-
[QUOTE=parderi;87227]Hep aynı numara . Yukarılara çuvalla satış emirlerini yığıyorlar. Diyosun ki yok beya bunlar birazdan burayı göçertir. Ve sattığın anda bi bakmışsın korktuğun yukarılar çizilivermiş. Hergeleler hep bu şekilde soydular beni. Bu gün cesurum lan dönen namerttir..boks.[/QUOTE]
Desemde inanmayın 975 den verdim. Ne yapayım korku dağları sarmış.üüü
-
[QUOTE=unlimitted;87220]yaw ben senin don gömleğin kaç kontrat olduğunu acayip merak ediyorum var ya. bana özelden bi at şu miktarı ya [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]
o gün hesabımda ne varsa o kdr. sabit bi oran yok. ertesi gün kesilcek cari komisyon parası bile long. mesela dün 83 adetti.
-
[QUOTE=VOBiX;87228]İki gün önce ekran görüntüsü yolladı 75 kontrat hazır bekliyordu Alış 30850 Satış 30875te. En az 75 diye düşünebilirsiniz.[/QUOTE]
maşallah gözünden de bişey kaçmıyor :)
-
[quote=VOBiX;87228]İki gün önce ekran görüntüsü yolladı 75 kontrat hazır bekliyordu Alış 30850 Satış 30875te. En az 75 diye düşünebilirsiniz.[/quote]
hmm.
ben en son geceye don gömlek geceye pozisyonda girdiğimde long olarak girdiğim gece saatler 23:00'ı gösterirken dow'a (biz kapandıktan sonra) 411 puan vermişlerdi. %7 düşüşle kapatmıştı.
ertesi gün beni kurtaran şey kurtarma paketi idi.hala o gece aklıma geldikçe tüylerim tiken tiken oliii.
tübe demiştim o gece bi daha don gömlek pozisyon açmaya.
cesaret işi walla.
-
[quote=parderi;87214]Hele şu virajın km.sinide söylesen.:)[/quote]
aman viraj yazılırmı, duman ederler sonra bizi..
-
[quote=parderi;87231]Desemde inanmayın 975 den verdim. Ne yapayım korku dağları sarmış.üüü[/quote]
1-korku, küçük yatırımcının en büyük dostudur...
2-kar cebe yakışır.
-
-
[QUOTE=truva;87237]31000 shortlayan var mı[/QUOTE]
bu havada kısa don giyilir mi :yü:
-
vobix saolasın dostum bende farkına varıp celıskı gordugumden yazmıstım ozelden yazamadım 50 mesajı dolduramamısım kusura bakma
-
[QUOTE=teo;87235]aman viraj yazılırmı, duman ederler sonra bizi..[/QUOTE]
Söz valla aramızda kalcak.
-
[QUOTE=truva;87237]31000 shortlayan var mı[/QUOTE]
31000 sistemsiz kısa... uyumsuzluklar var .. stoploss 31150 ..
-
31250 ilk etapta gelecekmiş gibi duruyo ama dax dıkandı nefesi kuvvetli biri lazım buralardan hem dax a hem bizimkine üfleyecek fdow yine müsait durumda