matriks kesik kesik geliyor internet bağlantısında sorun var heralde diyorum:D
Allahtan sanko vobclient cayır cayır çalışıyor:D hazır yazmışken murat bey kolay gelsin:)
30475 uzun...sistem alda...
sat verene kadar
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;86847]Hiç de güç değil bence bu gece long zamanı.[/QUOTE]
Tamam gökhan, sen long yap, ben kısaları 1/3 yaptım bekliyom, yukarı giderse dediğim yerlerde kısaları fullerim:), bi sen kazan bi ben daha ne:)
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;86845]Hah işte buradan alan iki ay sonra 1e 2.5 civarı birşey yapar.İşine gücüne bakarsa tabiki.Alıp bekleyecek nisan vadeyi.[/QUOTE]
Varmı öyle babayiğit alıpda iki ay üstüne yatacak.:eek:
[QUOTE=mbm;86851]30475 uzun...sistem alda...
sat verene kadar[/QUOTE]
mbm bey geceler konusunda çok isabetlisin, bu geceye nasıl gircen:D
[quote=bull market;86852]Tamam gökhan, sen long yap, ben kısaları 1/3 yaptım bekliyom, yukarı giderse dediğim yerlerde kısaları fullerim:), bi sen kazan bi ben daha ne:)[/quote]
Ama ben de short.Ama altın short.
[QUOTE=parderi;86853]Varmı öyle babayiğit alıpda iki ay üstüne yatacak.:eek:[/QUOTE]
hele de Gökhan .kom
Gökhan en uzun tutuğun pozsiyonu ne kadar tuttun hiç bozmadan?
canları isteyince nası gidiyo şu veri yaynları..bi foreks bi matriks bravo..bi ara bunlar çok aleniydi.sonra biraz azalttılar son zamanlarda yine göze parmak sokuyolar
Matriksin sucu yok.
[url]www.ccleaner.com[/url] isimli programi kurun ve arada bir calistirin temizlik yapsin.
[B]Ucretsiz ve guzel bir program..
[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/IMKB/ccleaner.jpg[/IMG]
[quote=parderi;86853]Varmı öyle babayiğit alıpda iki ay üstüne yatacak.:eek:[/quote]
Japonyadan 2 ay yattım ben üstüne.O zaman sadece stockgeneration ve ben 50500den longlamıştık.57500 den kısmet ya aynı gün vermiştik.O günden sonra 56000e gelip sonra 61000 olmuştu.Sonrasında da muhtıra geldi.Zaten bizim portföyü muhtıra uçurdu.
Foreskteki haberlerde Bini Smaghi ayuluk Obama boğalık yapıyor. Bini kırmızı diyor Obama yeşil diyor.