[quote=padişah;278217]neden basmaya devam etmiyorlar, acaba bu kadar mıydı?[/quote]
dinleniyorlar yoruldular sanırım ondan ;)
Printable View
[quote=padişah;278217]neden basmaya devam etmiyorlar, acaba bu kadar mıydı?[/quote]
dinleniyorlar yoruldular sanırım ondan ;)
[b][color=#7b0099][font=tahoma]selam saraylı abi :d[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]az önce mailime geldi
[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]
[/font][/color][/b]
[/font][/color][/b]
[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]ağustos 2010 la ilgili ilginç bir olgu:[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]bu yılın ağustosunda 5 pazar, 5 pazartesi, 5 salı var[/font][/color][/b][b][color=navy][font=tahoma].[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]bu daha önce bir kez 823 yıl önce olmuş[/font][/color][/b][b][color=navy][font=tahoma].[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]bu durum para ile kutsanma olarak kabul ediliyor[/font][/color][/b][b][color=navy][font=tahoma].[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]bu bilgiyi 8 iyi insana gönder[/font][/color][/b][b][color=navy][font=tahoma].[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]4 gün içinde iyi bir kazanç elde edeceksin[/font][/color][/b][b][color=navy][font=tahoma].[/font][/color][/b]
[quote=saraylı;278226]piyasa kaç şu anda?[/quote]
73425-73450
[QUOTE=seagate;278250][b][color=#7b0099][font=tahoma]selam saraylı abi :d[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]az önce mailime geldi
[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[/font][/color][/b]
[/font][/color][/b]
[/font][/color][/b]
[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]ağustos 2010 la ilgili ilginç bir olgu:[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]bu yılın ağustosunda 5 pazar, 5 pazartesi, 5 salı var[/font][/color][/b][b][color=navy][font=tahoma].[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]bu daha önce bir kez 823 yıl önce olmuş[/font][/color][/b][b][color=navy][font=tahoma].[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]bu durum para ile kutsanma olarak kabul ediliyor[/font][/color][/b][b][color=navy][font=tahoma].[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]bu bilgiyi 8 iyi insana gönder[/font][/color][/b][b][color=navy][font=tahoma].[/font][/color][/b]
[b][color=#7b0099][font=tahoma]4 gün içinde iyi bir kazanç elde edeceksin[/font][/color][/b][b][color=navy][font=tahoma].[/font][/color][/b][/QUOTE]
:D:D:D:D ... hehehehhe .. iyiymiş patron ... ühüühühüh
76500 DEN nası düştüğünü anlayamadım ben 73 felan yazıyor ya ühühühühü
iyiki lönk felan yapmıyorum haaa
Saraylı hocam 71000 lerde 112 ema günlük destek var burayı kırarmı diye düşünmeden edemiyorum
bunun altında ise tekrar ayı piyasasına döneriz diye düşünüyorum..
yanlışmıyım tekrar iyi tatiller bu arada
[QUOTE=seagate;278253]76500 DEN nası düştüğünü anlayamadım ben 73 felan yazıyor ya ühühühühü
iyiki lönk felan yapmıyorum haaa[/QUOTE]
patron cart diye bi kaç barda düşüyor .. sonra full yatay 2-3 saat .. .. vay anasını ....
[quote=a.kaya;278255]Saraylı hocam 71000 lerde 112 ema günlük destek var burayı kırarmı diye düşünmeden edemiyorum
bunun altında ise tekrar ayı piyasasına döneriz diye düşünüyorum..
yanlışmıyım tekrar iyi tatiller bu arada[/quote]
kaya 72xxx lerde bir dip gelmeli,
ve ilk ciddi tepki ordan gelmeli,
yani 77.775-72xxx düşüşüne tepki ve bu da 75.000 civarı bi yere olabilir,
şu anda gözüken...bu...
72.000 aşağı kırılmadıkça sert aşağı beklememeli....
[quote=seagate;278250][B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]selam saraylı abi :d[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]az önce mailime geldi [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]ağustos 2010 la ilgili ilginç bir olgu:[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]bu yılın ağustosunda 5 pazar, 5 pazartesi, 5 salı var[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=tahoma].[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]bu daha önce bir kez 823 yıl önce olmuş[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=tahoma].[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]bu durum para ile kutsanma olarak kabul ediliyor[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=tahoma].[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]bu bilgiyi 8 iyi insana gönder[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=tahoma].[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]4 gün içinde iyi bir kazanç elde edeceksin[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=tahoma].[/FONT][/COLOR][/B][/quote]
Bizde böylece göndermiş olalım :D.dng
[quote=selçuklu;278259]patron cart diye bi kaç barda düşüyor .. sonra full yatay 2-3 saat .. .. vay anasını ....[/quote]
aynen patron yaa sıkıldım valla bu işten pehhh
saraylı abi .. bak 5.ED etiketlerini yapıştırdım spottada .. vadelidede ... :o:o.lelele.lelele
[QUOTE=selçuklu;278135]sayım .. son durm ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/ddd7ed2e.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/f8537ca7.jpg[/IMG][/QUOTE]
[quote=selçuklu;278263]saraylı abi .. bak 5.ED etiketlerini yapıştırdım spottada .. vadelidede ... :o:o.lelele.lelele[/quote]
selçuklum,
düşmeye başlarken z yi koymuşsun yaa abim,
biraz geç kalmış,
ulan düşüyoruz çabuk z yi koyup 5 i bitirelim gibi olmuş,sankim...:D:::
ben Y ddediğin yerin 2 kv li tepe sonrasına c deyip a-b-c yi dolayısıyla 5 i bitirdim...:rolleyes:
saraylı abi avatar nası abi poz açarken 3 sefer düşiniyom sonra geç kalıyorum ama :D ühühühü
gene uyutuyor milleti basacak amma
[quote=seagate;278270]saraylı abi avatar nası abi poz açarken 3 sefer düşiniyom sonra geç kalıyorum ama :D ühühühü[/quote]
süper olmuş seagateim çok duygulandım hatta int cafede ağlaşanlar var...:D
"taş taşırım laf taşımam" diye bi laf vardı aklıma o geldi abim...;):::
şahan'dan haber var mı??::::::::::D:D:D
[QUOTE=saraylı;278268]selçuklum,
düşmeye başlarken z yi koymuşsun yaa abim,
biraz geç kalmış,
ulan düşüyoruz çabuk z yi koyup 5 i bitirelim gibi olmuş,sankim...:D:::
ben Y ddediğin yerin 2 kv li tepe sonrasına c deyip a-b-c yi dolayısıyla 5 i bitirdim...:rolleyes:[/QUOTE]
::::::::: .ehehhehe ... yok abi ya ..valla taa önceden projekte etmiştim abi .. d ve e yi . .ama öyle gibi görünüyor hakkaten değişik sayım oldu biraz idare et abi ..çeşit olsun ... .. üvvvvv ... :D:D:D ..saygılar hötrmetler saraylı abi .. hayırlı ramazanlar cümleten ...
