-
[quote=parderi;87393]Hayır gelmesin. Asalım, Asalım.[/quote]
Müebbet en adil olanıdır, asarsak kurtulmus olur, bu arada modları uyanık olmaya davet edıyorum, her an farklı bır ısımle gelebılır, her yenı uyeye astı gozuyle bakarım bır sure, takıntı halıne gelecek ama napalım artıkın.:D
-
[quote=Vob Trader;87395]sankoda onbinde 1 ödüyorum ben ama günde 700 tl bırakıorum :)[/quote]
1 den asaiii imkansiz mi yanii
hawadan para ya daha ne istiolar:o
-
[quote=suprad;87391]sankoda komisyonu indirmeye caliscam da
elimde kart olmasi acisindan soruorum
burda 1tl oduiom 10 gunde 700tl komisyon werdim
inerlermi asagii
bi de
dier kurumlar die soze baslicam
tera gedik 0.5 0.6 yapio desem yada dier kurumlar? warsa ornek teskil olabilecek[/quote]
Vermezlerse değiştir kurumu onu da belirt.Verirler.
-
[QUOTE=suprad;87402]1 den asaiii imkansiz mi yanii
hawadan para ya daha ne istiolar:o[/QUOTE]
denemekden zarar gelmez. gidiom yoksa diyin çekin blöfü :) hatta tel de yanınızda biri varmış gibi yaz kızım eft talimatını diyin :)
-
Bugün izleyeceklerimiz:
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]15:30 - ABD Ocak ayı ÜFE[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] 15:30 - ABD Haftalık İşsizlik Sigortası Başvuruları[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] 17:00 - ABD Şubat ayı Philadelphia FED İmalat Endeksi[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] 17:00 - ABD Ocak ayı Öncü Göstergeler[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] 19:00 - TCMB Para Kurulu Toplantısı Faiz Kararı[/FONT][/SIZE]
-
bu sistem ayda ortalama 6-9 kere pozisyon aldırıyor...o açıdan 1 tl problem değil...ama ayda 3.000 kont yaptığım zamanlarda bile hayır dediler...ama o zaman tera nın indiriminden haberim yoktu..
-
[QUOTE=Vob Trader;87404]denemekden zarar gelmez. gidiom yoksa diyin çekin blöfü :) hatta tel de yanınızda biri varmış gibi yaz kızım eft talimatını diyin :)[/QUOTE]
bugün formundasın.;)
-
[QUOTE=jelibon;87408]bugün formundasın.;)[/QUOTE]
napayım ağa can sıkıntısı :)
canımda sıkkın zaten keyif arıom
18 jant 35 yanak lastik taktık arabaya hafatasında balon manyağı oldu lastikler:(
-
[quote=Vob Trader;87404]denemekden zarar gelmez. gidiom yoksa diyin çekin blöfü :) hatta tel de yanınızda biri varmış gibi yaz kızım eft talimatını diyin :)[/quote]
Onada gerek yok 60 kuruş yap de beğenmezse başka kuruma geçsin.Zor reddederler.Müşteri bulmak zor.10 günde 700 iyi para.700 yerine 420 versin yine kar ederler.700 işlemin maliyeti 100 ytl.
-
[quote=Vob Trader;87409]napayım ağa can sıkıntısı :)[/quote]
Yine don gomlek long olayı devam edıyor mu sayın vob trader, ona gore pozısyon alalım:)
-
[QUOTE=tuareg;87411]Yine don gomlek long olayı devam edıyor mu sayın vob trader, ona gore pozısyon alalım:)[/QUOTE]
tabiki:) don gömlek longum her daim geceleri
-
[quote=mbm;87364]aynı anda farklı nickle yazma ihtiyacı hisseden adam psikolojik sorunludur...
o adamla işim olmaz......
ama bunu nasıl anlarız..kim bilebilir bunu.... çok zor..
şundan dedim ...yakalandınmı işyeri arkadaşım de...[/quote]
O çift nickle yazmanın zevkini herkes bilemez.Herkese de nasip olmaz.