[QUOTE=mbm;15028]geceye kısa...iyi akşamlar....[/QUOTE]
[B]
Hocam 49650 stopun değil miydi? bu seviyeyi geçerse fikrim değişir demiştin yanılmıyorsam? [/B]
Printable View
[B]
Hocam 49650 stopun değil miydi? bu seviyeyi geçerse fikrim değişir demiştin yanılmıyorsam? [/B]
[B]
sayın mbm sisteminiz sattamı teşekkürler.
sayın mbm sisteminiz sattamı teşekkürler.
sayın ronaldinho siteye bir süre giriş yapamadım sizin sistem hangi konumda girdi geceye teşekkürler.
sayın ronaldinho siteye bir süre giriş yapamadım sizin sistem hangi konumda girdi geceye teşekkürler.
Bu dow un bugünde garip bir açılışı ve avrupayı kapatışı olacak galiba, seyrediyim diyordum vazgeçtim, neme lazım kafama düşer gibi düşer falan :) , millete kısa yaptırmadan düşmeseydi iyiydi, gerçi hızlı davrananlar geceye kısa girmiş, iyi akşamlar, saygılar.
Bu dow un bugünde garip bir açılışı ve avrupayı kapatışı olacak galiba, seyrediyim diyordum vazgeçtim, neme lazım kafama düşer gibi düşer falan :) , millete kısa yaptırmadan düşmeseydi iyiydi, gerçi hızlı davrananlar geceye kısa girmiş, iyi akşamlar, saygılar.
[quote=teo;15031]Geceye 48975 malıyetlı shortlarla gırdım.
Sayın Shibumi ne demek istediniz net yazarsanız anlayacağım, imalı cümleler yerıne net duygularınızı yazarsanız anlayabılırım.
Benım yazılarım çok netdir çünkü...[/quote]
Sn.Teo,
Herhangi bir imada bulunmamıştım.
Sadece yazılarınızı keyifle izlediğimi bildirmek istedim.
Konuyla ilgili bir PM yolladım.
Kolay gelsin.
[quote=teo;15031]Geceye 48975 malıyetlı shortlarla gırdım.
Sayın Shibumi ne demek istediniz net yazarsanız anlayacağım, imalı cümleler yerıne net duygularınızı yazarsanız anlayabılırım.
Benım yazılarım çok netdir çünkü...[/quote]
Sn.Teo,
Herhangi bir imada bulunmamıştım.
Sadece yazılarınızı keyifle izlediğimi bildirmek istedim.
Konuyla ilgili bir PM yolladım.
Kolay gelsin.
Dusus trendinde olmamiz nedeniyle bende kapanis oncesi kisa gittim. umarim dogru yapmisimdir.
iyi aksamlar
Dusus trendinde olmamiz nedeniyle bende kapanis oncesi kisa gittim. umarim dogru yapmisimdir.
iyi aksamlar