apsd ile düşüş ya da yükselişin feyk olduğu nasıl anlaşılır bunuda ayarlamaları mümkün değil mi ki
Rize Merkez Kopuyor Herkes.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=kitaro;278275]Rize Merkez Kopuyor Herkes.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
[url]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/url]
[quote=selçuklu;278273]::::::::: .ehehhehe ... yok abi ya ..valla taa önceden projekte etmiştim abi .. d ve e yi . .ama öyle gibi görünüyor hakkaten değişik sayım oldu biraz idare et abi ..çeşit olsun ... .. üvvvvv ... :D:D:D ..saygılar hötrmetler saraylı abi .. hayırlı ramazanlar cümleten ...[/quote]
evet abi çeşit olsun yaa,
saygılar bizden abiler,
hepinize hayırlı ramazanlar,
ben müsaade isteyeyim,
haa unutmadan ,miço yu bi akrabama bırakmıştım,beni cepten aradı,(miço)
onu kedisiyle beraber yemiş,:::
beni cepten aradı,:D
bari kedisini yemeseydin dedim,::::::
senin gibi ,çeşit lazım baba ,dedi...;):D:cool:
üzülmiyim di mi?:confused:
selam ve sevgiler....
selam ahali
özel mesaja cevap yazmak için 25 mesaj gerekiyormuş
teminatlar düşsün tekrar bence ... bu ne arkadaş ya kaldıraç kalmadı ..
henüz 24 üncü mesaja gelmişim
[quote=ayhan53;278283]özel mesaja cevap yazmak için 25 mesaj gerekiyormuş[/quote]
abi boşuna uğraşma özelden tiyo miyo vermem onu bil yaniiiii.kom:D.kom
kop kop yıkılsın viran olsun buralar zuhaha
[QUOTE=ayhan53;278282]selam ahali[/QUOTE]
[QUOTE=ayhan53;278283]özel mesaja cevap yazmak için 25 mesaj gerekiyormuş[/QUOTE]
[QUOTE=ayhan53;278285]henüz 24 üncü mesaja gelmişim[/QUOTE]
yani 25 msajı doldurmak içinmi .. selam verdin bize .. teprik ederim yani ... aleylküm selam
[quote=kitaro;278287]abi boşuna uğraşma özelden tiyo miyo vermem onu bil yaniiiii.kom:D.kom[/quote]
yok tiyo istemiyorum+.
envere yatırmışım ben paraları kazanmadan çıkmam:)
26 oldu galiba.dng
[quote=ayhan53;278292]yok tiyo istemiyorum+.
envere yatırmışım ben paraları kazanmadan çıkmam:)
26 oldu galiba.dng[/quote]
abi enveri kim soyabilmişki bu alemde sen soyacaksın onu bak etme eyleme enverzede dolu heryer. sen takıl palaya hayatını yaşa.brv.brv
[quote=selçuklu;278290]yani 25 msajı doldurmak içinmi .. selam verdin bize .. teprik ederim yani ... aleylküm selam[/quote]
yok selamı 25 i doldurmak için vermedim
25 i doldurmak için 23-24-ve 25 i yazdım:D
[QUOTE=ayhan53;278296]yok selamı 25 i doldurmak için vermedim
25 i doldurmak için 23-24-ve 25 i yazdım:D[/QUOTE]
iyi o zaman bende selam vermek için 25 yazdın sanmıştım ...
[QUOTE=ayhan53;278283]özel mesaja cevap yazmak için 25 mesaj gerekiyormuş[/QUOTE]
h.g..dostum.
gene de iyiyiz fıçırlar böyle -1,40 larda olucak da biz buralarda duracaz hey gidi günler hey eskiden neydi be....dow -1.40 olsa biz -5 olurduk herhalde :::
[quote=ayhan53;278283]özel mesaja cevap yazmak için 25 mesaj gerekiyormuş[/quote]
:..::..::..:
[quote=*Fatih_HAN_11*;278300]h.g..dostum.[/quote]
h.b sağolasın
baskı belli küskü belli sayım belli yygd .. zigd ...onu 9u anlamam ..
of of of dolar uzadı resmen ...
gene başladı kanereler ... pifff
ayrışma vakti yakındır, dow nereye biz tersine
ayhan bey, hoşgeldiniz. siz yenisiniz galiba?
yav birgunde su dow future yukarda + da kapasın arkadas her zaman felaket senaryosu uretıyo kanereler.. ne ayu doluymuş be.. bu eksiye gittikçe dowun kendisi + ya gidiyo.. piuvvvv