[QUOTE=selçuklu;87152]arkadaşlar kavga etmeyin ya ben ediyormuyum ... :) :D :D[/QUOTE]
Beyzbol sopasından korkuyorlar. Yoksa senle de kavga edecekler. .dng
Printable View
[QUOTE=selçuklu;87152]arkadaşlar kavga etmeyin ya ben ediyormuyum ... :) :D :D[/QUOTE]
Beyzbol sopasından korkuyorlar. Yoksa senle de kavga edecekler. .dng
[QUOTE=VOBiX;87211]Pöffff yine geç kalmışım. .dng
Motor sesi mi su sesi mi?[/QUOTE]
motara su kaçmış sesi [B]...bence...[/B]:D
[QUOTE=Vob Trader;87210]ya ağa bırak sende sosyal mesaj vermeyi yesin millet birbirini
don gömlek long :)[/QUOTE]
Sevgili vob senin bu don gömlek long muhabbetine hayranım iyi güldürdün beni sağolasın :)
[quote=Vob Trader;87210]ya ağa bırak sende sosyal mesaj vermeyi yesin millet birbirini
don gömlek long :)[/quote]
yaw ben senin don gömleğin kaç kontrat olduğunu acayip merak ediyorum var ya. bana özelden bi at şu miktarı ya [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
bugün düşüşleri alım için değerlendirmek lazım galiba
31000 üzerinde kalmadıkça yükseliş hayal gibi
30925 geçilmeden yukarı zor anlaşılan...
dax buralarda tutunursa 4260 ilk direnç sonra 4310 fdow da bu duruma müsait ama garantisi yok tabi bizim ki bu durumda 30900 ü geçmesi lazım
[QUOTE=TIFIL;87224]30925 geçilmeden yukarı zor anlaşılan...[/QUOTE]
30950 5 gün.ort. denk geliyor.
Hep aynı numara . Yukarılara çuvalla satış emirlerini yığıyorlar. Diyosun ki yok beya bunlar birazdan burayı göçertir. Ve sattığın anda bi bakmışsın korktuğun yukarılar çizilivermiş. Hergeleler hep bu şekilde soydular beni. Bu gün cesurum lan dönen namerttir..boks.
[QUOTE=unlimitted;87220]yaw ben senin don gömleğin kaç kontrat olduğunu acayip merak ediyorum var ya. bana özelden bi at şu miktarı ya [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]
İki gün önce ekran görüntüsü yolladı 75 kontrat hazır bekliyordu Alış 30850 Satış 30875te. En az 75 diye düşünebilirsiniz.
[QUOTE=sentinus;86438]Neden bu tip haberler düşüklerde gelir bilmem. Vergi uyuşmazlıkları enteresandır bazen de maliyenin size vergi borcu çıkabilir hem de milyonlarca TL. Bu işin itirazı var mahkemesi var...Haberin sert düşüşten sonra düşük seviyelerde servis edilmesi maksatlı bence.[/QUOTE]
Hani DOHOL batıyordu dün... %5.45 yukarıda....dng