-
Hani taban olacaktuk ayyuuuu... :) Bu arada Tuareg i de gördüm dönmüş..aluu halayı toplayalım diyorum.... pamıh, selçuklu gral, sazan, unlipat, toureg recep, jerfin, kuin, okansak, mur@at, mbm, fxci-hexen, the tatar, gnome gnome style, flexy, athlon, excalibur
-
[QUOTE=Astatin;510793]Hani taban olacaktuk ayyuuuu... :) Bu arada Tuareg i de gördüm dönmüş..aluu halayı toplayalım diyorum.... pamıh, selçuklu gral, sazan, unlipat, toureg recep, jerfin, kuin, okansak, mur@at, mbm, fxci-hexen, the tatar, gnome gnome style, flexy, athlon, excalibur[/QUOTE]
obsiwan....abicim...
-
Bum..
[IMG]http://i65.tinypic.com/2ltos2x.png[/IMG]
-
Bum bum
[IMG]http://i67.tinypic.com/11brltw.png[/IMG]
-
Yıkalım paradigmaları başganlar... Altın'ın yükselmesi için ille MBlerin bol kese para mı dağıtması lazım? Kim demiş...Borsalar düşerken altın çıkmaz mı? Kim demiş
-
Bir cisim gerçekten yaklaşıyormuş hacılar :) Milletimiz, ülkemiz, bayrağımız var olsun..Bu arada hacı gaga nerde yaw? Tam onun havalar :D
-
fileksi yor nik is so sexy :)
-
yaw çok komik ha...az önce forum-eskilerden bir arkedeş feyizbuk dan mesaj atmış doğum günün kutlu olsun deyu... geçen hafta evde beklenmedik bir kalabalık vardı.. da.. ne ben hatırladım doğum günüm olduğunu ne de onlar benim doğum günümü kutladı..yani herkes biribirini olayın farkında sanıyor filan...kimse tekrar üzerinden geçmiyor... postmodern bir durum..... keşke kutlasalardı doğum günümü ama.. o zaman o kadar sert davranmazdım :) :) .. yaşlanıyoruz be hacı..eskiden esktra ordineri böyle olayların 1 hafta geyiğini çevirirdik... şimdi ne..hiiiiçç..öyle böyle..wully bully..peeehh...
-
Tarihsel geveleme...
[IMG][url=http://hizliresim.com/yVlD2j][img]http://i.hizliresim.com/yVlD2j.jpg[/img][/url][/IMG]
-
usta arka mahallede sana cok benziyen biri var..ayni sen..:..::..:
-
[QUOTE=obsidyen;512237]usta arka mahallede sana cok benziyen biri var..ayni sen..:..::..:[/QUOTE]
Cedayların sağ kalan son yiğidi gelmiş...Obsiwankenobi...nassın güzel kardeşim....lelele
Not: Arka mahalle esprisini analamadım
-
teşekkür ederim ustaların ustası asti abim...brv arka mahalle derken senetci site var ya orayı deyimm orada bi topic vaa sahibi ayni sen...:p:p
-
yukarıya koyduğumuz resim tarihsel lak lak..emme piyasanın kendi dinamikleri eyle deel tabe sayımımız gorgunçç ihtişamıyla devam edeyii...kom tabe sayım derkene o ne o wave deyimm usta .dng selçuklu hünkardan ses seda yohh double three running sayıyodu....heyk.dng
-
[QUOTE=obsidyen;512282]teşekkür ederim ustaların ustası asti abim...brv arka mahalle derken senetci site var ya orayı deyimm orada bi topic vaa sahibi ayni sen...:p:p[/QUOTE]
valla benim şort kontratlarım dışında bir malım mülküm topikim yok yaw...
bi link versene merak ettim
-
[QUOTE=obsidyen;512284]yukarıya koyduğumuz resim tarihsel lak lak..emme piyasanın kendi dinamikleri eyle deel tabe sayımımız gorgunçç ihtişamıyla devam edeyii...kom tabe sayım derkene o ne o wave deyimm usta .dng selçuklu hünkardan ses seda yohh double three running sayıyodu....heyk.dng[/QUOTE]
selçuklu gralı single porsiyon sayım kesmez... minimum double sayar
-
Hacı gaga geleydi de diptemiyik anlayaydık.. İnsan bi tereddüt edüyü bülün mü?
