[quote=jerfin;87064]mersiii , ipte sallandır şu asti'yi..:..: mod'un kestiği kelle acımaz..:..:[/quote]
give no mercy!!!!
Printable View
[quote=jerfin;87064]mersiii , ipte sallandır şu asti'yi..:..: mod'un kestiği kelle acımaz..:..:[/quote]
give no mercy!!!!
[QUOTE=Astatin;87069]give no mercy!!!![/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;69036]
Ha bu arada mersiyk,
İmzamdaki mercy nin senle alaksı yok ha...tesadüf sadece...zaten seninki "mersi", nezaket ünlemi, benim imzadaki "mermamet" manasında bişi...
FYI[/QUOTE] hehehe .dng
[quote=bull market;87068]Gm batar belki ama ford araba yapmış yauvvv, hybrid ford bakın şu linkteki...aragazı verince fazla kirletmiyo.. bilemiyorum bu adamlarda teknoloji olduktan sonra pek batmazlar gibi geliyor bana.... video yu tıklamayı ihmal etmeyin... haaa, nunu gm ye ne oldu son durum çeptır mıydı?
[URL]http://www.fordvehicles.com/suvs/escapehybrid/[/URL][/quote]
Newyorkta arabasına bindiğimiz taksici arabasının hybrid olduğunu söylemişti ama her aylık bakımına 1500 dolar ödüyormuş.Dedim benzin zaten beleş hybride ne gerek var.Hybrid daha karlı olduğunu söyledi.Bu arada hatırlatma Türkiyede 150 liraya dolan depo o zaman Abdde 20 dolara yani 34 ytl ye doluyordu buna rağmen adamlar hybride geçiyorlar.Biz de hala aval aval bakalım.Ama hybrid masraflı biraz.Bozulunca da tamiri zor.Türkiye zor geçer o araçlara.50 milyara satıyorlar en dandiğini.Hem de devlet vergi koyar çok talep olursa engeller önünü.
heryerden bakıyorum grafiklere farklı farklı herşekilde yukarı gidicez görüyorum pozisyonun esirimi oldum acaba..
[quote=furkan;87074]heryerden bakıyorum grafiklere farklı farklı herşekilde yukarı gidicez görüyorum pozisyonun esirimi oldum acaba..[/quote]
Ben de poz olmasa bile yukarı görüyorum.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87075]Ben de poz olmasa bile yukarı görüyorum.[/QUOTE]
dow zayıftı bugun bakalım insallah japonya ışık yakar yükseliş için..
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87075]Ben de poz olmasa bile yukarı görüyorum.[/QUOTE]
ne kadar yukarı çıkarız.......
mordak yarasa gibisin mübarek gece çıkıosun ortalığa :)
[QUOTE=Vob Trader;87078]mordak yarasa gibisin mübarek gece çıkıosun ortalığa :)[/QUOTE]
valla iş güç be...anca okuyoruz.....gündüz vob takılamıyoruz bari parite falan işte.....gece kuşu olduk..:)))
sen ne diyorsun yukarı var mı hedef.........
[quote=GÖKHANFINDIK;87075]Ben de poz olmasa bile yukarı görüyorum.[/quote]
dostum sana bı sey soracam gazetede ki roportajında bu sene kısa yapan kaybetmez daha dıpler gorunur demıssın ben gazetenın yalancısıyım ama sımdı bugun oglen bu dıpler bı daha zor gorulur dıyorsun hangısı dogru ? yoksa ben mı yanlıs hatırlıyorum bu roportajı ?
vadelinin 32100 lere kadar yolu açık gibi sonrası malum sanırım.........
[QUOTE=mordak;87079]valla iş güç be...anca okuyoruz.....gündüz vob takılamıyoruz bari parite falan işte.....gece kuşu olduk..:)))
sen ne diyorsun yukarı var mı hedef.........[/QUOTE]
2 haftadır hergün don gömlek long giriom :=). donu daha bırakmadık yarında bırakmassak :) ben yukarı dedikçe onlar basıorlar :)