-
[QUOTE=Vob Trader;87082]2 haftadır hergün don gömlek long giriom :=). donu daha bırakmadık yarında bırakmassak :) ben yukarı dedikçe onlar basıorlar :)[/QUOTE]
sen yapmazdın böyle hiç.....trende ters gitmezdin.....üüüüüü
bugünden sonra sanırım senin günlerin olur:D:D ama ben çok çok yukarı beklemiyorum 32100 ler geçilirse işte o zaman yüzün biraz daha güler sanırım...
en kısa zamanda zararlarını çıkartman dileğiyle....:yü:
-
gökhan eğer sen isen o kişi reklam baya yerinde olmuş müşteriler geliyor yavaş yavaş voba.......
-
[quote=volkante;87080]dostum sana bı sey soracam gazetede ki roportajında bu sene kısa yapan kaybetmez daha dıpler gorunur demıssın ben gazetenın yalancısıyım ama sımdı bugun oglen bu dıpler bı daha zor gorulur dıyorsun hangısı dogru ? yoksa ben mı yanlıs hatırlıyorum bu roportajı ?[/quote]
O gazeteyi vob oynayıp da okuyan aklı başında adam zaten iyice vobu biliyorsa böyle yorum olamayacağını anlar.Orada gazeteci de vobtan pek anlamadığı için uzun vadeli yorum yapılamayacağını da bilmiyor tabiki.Ben gazetede yazılanları sonradan öğrendim.Yoksa bazı rötuşlar yaptırırdım.Orada vobta düşüşe oynanır bu yıl yerine krizin biteceğini düşünmüyorum tarzı yazı olabilirdi.Yoksa vobta uzun vade yorum yazılmaz.Neyse öyle yazıldı bir daha dokunamadık.Ama şu var vobta düşüşe oynanır dedikten sonra bile 3500 puan arttı vob.O gün düşüşe oynayan 1 haftada sıfırladı parayı.Ama 35000 den oynayan 2 ye katladı.Şimdi ise anlık olarak içimden dip olduğu geçti öyle yorum yaptım.Yoksa ben uzun vade yorumu öyle o anda geçiyor yapıyorum.Ben uzun vade yorumum asla tutmaz.Ben vob 45000 ken 100 000 olacak diyordum tutmadı.Ama para kazanıyorsam varsın tutmasın.Uzun vade oynanmaz borsada da vobta da.O yüzden benim al satımı belki dikkate alın ama uzun vade yorumumu asla dinlemeyin sallıyorumdur kesin.O anda 200 puan alış gelmiştir.Krizi bitiririm ben o anda.Longumdur da o yüzden krizi bitiririm.Bir insan düşünün ki her poz alışında longsa beyninden 70 000 leri gecirip krizi bitirir.Her short aldığında kapanan fabrikalar gelir ve krizi önüne getirir.Ben her işlem de bunları düşünüyorum.Ama 25 puan sonra tam tersini düşünüyorum.Bu da benim özelliğim.Geçen gün 35000 e giderken kriz bitti dedim.Halbuki 1000 puan kazandım ama bittiği falan yok krizin.35000den döndük full short kriz geri geldi dedim.Vob 27000 demeye başladım.35000 e giderken de 45000 olacaz diyordum.Ama olmayınca basarım shortu affetmem.Benden bu kadar.Sorunuzun yanıtı dip olmayabilir burası.Olabilirde.Ben bilemem ben bir garip kısa vadeci vobçuyum.:DBu arada 8 yıl önceki krizin yıldönümündeyiz bugün.Nefretle anıyoruz.Bir daha Allah bu ülkeye böyle kriz yaşatmasın.Amin.
