[QUOTE=tuareg;87055]Birader, sen strıptiz yaptıkça bu meretın cıkacağı yok, istersen gızlı long kal bır sure:D[/QUOTE]
allah iyiliğini versin reco.. koptuummmm:..::..::..::..:
Printable View
[QUOTE=tuareg;87055]Birader, sen strıptiz yaptıkça bu meretın cıkacağı yok, istersen gızlı long kal bır sure:D[/QUOTE]
allah iyiliğini versin reco.. koptuummmm:..::..::..::..:
Hatta yazı tura atalım, ıkımızden bırı flat olsun, bırımızde bırnde bır ugursuzluk var ama, belkı de astatındendır, modlardan rıca, astı yı 2 gun yasaklayın bakalım pıyasaya etkısı olacak mı, gayet bılımsel bır deney.
[quote=jerfin;87053]asti'ye kıl olmayn yoktur ki bu forumda parderi..:) onun çileden çıkarmadığı adam kaldı mı bu forumda merak ediyorum doğrusu..:..:[/quote]
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar..daha dur neler var sırada..bu arada soruna cevap veriyim... çileden çıkarmadıklarım yada çıkaramadıklarım
Jerfin, Sazan, Hexen, GOKHAN, VOBIX
seyyah (öbür forumdan hisliyim biraz ama beyaz ayı çok şirin), murat, mavi v.s. v.s. çok var ya:D:D
[quote=tuareg;87055]Birader, sen strıptiz yaptıkça bu meretın cıkacağı yok, istersen gızlı long kal bır sure:D[/quote]
+.+.+.+..dng.dng.dng
[quote=jerfin;87057]allah iyiliğini versin reco.. koptuummmm:..::..::..::..:[/quote]
Hiç aradan sıyrılma, senle nunu dan da suphelenıorum, ıkınızden bırının nazarı da mumkundur.
aman diyim mersi-mod ortalıkta geziyo...geyik topiğinemi kaçsak acaba..gerçi ben şu van minits olayından sonra hiç bir moderatörü sallamıyorum ama
[QUOTE=tuareg;87061]Hiç aradan sıyrılma, senle nunu dan da suphelenıorum, ıkınızden bırının nazarı da mumkundur.[/QUOTE]
ben flatım vallahi.. dolarlarıma sarıldım sımsıkı bekliyorum.. ama nunu'dan kork.. dow'un tepesine dikiliyor akşamları kesin (mesafede kısa ona nasılsa) dow başını kaldırdıkça bir taş indiriyor tepesine.:..:.sen boynundan nazar boncuğunu hiç çıkarma istersen..
[QUOTE=Astatin;87062]aman diyim mersi-mod ortalıkta geziyo...geyik topiğinemi kaçsak acaba..gerçi ben şu van minits olayından sonra hiç bir moderatörü sallamıyorum ama[/QUOTE]
mersiii , ipte sallandır şu asti'yi..:..: mod'un kestiği kelle acımaz..:..:
[quote=jerfin;87063]ben flatım vallahi.. dolarlarıma sarıldım sımsıkı bekliyorum.. ama nunu'dan kork.. dow'un tepesine dikiliyor akşamları kesin (mesafede kısa ona nasılsa) dow başını kaldırdıkça bir taş indiriyor tepesine.:..:.sen boynundan nazar boncuğunu hiç çıkarma istersen..[/quote]
Nazar boncugu da ne, resmen at nalıyla gezıyorum,
Kız nunu, taş atma dowa, uslu dur yaaaa!
[quote=Astatin;87062]aman diyim mersi-mod ortalıkta geziyo...geyik topiğinemi kaçsak acaba..gerçi ben şu van minits olayından sonra hiç bir moderatörü sallamıyorum ama[/quote]
aha reco feyki yedi, geyik top,ğ,ne gitti:D:D:D
[quote=Astatin;87066]aha reco feyki yedi, geyik top,ğ,ne gitti:D:D:D[/quote]
iftira etme, çarpılısın.boks.
Gm batar belki ama ford araba yapmış yauvvv, hybrid ford bakın şu linkteki...aragazı verince fazla kirletmiyo.. bilemiyorum bu adamlarda teknoloji olduktan sonra pek batmazlar gibi geliyor bana.... video yu tıklamayı ihmal etmeyin... haaa, nunu gm ye ne oldu son durum çeptır mıydı?
[URL="http://www.fordvehicles.com/suvs/escapehybrid/"]http://www.fordvehicles.com/suvs/escapehybrid/[/URL]