vobix, bu asti'yi zemzemle yıkasalar arıtamazlar..:..:
ahh ahh reco'ya da ne çok çektirdi bu asti..:) imzalar topladı, suç duyurularında bulundu yine de attıramadı forumdan bu asti'yi..:..:
Printable View
vobix, bu asti'yi zemzemle yıkasalar arıtamazlar..:..:
ahh ahh reco'ya da ne çok çektirdi bu asti..:) imzalar topladı, suç duyurularında bulundu yine de attıramadı forumdan bu asti'yi..:..:
[quote=VOBiX;87043]FDOW 17:15te 7458 idi. Hala yukarı yapma şansı var.
Şu an için 30,375 gibi yatay açılış mümkün.[/quote]
Benim hiç ümidim yok o konuda maalesf. Bu gerileme akşam saatlerinde çoğumuzda olan iyimser havayı siler sabaha.
Bide HP bilançosu da üstüne eklenir FDOW geri açılınca manzara belli olur.
Dediğim gibi benim hiç umudum yoooohh...Godum bozuhhh
[QUOTE=jerfin;87045]vobix, bu asti'yi zemzemle yıkasalar arıtamazlar..:..:
ahh ahh reco'ya da ne çok çektirdi bu asti..:) imzalar topladı, suç duyurularında bulundu yine de attıramadı forumdan bu asti'yi..:..:[/QUOTE]
Ha yaşa vallahi. Sırf bu forumdaki milletten topladığı günah 40 konteynırı gecer. :D
[quote=parderi;87047]Ha yaşa vallahi. Sırf bu forumdaki milletten topladığı günah 40 konteynırı gecer. :D[/quote]
Reco dimi..he valla bende çok şikayetçiyim:D
[quote=jerfin;87045]vobix, bu asti'yi zemzemle yıkasalar arıtamazlar..:..:
ahh ahh reco'ya da ne çok çektirdi bu asti..:) imzalar topladı, suç duyurularında bulundu yine de attıramadı forumdan bu asti'yi..:..:[/quote]
nollduuu, birşey mı kaçırdım, astatının atılması kampanyası falan mı var,
kım kıme ne dedı, kım kımle dalaştı, ama mesele ne olursa olsun astatının atılması elzemdir:D
[quote=Astatin;87048]Reco dimi..he valla bende çok şikayetçiyim:D[/quote]
Benim kadar (kendım dıye demıyorum) mubarek bır adama laf edeceksın haaa, taş kesılırsın taşşş:D
don gömlek long:)
[quote=tuareg;87049]nollduuu, birşey mı kaçırdım, astatının atılması kampanyası falan mı var,
kım kıme ne dedı, kım kımle dalaştı, ama mesele ne olursa olsun astatının atılması elzemdir:D[/quote]
benim atılmamı ne doktorlar ne muhendisler istedi...de attıramadılar..sen mi attıracan çölmen.dng.dng.dng
[QUOTE=parderi;87047]Ha yaşa vallahi. Sırf bu forumdaki milletten topladığı günah 40 konteynırı gecer. :D[/QUOTE]
asti'ye kıl olmayn yoktur ki bu forumda parderi..:) onun çileden çıkarmadığı adam kaldı mı bu forumda merak ediyorum doğrusu..:..:
[QUOTE=Astatin;87048]Reco dimi..he valla bende çok şikayetçiyim:D[/QUOTE]
Oldu 41
[quote=Vob Trader;87051]don gömlek long:)[/quote]
Birader, sen strıptiz yaptıkça bu meretın cıkacağı yok, istersen gızlı long kal bır sure:D
[QUOTE=tuareg;87049]nollduuu, birşey mı kaçırdım, astatının atılması kampanyası falan mı var,
kım kıme ne dedı, kım kımle dalaştı, ama mesele ne olursa olsun astatının atılması elzemdir:D[/QUOTE]
gel gellll.. vobixx, asti'nin eski kirli çamaşırlarını çıkarıyor sandıktann:..: