[QUOTE=furkan;29192]bu petrol,altın ve yenle dow + kapatsın artık bişey demicemm çıkıyorum dışarı geceye gelirm herkese ii geceler diliyorum[/QUOTE]
boşver + kapatsın furkan. Fuçurrları eksi açar.lelele
Printable View
[QUOTE=furkan;29192]bu petrol,altın ve yenle dow + kapatsın artık bişey demicemm çıkıyorum dışarı geceye gelirm herkese ii geceler diliyorum[/QUOTE]
[QUOTE=follow;29146]arkadaslar cok yazdim biliyorum ancak HALA SEBEBINI BULAMADIM NEDEN BU ADAMLAR AGUSTOSDA POZ KAPATIP EKIMDE ACMIYORLAR??sizce neden??SOYLE ORNEK VEREYIM AGUSTOSDA 180.000 DEN 135.000 E DUSTU EKIM 12.000 DEN 20.000 E YUKSELDI NEDEN???[/QUOTE]
Biz de Ekim Vadeye bakaıp pozisyon açalım şubat vade gibi. :)
[QUOTE=follow;29146]arkadaslar cok yazdim biliyorum ancak HALA SEBEBINI BULAMADIM NEDEN BU ADAMLAR AGUSTOSDA POZ KAPATIP EKIMDE ACMIYORLAR??sizce neden??SOYLE ORNEK VEREYIM AGUSTOSDA 180.000 DEN 135.000 E DUSTU EKIM 12.000 DEN 20.000 E YUKSELDI NEDEN???[/QUOTE]
Biz de Ekim Vadeye bakaıp pozisyon açalım şubat vade gibi. :)
dow kapanış beklentim...11434
bakalım bu gecede tutacak mı?
dow kapanış beklentim...11434
bakalım bu gecede tutacak mı?
[QUOTE=mbm;29173]kimileri uzun döküyo.. mordak kardeşim gibi
kimileri kısa döküyo..benim gibi...
yarın ola hayrola.. sabah al verirse uzunlarız napalım....... :)[/QUOTE]
piyasa işte sn.mbm....herkesi bir tarafa ikna ediyor....
bakalım yarın nasıl bir gün olacak....artık stop ettirirsede canı sağolsun py nin...
sinyale kadar flat kalırız...
bol kazançlar...
[QUOTE=mbm;29173]kimileri uzun döküyo.. mordak kardeşim gibi
kimileri kısa döküyo..benim gibi...
yarın ola hayrola.. sabah al verirse uzunlarız napalım....... :)[/QUOTE]
piyasa işte sn.mbm....herkesi bir tarafa ikna ediyor....
bakalım yarın nasıl bir gün olacak....artık stop ettirirsede canı sağolsun py nin...
sinyale kadar flat kalırız...
bol kazançlar...
[QUOTE=mordak;29202]dow kapanış beklentim...11434
bakalım bu gecede tutacak mı?[/QUOTE]
11250 altıda de benim rakamım......pozisyonel ama...:D
[QUOTE=mordak;29202]dow kapanış beklentim...11434
bakalım bu gecede tutacak mı?[/QUOTE]
11250 altıda de benim rakamım......pozisyonel ama...:D
aksamlari piyasayi takip etmek huyum degildir bu aksam dow u merak ettim gunluk macd asagi kesmisti acaba dusus olacakmi diye takip ediyorum.Enteresandir dow direniyor :)dowda haber filanmi var?
aksamlari piyasayi takip etmek huyum degildir bu aksam dow u merak ettim gunluk macd asagi kesmisti acaba dusus olacakmi diye takip ediyorum.Enteresandir dow direniyor :)dowda haber filanmi var?
