uyuz dedik dax yürüdü. bzimiki uyuz kaldı.
Printable View
uyuz dedik dax yürüdü. bzimiki uyuz kaldı.
[QUOTE=jelibon;87313]uyuz dedik dax yürüdü. bzimiki uyuz kaldı.[/QUOTE]
don gömlek long devam :=)
adamlar ziyafeti bozmuyor.
yemek güzel herhalde.
aç bi aç seyrediyoruz.
sorun bu işte.
seyretmeyeceksin.
[QUOTE=mersiyk;87300]arkadaslar vobla ılgılı olmayan yazıları seviyeli tartısma topigine tasıyorum simdi[/QUOTE]
Allah kolaylık versin.
[QUOTE=VOBiX;87315]Ben lisedeyken ganyan bayisinde fotoğrafı asılıydı. Rekortmen bir arap atıymış.[/QUOTE]
erken sakatlandı, çok kazandı.
KARAYEL?
[QUOTE=teo;87309]kritik yerdeyiz, fiyata dikkat,
Bu tick virajı geçerse soluğu 32900 de alırız.
Akşama tartışma serbest...[/QUOTE]
Km. yi çözdüm. Açıkça söylemediğin için sözüm geçerli değil. Aramızda kalamaz.:..:
5 günlük ortalamaya takıldık (30950)...eger sistem sat olsaydı burası iyi kısa yeri olurdu..ama malesef sistem sabah shorcoverden sonra flatde...
[QUOTE=parderi;87305]O da artık şansına. Korkuyu yenebilen kimse varmı ki ?[/QUOTE]
Yenmek değil de, kontrol altına alabilirseniz kazanç beraberinde geliyor...
[QUOTE=Vob Trader;87306]2 hafta önce forumda bende biriyle tartışdım. tartışdığım kişi yukarda allah var ana avrad düz gitti bana. ben ise küfür etmedim. ama ben 1 hafta yasaklandım. söven kişi yazmaya devam etti. yönetime sordum ne iş diye. söven değil tartışmayı başlatanı yasaklamak elzemdir dedi.[/QUOTE]
kafalarına göre takılıyorlar vobtrader..
[B]bana ceza verirkende tersini söylemişlerdi....[/B]
güven kaybolmaya başladıysa sorun var demektir.......
tamam sorumlulugu büyük bu işin...gerçekten zor bir iş.. ben yapmak istemem şahsen...
allah kolaylık versin...bizimde yardımcı olmamız lazım....kabul..
ama gözle görünende var..bugünkü gibi de olmazki...
altın asagı
petrol yukarı hareketlenmiş
ama ben aşagı hareket bekliyorum
bugun zarar yazacam galiba
5liklerde alt çizgiye değmek üzere diyorum
burdan çıktııııı çıktı...
[QUOTE=jelibon;87318]erken sakatlandı, çok kazandı.
KARAYEL?[/QUOTE]
Yawf yanlış anlaşılmasın diye at olan SEREN I dedim mesaj uçmuş :
"3 SEZON SÜREN YARIŞ YAŞAMI BOYUNCA KATILDIĞI 18 KOŞUYU DA KOLAYLIKLA KAZANAN [COLOR="Blue"]KARAYEL[/COLOR] 3 YAŞLI DÖNEMİNDE TRIPLE CROWNE YAPARAK BİR BÜYÜK BAŞARIYA DAHA İMZA ATMIŞTI.
HARA HAYATI DA ÇOK PARLAK OLAN KARAYEL; [COLOR="Red"]SEREN I[/COLOR], CARTEGENA VE KARANİMO GİBİ ŞAMPİYON YAVRULAR VEREREK ÜLKEMİZDE YETİŞEN AYGIRLAR SIRALAMASINDA DA EN BAŞARILI İSİM OLDU. "
Burada yazan SEREN I ile alakası yok.