[QUOTE=unlimitted;87236]1-korku, küçük yatırımcının en büyük dostudur...
2-kar cebe yakışır.[/QUOTE]
Ne biliyosun ky olduğumu. İhya etmediğim. spek. kalmadı..kom
Printable View
[QUOTE=unlimitted;87236]1-korku, küçük yatırımcının en büyük dostudur...
2-kar cebe yakışır.[/QUOTE]
Ne biliyosun ky olduğumu. İhya etmediğim. spek. kalmadı..kom
[QUOTE=unlimitted;87234]hmm.
ben en son geceye don gömlek geceye pozisyonda girdiğimde long olarak girdiğim gece saatler 23:00'ı gösterirken dow'a (biz kapandıktan sonra) 411 puan vermişlerdi. %7 düşüşle kapatmıştı.
ertesi gün beni kurtaran şey kurtarma paketi idi.hala o gece aklıma geldikçe tüylerim tiken tiken oliii.
tübe demiştim o gece bi daha don gömlek pozisyon açmaya.
cesaret işi walla.[/QUOTE]
ya dün akşamda anlattımya. kaldıraç işine kafam basmaz benim. vob hesabımda 100 bin tl vardır bakada 1 milyon tl. geceye 200 long girerim :) vob hesabımda 1.1 milyon tl vardır. geceye 200 long girerim iki olaydada kaldıraç farklı duruma dönüşdü ama cebime giren çıkan para aynı
Herkes batacak göçecek dediği zamanlarda piyasalara habere veriye bakmadan anlamsız saçma sapan alışlar gelir, bu alışlarla teknik hazırlanır ardından saçma sapan yükselişler teknikçilerin alımalrıyla devam eder. 26400den 39000e kadar %50 alacak ne vardı da aldılar ki. Onun gibi saçma alışlar gelebilir. Bu yüzden her iki yöne de stoplosslarınızı iyi kollayın. Böyle %50 olmasa da margin call getirecek miktarda yüksleişe gebe olabiliriz.
Sazan 30.95 shortlar.
[quote=sazan;87246]Sazan 30.95 shortlar.[/quote]
30975 de ben yaptım.brv
[QUOTE=bonnie;87247]30975 de ben yaptım.brv[/QUOTE]
İyiki nöbettesin ha.:..:
Sn.Teo, Uzun ları tutmaya devam. Alltan topladılar. Val dan Long olmaya devam. 31,500 gecerse bites buyuyeblir..VA aralıgı yükseliyor yavasca.. düşse bile alım fırsatı olarak goruyorum..
30850 long
[quote=GÖKHANFINDIK;87253]Bedduam tutmuştur belki..kom.komHerkesi Gökhan sanan denyolar var da.Kasımda askerim hadi vatana millete hayırlı olsun.[/quote]
kasımdan sonra hacim yerlerde yani :)
bugun ku haberleri verebilir misiniz
850 şimdilik tuttu gibi tutmazsa 700 gelir en kötü ihtimalle ama dax ın ve fdow un durumu buna müsait değil burdan yukarı tepmesi lazım ama dediğim gibi garantisi yok gibi geliyo bana burdan long olmadı 700 altına 200 puan kaptırırım
[quote=parderi;87248]İyiki nöbettesin ha.:..:[/quote]
Sabah önemsiz bi hasta çıktı o kadar, bu nedenle rahat rahat ekran izliyorum.
Ama hava yağışlı bi trafik kazası çıkarsa en az 2 saat uğraşırız.
belirli aralıklarla şartlı emir girmek en iyisi