[QUOTE=mbm;29204]11250 altıda de benim rakamım......pozisyonel ama...:D[/QUOTE]
aman abi ne yaptın....
kötü şeyler bunlar düşünme bile.....:D
aman abi ne yaptın....
kötü şeyler bunlar düşünme bile.....:D
şu dow u biraz calibrate edelimde artıya alalım artık olmuyor böyle....:D
şu dow u biraz calibrate edelimde artıya alalım artık olmuyor böyle....:D
dow su anki durumu ile bile kapasa yani -%0.20 bence yarin spot bugunku dususunu telafi eder yani 300 puan yukarisi.Bu durumda kaba bir hesapla 49.600 tekrardan test edilir diyorum vadelide.
dow su anki durumu ile bile kapasa yani -%0.20 bence yarin spot bugunku dususunu telafi eder yani 300 puan yukarisi.Bu durumda kaba bir hesapla 49.600 tekrardan test edilir diyorum vadelide.
[QUOTE=follow;29210]dow su anki durumu ile bile kapasa yani -%0.20 bence yarin spot bugunku dususunu telafi eder yani 300 puan yukarisi.Bu durumda kaba bir hesapla 49.600 tekrardan test edilir diyorum vadelide.[/QUOTE]
pozisyonel.... heheee... :)
futurun hiçmi önemi yok....:D
dün biz kapanırken bayagı eksiydi dow.. artı 0,6 kapattıda noldu...
ben uzundum geceye güya......400 puan aşagıdan açtı..........
[QUOTE=follow;29210]dow su anki durumu ile bile kapasa yani -%0.20 bence yarin spot bugunku dususunu telafi eder yani 300 puan yukarisi.Bu durumda kaba bir hesapla 49.600 tekrardan test edilir diyorum vadelide.[/QUOTE]
pozisyonel.... heheee... :)
ben uzundum geceye güya......400 puan aşagıdan açtı..........
[IMG]http://img92.imageshack.us/img92/9788/33620609ib8.jpg[/IMG]
Djı görüntü güzel mavi kırmızıyı kesti şimdilik.
[IMG]http://img92.imageshack.us/img92/9788/33620609ib8.jpg[/IMG]
Djı görüntü güzel mavi kırmızıyı kesti şimdilik.
Sanırım gelecek haftaya kaldı gibi. Herkes long pozisyon kapamadı elbet short açan da olmuştur bu düşüşte. Piyasa tepecek gibi olursa shortları kapatırken Ekim vadede short açmaları gerekir. Spread durumunda olacakları için risksiz bir icraat olur. Eğer piyasa düşmeğe devam ederse smart money dayanamayıp Ekim vadede short açar ne de olsa para tatlı. Gelecek hafta sonuna kalmazDJI ve diğer endeksler düzeltmelerini bitirip yönü netleştirir bence.
Sanırım gelecek haftaya kaldı gibi. Herkes long pozisyon kapamadı elbet short açan da olmuştur bu düşüşte. Piyasa tepecek gibi olursa shortları kapatırken Ekim vadede short açmaları gerekir. Spread durumunda olacakları için risksiz bir icraat olur. Eğer piyasa düşmeğe devam ederse smart money dayanamayıp Ekim vadede short açar ne de olsa para tatlı. Gelecek hafta sonuna kalmazDJI ve diğer endeksler düzeltmelerini bitirip yönü netleştirir bence.
Şıracının şahidi bozacı derler dimi:) Dow dan bi halt adam olmas artık.
Vadelinin gördüğü en en düşük 39.700 - en yüksek 54.925 dersek:
38.2 düzeltmesi........ 49.100
50.0 " ........ 47.300
61.8 düzeltmesi....... 45.500
38.2 düzeltmesi test edip onaylanmış olup %50 düzeltme için kanal 2 kez ihlal edilmiştir:)
Bu kadar dik açılı çıkışı 38.2 düzeltmenin tolere edebileceğini sanmıyorum. %50 düzeltme tamamlandıktan sonra 61.8 için konuşuruz.
Spotta sırasıyla 48.600 - 46.800 - 45.000 dir.
Şıracının şahidi bozacı derler dimi:) Dow dan bi halt adam olmas artık.
