aha kapitalizm kokusu alıyorum gene :)
yetiş ya kapitalizm
Printable View
aha kapitalizm kokusu alıyorum gene :)
yetiş ya kapitalizm
[QUOTE=VOBiX;87020]O kadar çok dönmekten bahsetmişsin ki aklıma gelen bir atasözü olup sen dahil hiçkimseyle alakası yoktur.[/QUOTE]
hı şimdi anladım :)
[quote=VOBiX;87020]O kadar çok dönmekten bahsetmişsin ki aklıma gelen bir atasözü olup sen dahil hiçkimseyle alakası yoktur.[/quote]
Az değilsin sen.dng
eve anca geldm longlar listesine benide ekleyin ilk ben soyleyip çıkmıştım..
[QUOTE=Astatin;87023]Az değilsin sen.dng[/QUOTE]
[IMG]http://www.komikaze.net/komikaze/karikaturler/4383661_erdil493.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.komikaze.net/komikaze/karikaturler/7808496_erd485%20(1).jpg[/IMG]
arkdslr
yaw bgnki konut-morgıccc
falan filan acıklaması yokmuydu --- ben mı kacırdım
timmmy tooomy abimiz de wardı galiba?kamulastırmaca ??
bilen duyan?
VOBIX geçenlerde yani 1 haftayı geçmez; Rusya nın çökeceği varsayımıyla, piyasaların hali noolur dediğim bir fikir cimnastiği yapın dediğim bir mesajım vardı ama bulamıyorum..Sen "exploring" olayında iyisin..bi baksan belki sen bulursun.. ne mi yapacağım? aaallll kehanetse kehanet burda kardişim diyicem bende :) :) (tabiki aramana gerek yok :))
[quote=suprad;87026]arkdslr
yaw bgnki konut-morgıccc
falan filan acıklaması yokmuydu --- ben mı kacırdım
timmmy tooomy abimiz de wardı galiba?kamulastırmaca ??
bilen duyan?[/quote]
Onun adı değişti...Daha doğrusu yanlış anlamış bazı arkadaşlar..Morgıç değil, mor-kıç mış o... işyten atılmış açıkta kalmış ahlaksız yatırım bankacılarının kıçı soğuktan morarcak manasında bir deyimmiş...
[QUOTE=Astatin;87028]Onun adı değişti...Daha doğrusu yanlış anlamış bazı arkadaşlar..Morgıç değil, mor-kıç mış o... işyten atılmış açıkta kalmış ahlaksız yatırım bankacılarının kıçı soğuktan morarcak manasında bir deyimmiş...[/QUOTE]
Ak-layamamışlar mı daha?
[QUOTE=Astatin;87027]VOBIX geçenlerde yani 1 haftayı geçmez; Rusya nın çökeceği varsayımıyla, piyasaların hali noolur dediğim bir fikir cimnastiği yapın dediğim bir mesajım vardı ama bulamıyorum..Sen "exploring" olayında iyisin..bi baksan belki sen bulursun.. ne mi yapacağım? aaallll kehanetse kehanet burda kardişim diyicem bende :) :) (tabiki aramana gerek yok :))[/QUOTE]
5 Şubatta demişsin bir haftayı geçmiş. .dng
[QUOTE=Astatin;81494]
Sorularımız şu;
1) 1-2 hafta içinde Rusya da fütursuz bir finansal kriz çıkar mı? Mesela ruble %50 daha devalüe olu rmu?
2) Olursa bize etkisi ne olur...Yaklaşık kaç puan...
Yok canımmm, kehanet falan değil...Olursa...Serkisofları çalıştırın bakalım:)
[/QUOTE]
eeeeehhhhhh bu ne yaaaa. Bende çoğunuz gibi DOW un coşacağını zannettim hale bak iç kıpırdamadı meret.
Ne anladım şimdi long olmaktan. +500 gap bekliyordum avucumuzu yalayacaaaz galiba..
[quote=VOBiX;87030]5 Şubatta demişsin bir haftayı geçmiş. .dng[/quote]
evet ama 1-2 hafta içinde demişim... yani ayın 12 si ile 19 u arasında.. :) hem uzak tarihden tahmin yapmak daha kıymetli;) şimdi gelelim en keyifli tarafına... AAAALLL kardeşim kehanetse kehanet yazmışız işte ayın 5 inde... Bir sonrakini de diyeyim...
Hepimiz eski d.avrupa ülkelerindeki problemi biliyor yeni değil..Şimdi yine varsayın ki, oralara eşşek yüküynen kredi veren alman bankaları var, ispanyol bankaları var...almanları devlet devletleştirdi de, ispanya da devletin öyle bir gücü de yok..ve varsayın ki, almanya ve fransa kusra bakma gardaş bizim işler bktan bizden yardım bekleme dedi ispanyaya, misal bugün dedi yada yarın diyecek..ve anlı şanlı meşhur banakarlından biri sizlere ömür oldu...eee ne olur o zaman..çalıştırın serkisofları...aaaaalll kardeşim temelse temel makro ise makro..vakko ise vakkooo.... olacağından değil ha, zihin cimnastiği..:D:D:D
VOBIX: Sen gizli mod falanmısın heee..nassıl bu kadar hızlı buluyorsun bunları bakiimm..hadi mersi yi ilk taciz ettiğim mesajıda bul.. :) yemiyo dimi