Full + full :).... Vob Altına da Short girecektim fakat fazla derinlik yok diye diriş yapmadım. Sadece seyirciyim. Ins. Altın 800 lere iner.. sanırım inecekte. Obama bırakmaz kolay kolay. O Son baskanı Amerikanın...
Printable View
Full + full :).... Vob Altına da Short girecektim fakat fazla derinlik yok diye diriş yapmadım. Sadece seyirciyim. Ins. Altın 800 lere iner.. sanırım inecekte. Obama bırakmaz kolay kolay. O Son baskanı Amerikanın...
[QUOTE=VOBiX;86994][B][COLOR="Blue"]bu mu??? [/COLOR][/B][/QUOTE]
ben bulamadım sen bulmuşşun.
sevgiler.
don astar longum :)
benim kaldıraç işine kafam basmıyor??
neden??
benim vob hesabımda 5000 lira vardır. Bankada 50 bin liram. ee benim kaldıracım ne oldu şimdi :)
vob hesabımda vardır 55 bin lira 1o adetle dönerim ne anladımki bu işden ben :)
o sebeple kaldıraç işi efsanedir:)
Geceye short pozisyonda kalsaydım DOW 300-400 puan tepmişti şimdiye kadar. üüü.dng
jelibon ben şimdi anlamadım. bugün 18 şubat. dow dönüyomu dönmüyomu? biz döndükmü dönmedikmi? biz döndük dow dönmedimi? yoksa dow döndü biz dönmedikmi? yoksa hiçbirimi :)
[quote=Vob Trader;87013]jelibon ben şimdi anlamadım. bugün 18 şubat. dow dönüyomu dönmüyomu? biz döndükmü dönmedikmi? biz döndük dow dönmedimi? yoksa dow döndü biz dönmedikmi? yoksa hiçbirimi :)[/quote]
Bir fıkra var bu konu hakkında.. sonu şöyle bitiyor : Walla bu saaten sonra bizde dönmeyiz.. :).dng
yine örnek
mesela şimdi yine bir durum var, ne zaman denmiş bu 1440
diyelim 10 gün önce tam emin değilim.
yaklaştık kırılmazmı kırılır.
yeni analiz lazımdır. alınması gereken alınmış zaten.
dün gece uyumadım uyumuş olsam bakardım.
herkese iyi akşamlar.
sevgiler.
[QUOTE=Vob Trader;87013]jelibon ben şimdi anlamadım. bugün 18 şubat. dow dönüyomu dönmüyomu? biz döndükmü dönmedikmi? biz döndük dow dönmedimi? yoksa dow döndü biz dönmedikmi? yoksa hiçbirimi :)[/QUOTE]
Keser döner sap döner
Gün gelir hesap döner
[QUOTE=Vob Trader;87013]jelibon ben şimdi anlamadım. bugün 18 şubat. dow dönüyomu dönmüyomu? biz döndükmü dönmedikmi? biz döndük dow dönmedimi? yoksa dow döndü biz dönmedikmi? yoksa hiçbirimi :)[/QUOTE]
güzel.
gecenin sorusu bu işte.
çakışma var. tarihlerde.
sorun var. sp kapanışında.
tarih çakışması şu,
önceden bahsedilmişti.
13-23 şubat olayı ve
18 şubat olayı.
bir pencere ve bir gün. dip oluşturacaktır. v şekil dönüş olmayacaktır. yine sabır olayı yani.
sp kapanışı bahsettim zaten kendi içinde bir sorunu oluştu, bakalım nasıl halledecek.
bizim için yazmıyorum ama yazayım, en azından bir destek noktası bulunmuştur diye düşünüyorum.
sevgiler.
[quote=VOBiX;87016]Keser döner sap döner
Gün gelir hesap döner[/quote]
ağır konuştun :)
[QUOTE=VOBiX;87016]Keser döner sap döner
Gün gelir hesap döner[/QUOTE]
bu ne demek?
bunu da anlamadım
[QUOTE=Vob Trader;87019]bu ne demek?
bunu da anlamadım[/QUOTE]
O kadar çok dönmekten bahsetmişsin ki aklıma gelen bir atasözü olup sen dahil hiçkimseyle alakası yoktur.