Vadelinin gördüğü en en düşük 39.700 - en yüksek 54.925 dersek:
38.2 düzeltmesi........ 49.100
50.0 " ........ 47.300
61.8 düzeltmesi....... 45.500
38.2 düzeltmesi test edip onaylanmış olup %50 düzeltme için kanal 2 kez ihlal edilmiştir:)
Bu kadar dik açılı çıkışı 38.2 düzeltmenin tolere edebileceğini sanmıyorum. %50 düzeltme tamamlandıktan sonra 61.8 için konuşuruz.
Spotta sırasıyla 48.600 - 46.800 - 45.000 dir.
[QUOTE=mbm;29211]pozisyonel.... heheee... :)
ben uzundum geceye güya......400 puan aşagıdan açtı..........[/QUOTE]
iste bende bu yuzden arti acar 49.600 dener diyorum ya heheee:)
dun dow arti kapamisti biz asagiya gapli acildik heheee :)
bugunde dow eksi kapar biz yukari gap yapariz he heee :)
bence dow bu aksam artiya gecmeden eksi kapasin longcular icin daha iyi .lelele.lelele :)
[QUOTE=mbm;29211]pozisyonel.... heheee... :)
ben uzundum geceye güya......400 puan aşagıdan açtı..........[/QUOTE]
iste bende bu yuzden arti acar 49.600 dener diyorum ya heheee:)
bence dow bu aksam artiya gecmeden eksi kapasin longcular icin daha iyi .lelele.lelele :)
ne güzel akşama kadar sohbet, muhabbet keyifle trade yapıyorsunuz.. kıskanıyorum sizi yaaaaüüü
ne güzel akşama kadar sohbet, muhabbet keyifle trade yapıyorsunuz.. kıskanıyorum sizi yaaaaüüü
[QUOTE=follow;29215]iste bende bu yuzden arti acar 49.600 dener diyorum ya heheee:)
bence dow bu aksam artiya gecmeden eksi kapasin longcular icin daha iyi .lelele.lelele :)[/QUOTE]
Kapmışsın işi bakıyorum:)
[QUOTE=follow;29215]iste bende bu yuzden arti acar 49.600 dener diyorum ya heheee:)
bence dow bu aksam artiya gecmeden eksi kapasin longcular icin daha iyi .lelele.lelele :)[/QUOTE]
Kapmışsın işi bakıyorum:)
[QUOTE=catedral;29217]Kapmışsın işi bakıyorum:)[/QUOTE]
her zaman iddia ediyorum BU PIYASALAR INSANLARDA EVRIMI TERSE CEVIRECEK :D:D RESMEN MAYMUNLASIYORUZ :..:
[QUOTE=catedral;29217]Kapmışsın işi bakıyorum:)[/QUOTE]
her zaman iddia ediyorum BU PIYASALAR INSANLARDA EVRIMI TERSE CEVIRECEK :D:D RESMEN MAYMUNLASIYORUZ :..:
dow artiya geciyor HARBIDEN YUH :) YARIN NE MAYMUNLUKLAR YAPACAKLAR ALLAH BILIR :):)
dow artiya geciyor HARBIDEN YUH :) YARIN NE MAYMUNLUKLAR YAPACAKLAR ALLAH BILIR :):)
Bence DOW dansözünün gece hangi kıvrak dansını yapacağını sonra sabahın köründe fuçurlarlarla hangi ters hareketleri yapacağını saat 17:05de tahmin edip bundan bizim vadeli için yön çıkarsamak yerine yazı tura atmak daha mantıklı teorik olarak %50-%50 şans var tutması için. :D:D
Bence DOW dansözünün gece hangi kıvrak dansını yapacağını sonra sabahın köründe fuçurlarlarla hangi ters hareketleri yapacağını saat 17:05de tahmin edip bundan bizim vadeli için yön çıkarsamak yerine yazı tura atmak daha mantıklı teorik olarak %50-%50 şans var tutması için. :D:D
calibrator işini iyi yapıyor... bizim vobada almak lazım bir tane...
calibrator işini iyi yapıyor... bizim vobada almak lazım bir tane...