-
[QUOTE=flexy;513133]Hacı gaga geleydi de diptemiyik anlayaydık.. İnsan bi tereddüt edüyü bülün mü?[/QUOTE]
Gaga'nın son mesajlarına bakayım dedim.En son Emektar patron bir altıntı yapmış. Doğru söyleyeni mi kovmuşuz acaba? Ama adam hep ufak rallilerden önce zıplaya zıplaya geliyor derdi, ertesine çoşardı endeks, sektirmezdi de..Hey gidi gaga hey..
Gaga anıtı .heyk
-
[QUOTE=flexy;513134]Gaga'nın son mesajlarına bakayım dedim.En son Emektar patron bir altıntı yapmış. Doğru söyleyeni mi kovmuşuz acaba? Ama adam hep ufak rallilerden önce zıplaya zıplaya geliyor derdi, ertesine çoşardı endeks, sektirmezdi de..Hey gidi gaga hey..
Gaga anıtı .heyk[/QUOTE]
flexy patronaj,
O bir devirdi bitti gitti...
gaga nın tekrar gelmesi içün;merkezi pangaları,yine yeniden harıl harıl pangolat basıp,çürük hışır ne varsa,akşam pazarının hışırlarını almaları lazım...
Artıkın basamıyorlar,basan yerleri rahatsızlanmış...:::
-
Dolar ve endeks elele günleri. Dolar gelecek hafta zirve tazeleyebilir ama bu endeks düşecek demek değil. Dolar ucuzluğu. :..:
-
Şuraya dolarla ilgili bir komplo teorisi yazayım.
Şimdi dolar efendideki call opsiyon tarihlerine ve o tarihlerde cereyan eden çoğunluğunun tarihi bir yerlerde belli olan olaylara bakınca, bu opsiyonların devlet ile çok içli dışlı birilerine ait olduğuna kanaat getirdim. :)
-
Dolar alan yaya kaldı. :..:
-
Küçük yatırımcı her zaman olduğu gibi dolar ve endekste terste. üüü
-
Endeksi buradan almayacağız da nereden alacağız, riske değer. :..:
-
[QUOTE=aslan;516343]Dolar alan yaya kaldı. :..:[/QUOTE]
Dolar alan niçin yaya kalmadı? Özel sektörün dolar borcu sadece özel sektörü ilgilendirmiyor ve askeri operasyonların maliyeti hep dolar ile ölçülür, harcanan herşeyi yerine koymak zorundasınız. Tabi bir de faizler düşsün muhabbeti var. :o
-
Dolar arttığı için endeksi satanlar yanılıyor, endeksin düşmesi için daha büyük bir şart gerekiyor.
-
[QUOTE=aslan;514148]Dolar ve endeks elele günleri. Dolar gelecek hafta zirve tazeleyebilir ama bu endeks düşecek demek değil. Dolar ucuzluğu. :..:[/QUOTE]
Niye böyle oluyor diyenler Merval'a baksınlar, develiasyon ile ne yapmış.:yü:
-
Viop'da o kadar çok küçük yatırımcı şort ki ortam müsait olsa bile düşmez. :yü:
-
[QUOTE=aslan;517359]Viop'da o kadar çok küçük yatırımcı şort ki ortam müsait olsa bile düşmez. :yü:[/QUOTE]
60 bin kısa pozisyon var, bu borsanın düşmesi için ya bunlar kapatır uzuna döner ya da dualar kabul olur. :..:
-
Ralli kaçınılmaz görünüyor, para konuşacak. :yü:
-
[QUOTE=aslan;517975]Ralli kaçınılmaz görünüyor, para konuşacak. :yü:[/QUOTE]
84 bin kısa varken ralli kaçınılmaz.:..:
-
selamin aleykim... usta 2013 tepesi formasyon kenarı olarak kaldı..iyikim g..t kenarı olarak kalmadı yaww... neyaparduk sonna..ona şükrediiriimm...
