-
yok bıkmış abi ..sadece onla alakalı olsa keşke benim makınanın temizlemedigm yeri yok rp noktalarının bile içini temizliyorum prefetect dosyasına bakıyorum falan filan..bu prgramı da zaten kulanıodum ama bilinçli olarak kesmeler de ayyukta malesef..
-
[QUOTE=traderx;86854]mbm bey geceler konusunda çok isabetlisin, bu geceye nasıl gircen:D[/QUOTE]
550 kısaa....
gece kısa gibi düşünüyorumda... daha vakit var
-
[quote=VOBiX;86856]hele de Gökhan .kom
Gökhan en uzun tutuğun pozsiyonu ne kadar tuttun hiç bozmadan?[/quote]
En uzun 2 ay falandır da.Bir dakikada 4 tur döndüğümü biliyorum ve yanlış hatırlamıyorsam o turlarda 500 puan falan almıştım.Bizdeki sabahki olayı dowda da yapabilirler.Ama kapanış tahmini şimdiden ekleyin 7647.Fdow için bu tahmin.
-
dow toto başlamadımı daha :..:
-
[url]http://finance.yahoo.com/actives?e=us[/url]
bu gece kısa olmak zor iş
-
Euro dolar long zamanı bence.Pull back yapacaklar.
-
dow tahmini 7168 [B]bence...[/B]
-
cumadan beri sistem sat da..sat olarak kapatacak..
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;86863]En uzun 2 ay falandır da.Bir dakikada 4 tur döndüğümü biliyorum ve yanlış hatırlamıyorsam o turlarda 500 puan falan almıştım.Bizdeki sabahki olayı dowda da yapabilirler.Ama kapanış tahmini şimdiden ekleyin 7647.Fdow için bu tahmin.[/QUOTE]
Ya ben bir dakkada dört tur dönsem klavyem parçalanır be üüü
-
[QUOTE=marakes;86861]yok bıkmış abi ..[B]sadece onla alakalı olsa keşke benim makınanın temizlemedigm yeri yok rp noktalarının bile içini temizliyorum prefetect dosyasına bakıyorum falan filan..[/B]bu prgramı da zaten kulanıodum ama bilinçli olarak kesmeler de ayyukta malesef..[/QUOTE]
Ben de duo core makina var. (XP yuklu-Vista degil)
Internet baglantim cok iyi, problem yasamiyorum.
Matriks yavasladimi ccleaner calistiriyorum, cache dahil heryeri 2 sn de temizliyor.
-
[quote=parderi;86868]Ya ben bir dakkada dört tur dönsem klavyem parçalanır be üüü[/quote]
Bu 5. laptop.üüü:o Dowda da malı almak için aynı hareketi yapacaklar.Millet erkenden yandık bittik diyecek ama kapanışı ustalar yapacak bence.Geceye full altın gurt taburları.
-
[QUOTE=TIFIL;86867]dow tahmini 7168 [B]bence...[/B][/QUOTE]
dow'un eksi kapatma ihtimali artı kapatma ihtimalinden daha yüksek.. ama sende öldürmüşsün bu tahminle dow'u be tıfıl:))