[QUOTE=Astatin;86988]GÖKHAN,
Geçmiş sayfalara baktım da, sende de az sivri dil yok ha :) yarışalım mı :)[/QUOTE]
Bence o işe girişmeyin. Astatin de bir kegen olup astatinreloaded oalrak devam etmek zorunda kalabilir. .dng
Printable View
[QUOTE=Astatin;86988]GÖKHAN,
Geçmiş sayfalara baktım da, sende de az sivri dil yok ha :) yarışalım mı :)[/QUOTE]
Bence o işe girişmeyin. Astatin de bir kegen olup astatinreloaded oalrak devam etmek zorunda kalabilir. .dng
evet dgryudu yanlıstı kısmı o kadar önemli deıl bence.dedgınz gibi herkes yanılabilir syn jelibon..siz bi analiz yapıp paylasıyosunuz.haklı da haksız da çıkabilirsinz.kendi adıma kimsenin yorumlarından vazgecmesini istemedgin gibi sizin de yazmayı bırakmanızı istemem.iyi niyetli yorum yaptgınız açık çünkü.tabiki yanılmalar da olur gerçekleşmeler de.ama burda böyle bişey var nedense.illa söylenen herşeyin dogru cıkması gereklı.ve bu yüzden alınmalar tartısmalar çıkıyo geçmişte de oldu benzer şeyler..hedeflenen nedir bilmiyorum.ama eleştirilerimizde laf sokmak yermek yerine yapıcı yorumlarımızla karşı tarafı da düşünerek hareket etmek daha dogru diye düşünüyorum..
[quote=VOBiX;86996]Bence o işe girişmeyin. Astatin de bir kegen olup astatinreloaded oalrak devam etmek zorunda kalabilir. .dng[/quote]
Overall da kegen inki kadar olursa sorun değil..kabuldur.dng
..........
altın bu gece yıne artıyor
1000 usd yakacaklar galıba
beklentı 1.250 usd
ne duşunuyorsunuz?
O altın 975 doların altına geri gelmezse cenaze namazı Teşvikiyede.Gömünnnnn.:D:D:D:D:o:o
tıpkı endekslerin aşırı satımda olduğu gibi altında aşırı alımdadır. ama bu demek değildir dahada düşmeyecek veya daha da artmayacak.
balonların sonu yoktur, ummadığınız yere giderler.
dikkat edin ben genelde bir sonraki hareketi yazıyorum.
TA daki noktalar destekler dirençler bu balonlar yüzünden kırılır.
kırılmasının trader için hiçbir önemi yoktur, önemli olan doğru yönde olmaktır.
doğru yöndeysen kırılırdığında zaten daha çok kazanırsın seni destekler.
HR analizlerini teknik açıdan yapmaktadır fakat yanlış temel sebeplerle desteklediğini görüyorum zaman zaman. yanılması doğaldır. mesela bugün bir falaket tellağından bahsetmiştir. ortada felaket tellalığı yoktur. zamanı gelince daha kötü olacaktır. borsalar şu anki noktalarını bile haketmiyor işin aslında. ama herşeyin zamanı ve bir trendi vardır.
önce o bitmelidir.
sevgiler.
Dowun kendini toparlaması lazım artık. Onlarca yıllık destekten son bir kezdaha zıplması lazımki. Gelecek sefere 6000 lerde el sıkısalım. Dolarda Full short, Endeskte Full Long..
borsalar boyle gıttığı surece altın balonuda sıserek yukarı gıdecek gıbı duruyor
herkes 1400 usd'^ları konuşuyor
eskıden petrolle bırlıkte gıderdı
tum emtialardan ayrılmış kendı başına gıdıyor
2 gun dow artı yapsın
900 altı konuşuruz gıbı duruyor
ama şu an trend yukarı gıbı
.dngaltın 980 nı kırdı
[QUOTE=ccarcabuk;86993]sayın jelibon
özellikle takip ettiğim bir kaç forum yazarından birisiniz.
Burada bir paylaşım yapılıyor.Haklı haksız diye bir şey olamaz.Herkes kendi yatırım kararlarından sorumlu.Bence yorumlarınızı eksik etmeyiniz.
Ben sahsen haftalık yada günlük yorumlarınız merakla bekleyeçeğim.
saygılar[/QUOTE]
saolun,
yorumlara devam. her gün devamda,
sedece gün gün veya haftalık bazda yok. yanıltıcı olabiliyor, daha doğrusu yanlış ta anlanabiliyor.
süreç işi zordur.
sevgiler.
[quote=bgungor68;87004]Dowun kendini toparlaması lazım artık. Onlarca yıllık destekten son bir kezdaha zıplması lazımki. Gelecek sefere 6000 lerde el sıkısalım. Dolarda Full short, Endeskte Full Long..[/quote]
Orta full mu çeyrek fullmu?:D:D:oVobtrader dongömlek yazıyor.O zaman full oluyor.Sizinki de o cinsten yani.Geceye long zamanı idi bence bugün.Bakalım ne olacak 1 saat 20 dakika var.