-
[quote=mordak;87084]gökhan eğer sen isen o kişi reklam baya yerinde olmuş müşteriler geliyor yavaş yavaş voba.......[/quote]
Vallahi sermaye piyasalarına önceden forumlarla milleti getiriyorduk.Şimdi de böyle bir katkı yaptı isek ne mutlu ama.Millet 600 000 lira yapmaya gelir.Bizim uyanık akıllı milletimiz.Yarın çuvalla gelir hemen 600 000 lirayı çuvala banka soygunu gibi doldurmak ister.Havasını alıp geri döner öyleleri.Keşke azıcık okuyup araştırıp gelseler.Ben şu anda bana soru soranların hepsini vobaş sitesine yönlendiriyorum ki iyice resmi ağızdan öğrensinler.Cahil vob oynayan kişi eninde sonunda batar.Ama az çok bilgisi olan hiç yoktan okudum araştırdım da kaybettim der.Vob daha çok gelişecek.Spotu geçeceğinden şuphem yok hacimde.
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87086]Vallahi sermaye piyasalarına önceden forumlarla milleti getiriyorduk.Şimdi de böyle bir katkı yaptı isek ne mutlu [B]ama.Millet 600 000 lira yapmaya gelir.Bizim uyanık akıllı milletimiz.Yarın çuvalla gelir hemen 600 000 lirayı çuvala banka soygunu gibi doldurmak ister.Havasını alıp geri döner [/B]öyleleri.Keşke azıcık okuyup araştırıp gelseler.Ben şu anda bana soru soranların hepsini vobaş sitesine yönlendiriyorum ki iyice resmi ağızdan öğrensinler.Cahil vob oynayan kişi eninde sonunda batar.Ama az çok bilgisi olan hiç yoktan okudum araştırdım da kaybettim der.Vob daha çok gelişecek.Spotu geçeceğinden şuphem yok hacimde.[/QUOTE]
işte aynen olay o şekilde gelişiyor bence.......
bırak 500 tl yi millet 50.000 ni 500.000 yapsam derdinde....
sonuç: keklikler çantaya parayı vuranlar ava....arada tırtıklayanlar ne ala....
bol kazançlar.....
-
[quote=tuareg;87065]Nazar boncugu da ne, resmen at nalıyla gezıyorum,
Kız nunu, taş atma dowa, uslu dur yaaaa![/quote]
valla ben atmiyorum ama kaya gelecek yakinda.:eek:.
[quote=bull market;87068]Gm batar belki ama ford araba yapmış yauvvv, hybrid ford bakın şu linkteki...aragazı verince fazla kirletmiyo.. bilemiyorum bu adamlarda teknoloji olduktan sonra pek batmazlar gibi geliyor bana.... video yu tıklamayı ihmal etmeyin... haaa, nunu gm ye ne oldu son durum çeptır mıydı?
[URL]http://www.fordvehicles.com/suvs/escapehybrid/[/URL][/quote]
daha belli degil bull market.
-
Doğan'dan uzak durmaya devam edilmeli...
-
Yükselişler satış olarak devam kalıcı yükseliş şimdilik ufukta görünmüyor
-
dün akşam long ağırlıktaydı sanırım ve iyimserdik.
Gece ise ne artıdayız nede ekside.
Bu sabah hava nasıl?
30500 açılırız tahmin ediyorum peki sonra aşağı mı yukarı mı?
-
2 gundur 30.850 altında kapanıyoruz bugun tahmınıme gore az artı acarız
artık bugunde o sevıyeyı gecemezsek dırenc olarak anabılırız 30.850 i
shorta devam ne zaman 30.850 yukarı kırarız shortu kapatırım
asagıda 30.000 psıkolojık destek var onun harıcınde 29.000 de gap var
sonrası 28.000 e kadar bos
bekleyıp gorelım elbet pıyasa bır sekılde yonlenecek bızde uyarız pıyasaya
herkese bol kazanclar.
-
yürü be kapitalizm :)
gnd ağalar ve hnm ağalar
don gömlek longum
-
günaydın herkese
gece yazılanları okudumda, gökhanın haberini milliyette okuyorum, sonrada yorumlara bakayım dedim,
yurdum vatandaşının biri ne yazsın hala unutmadım;
"uyanık bir tipede benzemiyorya hayret":D