Aslında buralar uzun deneme yeri ama bu seferde bugün yemiyor , dow artrı açılırsa belki derim, saygılar.
Printable View
Aslında buralar uzun deneme yeri ama bu seferde bugün yemiyor , dow artrı açılırsa belki derim, saygılar.
Artık 43750 i bugün geçemez heralde
Artık 43750 i bugün geçemez heralde
[QUOTE=cbaykus;19746]Sayın mbm,
Sizi [COLOR="Blue"][SIZE="5"]GÜNLÜK SıSTEME ALALIM [/SIZE][/COLOR]..
Ozaman da DAHA RAHAT OLACAKSINIZ............[/QUOTE] en rahat sistem seninki..ben bu sıralar sadece sanko için çalışıyorum...eger yanlışım varsa ltf. düzeltin..sizin sisteme sadece kapanışa doğru bakmak yeterli anladığım kadarıyla..eger kapanış kritik degerin altında-üstünde ise önemlidir..
[QUOTE=cbaykus;19746]Sayın mbm,
Sizi [COLOR="Blue"][SIZE="5"]GÜNLÜK SıSTEME ALALIM [/SIZE][/COLOR]..
Ozaman da DAHA RAHAT OLACAKSINIZ............[/QUOTE] en rahat sistem seninki..ben bu sıralar sadece sanko için çalışıyorum...eger yanlışım varsa ltf. düzeltin..sizin sisteme sadece kapanışa doğru bakmak yeterli anladığım kadarıyla..eger kapanış kritik degerin altında-üstünde ise önemlidir..
Haziran vadeli dolarda deutsche alıcı galiba, yukarı çekp aşağı basıyorlar, acaba oradadmı short yapsak, iki yönlü kazanç olurdu, sabah korkuyu kullandılar fiyatı yukarı çektiler, artık basarlar heralde, saygılar.
Haziran vadeli dolarda deutsche alıcı galiba, yukarı çekp aşağı basıyorlar, acaba oradadmı short yapsak, iki yönlü kazanç olurdu, sabah korkuyu kullandılar fiyatı yukarı çektiler, artık basarlar heralde, saygılar.
haber filanmi var daxda?
haber filanmi var daxda?
[QUOTE=follow;19760]haber filanmi var daxda?[/QUOTE]
son düşüşlerdeki uyumsuzdu..
15 daklık vadeli ve daxda...
onun tepkileri şimdilik...
[QUOTE=follow;19760]haber filanmi var daxda?[/QUOTE]
son düşüşlerdeki uyumsuzdu..
15 daklık vadeli ve daxda...
onun tepkileri şimdilik...