-
selamin aleykim... usta 2013 tepesi formasyon kenarı olarak kaldı..
-
[QUOTE=aslan;519012]84 bin kısa varken ralli kaçınılmaz.:..:[/QUOTE]
Yeni vadede neredeyse herkes eski pozisyonunu koruyor, kaldığımız yerden devam edeceğiz anlaşılan.
-
Bencede Aslan abim..sanırınım gidecek cok yol var..kısa zamana neler sıkışır neler..kalın sağlıcakla..
-
konunun dışında bişey daha deyim...gülümseme işaretlerini yapıştıramıyorum..çalışmıyor..neden acaba..
-
Japonlara diggat ..yaklaşık otuz senelik ayu uykuya yatıyor..düğün dernek başlamak üzere..bence tabii ki..selamlar..saygılar abilerime..brv.
-
hörmetler müdürler..naaptınız..foruma artık girilebiliyor heee.. Şimdi değer verdiğim bir temel analist dedü kü özetle: bu kredi garanti fonu ile filan acaip para salındı piyasaya..bu durum öncelikle banka karları olmak üzere şirket karlarını uçurur...ve borsa da uçar...lakin sonra abd faiz artışı ve global daralmaya bağlı olarak bu kredilerin kötü kısmısı hazinenin kucağına kalır..kamu maliyesi ve para politikası daralır ve borsa güm....bu olaylar ne kadar vadede olur zamanlaması nedir bilemeyong tabi..diğer yandan bazı EWisyenler de dalgalarda sörf ederken derler ki, ew sel olarak bi 150000 filan 30 endeks sonra tarihi graş... temelistlerle Ewcilerin bu iki yorumu enterhasan şekilde örtüşdü...bu bilgilerle trade edilmez kısa vadeli ama yazayım dedim..çok boş geçmişiz forumu.. hem belki gral EWcilerden opsivankenobiyi de tetikler bir şeyler yazdırırız bu vesileynen
-
[QUOTE=Astatin;520696]hörmetler müdürler..naaptınız..foruma artık girilebiliyor heee.. Şimdi değer verdiğim bir temel analist dedü kü özetle: bu kredi garanti fonu ile filan acaip para salındı piyasaya..bu durum öncelikle banka karları olmak üzere şirket karlarını uçurur...ve borsa da uçar...lakin sonra abd faiz artışı ve global daralmaya bağlı olarak bu kredilerin kötü kısmısı hazinenin kucağına kalır..kamu maliyesi ve para politikası daralır ve borsa güm....bu olaylar ne kadar vadede olur zamanlaması nedir bilemeyong tabi..diğer yandan bazı EWisyenler de dalgalarda sörf ederken derler ki, ew sel olarak bi 150000 filan 30 endeks sonra tarihi graş... temelistlerle Ewcilerin bu iki yorumu enterhasan şekilde örtüşdü...bu bilgilerle trade edilmez kısa vadeli ama yazayım dedim..çok boş geçmişiz forumu.. hem belki gral EWcilerden opsivankenobiyi de tetikler bir şeyler yazdırırız bu vesileynen[/QUOTE]
Usta Temelin analizine inananlardan deelim birde prectırın..:D Ha bi de ortodoxlar Süper sıgıl 3 falan başlatabilirler buna Selçuklu hünkar da dahil tabe..:..:
-
Ha usta bu EW ciler kim nirde yazıp çizerler..mekanlarına bi takılmak istiiyiim..de..söz karıştırmıcimm ortalığı..hehhehee :D
-
Usta kredi fonu varya zatem tiyatronun son perdesidir..Genelde gerçek halka arz bu perdede olur. Satabildiklerini spotta geri kalanı fona devrederek sayın halkıma arz ederler..Bu esnada muridlere büyük iş düşer TV kanallarında tabe. hepsi aynı sakızı çiğneyip çiğneyip patlatırlar..:..: Ustaların ustasına selam olsun..:)