Jerfın, haberturk verıyor, lolo devretmıs, hemen oyna, ben de oynarım, cıkarsa parayı bastırıp astıyı omur boyu yasaklatırız.
Printable View
Jerfın, haberturk verıyor, lolo devretmıs, hemen oyna, ben de oynarım, cıkarsa parayı bastırıp astıyı omur boyu yasaklatırız.
Sayin suprad ben günde 150 kontrat yapıp araci kurumumun bana verdiği skalaya göre 60 kuruş ödüyorum.
[quote=suprad;87414]ben de ordan yola ciktim zati
nedir ki aksin bi cesme de bizden
akmasa damlar derler heralde salak deillerse:D[/quote]
[quote=abka;87418]ah yfas !..ilk başladığımda bindebirden komisyonla çalıştım..yani 7 tl oluyordu(vob 60-70000 iken)..gittim rica ettim ayda 1.000 kont yaptığı söyledim..indirmediler..5 ytl bile yapsalardı orada kalırdım..çünkü sanko nun 1 tl si daha yeni çıkmıştı ..üstelik istanbulda idi...
neyse sonunda sankolu olduk...
şimdi diyeceğim şu..yahu kardeşim..müşteri yok diye diye ağlarsınız...sonrada tek müşteriden ayda 2 milyar daha fazla alacagız diye ,5 milyarı kaybedersiniz....derler ya[B] ''donacaksan bile kuyruğun dik olsun''[/B] bunların misalide bu..[/quote]
Şimdi onbinde 1.5 teklif ediyorlar... demek ki canları yanmış kaçan müşterilerden sonra...
Global de bana kendi GLYHO'larını kaklamaya kalktıydı ... hepsi aynı... müşteriyi nereden kazıklasak diye bakıyorlar ama sonra pişman olan kendileri... biz uyanık olmalıyız... ne yazık ki dürüstlük yok...
[quote=simba;87427]Sayin suprad ben günde 150 kontrat yapıp araci kurumumun bana verdiği skalaya göre 60 kuruş ödüyorum.[/quote]
neresi hocam orasi
[quote=catedral;87425][/b]
Tamam [B]bazıları[/B] diye düzeltirim.. Ayrıca sizin alınmanıza ne gerek var ki? Onu hiç anlamadım.. Siz diğer forumda olsun ilk zamanlar bu forumda olsun çok aktif katılımda bulunmuyordunuz ki.. .brv[/quote]
Kendı adıma alınma falan durumu yok sayın catı, zaten yazınızın ıcerıyı ile hıcbır ortak yanım olmadıgının da gayet net farkıundayım, ben sadece bır durum tesbıtı yaptım, baskaları da masum nedenlerle nıck değiştirmiş olabılır, ancak sızın yazınızda belırttıgınız nedenler de var tabıı kı, ''bazılar'' dıyınce sorun kendılıgınden ortadan kalkıyor zaten.
Ben onyargılara, butunu ıtham eden genellemelere bır de astatıne karsıyım.:)
ya cati, sen eskiden böyle değildin.. herşeyi çok fazla ciddiye almaya başladın.. eskiden buradaki olaylara gülüp geçer takıntı yapmazdın..
bu arada akillanmis sanko aradim
anlasmaya yakiniz 0.6:Dya
tabi yenisinz bakalim 1 hafta daha durumlari war
ama olumlular
Ben Güven menkul ile çalışıyorum ama bildiğim kadarı ile Tera da aynısını veriyor sayın Suprad.
Dolar trende girdi, burada flatım sabahtan beri, en iyisi oradan shortlıyayım, Bunlar bir şey yapmaz buğün...
[QUOTE=tuareg;87422]Yine de telasa mahal yok, hangı nıckle yazarsa yazsın 2. mesajda kendını bellı eder, yeter kı tetıkte olalım. Astı olmayınca sankı foruma bır bahar havası gelmış, cok mu onyargılıyım neee:)[/QUOTE]
Hayır doğru teşhis. O burdayken bize yazacak sayfa bırakmıyordu. Gidince tabi haliyle bi gep oluştu. Sabah beri O gepi doldurmaya çalışıyorum. Ohhh ne rahatmış be onsuzluk.:..::..:
ozelden yazan arkslara da tskrlr
degerlendircz artik
[QUOTE=teo;87434]Dolar trende girdi, burada flatım sabahtan beri, en iyisi oradan shortlıyayım, Bunlar bir şey yapmaz buğün...[/QUOTE]
dolar 1.67 altına inmedikçe satış yapmak tehlikeli (bahsettiğim spot fiyatı)